Hard Rock Cafe

Mamma fikk en Let’s deal kupong gratis. Kupongen gir middag til 4 i Hard Rock Cafe i Oslo, men middagen er en Hickory Smoked Spareribs.

Vi bestemte oss for å dra dit i dag for å spise middag 🙂

Brus var forresten med kupongen, noe vi ikke forventet :p Broren min og søsteren min benyttet seg ikke av gratis brusen og bestillte heller noe annet. Vi bestillte også dessert i
tillegg,  en oreo cheesecake og eplekake med is.

Hickory smoked spareribs var ganske god. Jeg er i hvertfall veldig fornøyd. Eplekaken derimot likte jeg ikke så godt,  smakte mer valnøtter enn eple.

Jeg er ganske mett nå,  så nå vil jeg bare dra hjem og sove :p

 

Filippinene: Dipolog City Boulevard

Jeg synes at utsikten på havet fra Dipolog City Boulevard er rett og slett nydelig. Det er en av de tingene jeg savner fra Filippinene.

De gangene utsikten var virkelig nydelig fikk ikke jeg tatt ordentlig bilder. Det er fordi vi satt ofte inne i bilen som var i bevegelse. Så det var litt synd.

De to siste bildene ble tatt mens bilen var i bevegelse. Ellers ble alle de andre bildene tatt mens vi bare gikk langs boulevarden. Alle bildene er forresten tatt med mobiltelefonen.

Er ikke utsikten nydelig?

I think that the view of the ocean from Dipolog City Boulevard is spectacular. This is one of the few things I miss from the Philippines.

Those times where the view was amazingly beautiful, I was not able to take proper pictures. The reason is because we were sitting in a moving car, so it was unfortunate.

The last two pictures were taken while I was inside the car. The other pictures however were taken while we were hanging around the boulevard.

All the pictures were taken using my phone, so apologies for the quality.

Isn’t the view so nice?

 

Filippinene: Dipolog City del 2

 

Her er vel del 2 av Dipolog City. Dipolog City er også forresten kjent som “The Orchid City” eller Orkidébyen, og sardinbyen hvis jeg ikke tar feil. Det er her jeg har sett ulike type orkidéer, og hvis jeg ikke tar feil så har nesten alle orkidéer hengende i hagen et eller annet sted. De har også en av de beste sardinene jeg har spist ever!

Det som er litt trist er at jeg fikk ikke besøkt vårt gamle hus 🙁 kjørte ikke forbi den en gang 🙁

Det er et bilde av et kirke forresten, den i hvit med lyseblå detaljer. I den kirka der, samme dagen som jeg tok bildet så var det  700 barn og evt. voksne som ble døpt. Ja 700 ble døpt der! Det er helt utrolig! Litt usikker på hvor mye det koster å døpes, men grunnen til at mange ble døpt den dagen var fordi det var gratis.

Bildet før de to båtene viser forresten to typer gekkoer. Den lille er en husgekko eller butiki på filipinsk. Det er vanlig på Filippinene. Jeg tror ikke at jeg har sett et hus uten en husgekko. Som barn pleide jeg å leke med de. Jeg syntes at det var fascinerende hvordan halen gror igjen dersom den blir kuttet. Noen ganger har den to haletupp (usikker på om det kalles sånn). Den store gekkoen er en tokay eller tuko på Filippinsk. Jeg har alltid vært redd av den, for den er virkelig stor. Da jeg var liten pleide de å si at dersom den fester seg på deg, er det så utrolig vanskelig å få den av. Selv om jeg er redd av den elsker jeg å høre lyden den lager, og det er nok derfor den kalles tuko, fordi den “sier” tuko, tuko. haha.

Jeg kan ikke tro at det var en måned siden jeg var på Filippinene. Jeg savner den allerede 🙁 Det eneste jeg kan gjøre er vel å bare se på bilder og drømme om å dra dit igjen <3

Jeg har forresten ikke overført bilder fra mobilen, så jeg får ikke vist det beste utsiktet fra Dipolog.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

// Here is part 2 of Dipolog City. Dipolog City is also known as “The Orchid City” by the way, and sardines city, if I am not mistaken. This is the place where I have seen different kinds of orchids. If I am not mistaken, I think almost everybody has orchids somewhere in their backyards. Dipolog has also one of the best sardines I have eaten ever.

I find it sad that I did not get to visit our old house, we did not even drive past it 🙁

There is a picture of a church below by the one, the one that is white with light blue details. In that church, the same day as I took the picture, there were 700 people that were baptized. 700 people got baptized! It’s so amazing! I am not sure how much it costs to get baptized in the Philippines, but what I do know is that it was free that day.

The picture before the two boats shows two different types of geckos. The small one is a common house gecko or butiki in Tagalog. It is like the name says, common in the  Philippines. I have yet to see a house without it. As a child I used to play with them. I thought it was fascinating how their tails grew when it got cut. Some of them also had split-tails. The big gecko is called a tokay gecko or tuko. I am still scared of those, and I kid you not they are really big. When I was younger they said that if the tuko sticks on you, it will be quite hard to remove it. Even though I am scared of it, I like it when it makes it’s distinctive sound. It sounds like it says “tuko, tuko” and that is probably why it has that name.

I can’t believe it was a month ago since I was there. I already miss the place. The only think I can do is look at the pictures and dream about being there again <3

Btw, I still have not transferred pictures from my phone, so the best view, which is the sunset at the boulevard will be uploaded when the time comes.

 

Instagram hacked??

I dag fikk jeg en epost der det står at eposten til min Instagram er blitt forandret.  Først trodde jeg at det var bare tull eller spam. For sikkerhetsskyld gikk jeg inn på Instagram appen,  også plutselig var jeg logget ut! Prøvde å logge meg inn,  men så står det passord var feil! Jeg fikk litt panikk,  tenk om de har gjort noe med min Instagram??

Jeg fikk heldigvis tilgang til min Instagram igjen ved å bruke linken som jeg fikk på epost. Ble bedt om å bytte passord,  verifisere tlf nr og epost.

I ettertid har jeg tenkt at kanskje det var instagram sin måte å tvinge meg til å verifisere informasjonene mine samt bytte passord. For da jeg logget inn Instagram var jo alt som normalt.

Allikevel vil jeg si at den følelsen at noen har hacket din konto  er svært ubehagelig!

SATS ELIXIA

Tidligere ”trente” jeg på Fresh Fitness fra oktober i fjor. Trente blir nok feil å si siden jeg har bare trent der ca 5 ganger siden jeg ble medlem. Grunnen til at jeg valgte Fresh var fordi det var billig og ikke minst fordi de hadde gruppetrening som jeg likte.  Grunnen til at jeg sluttet der er fordi jeg synes at de har for få live timer tidlig på dagen, nesten alle live timene de hadde var på ettermiddagen. Jeg la også merke til at nesten alle de live timene på de ulike sentrene begynte nesten samtidig. Jeg fant ut i ettertid at jeg ville ha fleksibilitet på når jeg kan trene og da valgte jeg å si opp medlemskapet mitt.
Ikke lenge før jeg sa opp medlemskapet mitt ringte SatsElixia. Det var perfect timing! Jeg hadde jo vurdert å melde meg inn dit, men ville bare vente til de hadde et tilbud. Han som ringte meg ga meg faktisk et ganske grei tilbud. Tilbudet var at jeg slipper å betale innmeldingsavgift og  februar var gratis i tillegg til studentrabatt, det eneste jeg skulle betale var for de resterende dagene i måneden.

Synes at jeg sparte litt med det tilbudet, men det forandrer ikke faktaen at det er dyrt. 

Så langt er jeg ganske fornøyd. Timene jeg har vært med på likte jeg.  Liker at de har et utrolig stort utvalg av gruppetimer man kan velge mellom.  Jeg skal prøve å ta de ulike timene de har for å finne ut hva passer for meg.  Så langt liker jeg Barre,  men det er vel kun det og 21Min body jeg har prøvd så langt :p

Filippinene: Dipolog City del 1

Da jeg dro på ferie etter eksamensperioden så var det ikke bare til Tokyo, men også til Filippinene.

Jeg var på Filippinene i ca 2 uker, og det var ikke nok tid spør du meg. Grunnen til at jeg var der var for å besøke familie. Sist gang jeg var der var for 4 år siden.

Da vi ankom Manila fra Tokyo bodde vi hos tanten til mamma, men vi var der ikke så lenge siden vi reiste dagen etter til Dipolog City. Dipolog City er byen der jeg delvis vokste opp i. Det er her mamma kommer fra.

På flyplassen ble jeg og broren min møtt av hele familien, det var faktisk ganske koselig. Det første vi gjorde var å spise. Jeg har faktisk ikke gjort annet enn å spise og å henge på shoppingsenteret der, neide har gjort andre ting også. Jeg møtte også familie og gamle venner. Det er faktisk ganske rart siden byen hadde plutselig krympet. Før var det stort or romslig, nå er det så tett og liten.

Jeg må bare si at det er utrolig dårlig nett der nede, og det var vel egentlig grunnen til bloggpausen jeg hadde. Det er også ikke noe system når folk kjører. Tricycles, bil, motorsykkler og forgjengere er over alt i veien. Ingen bruker belte eller frontlys, og la meg bare si at veiene der er ganske mørkt! Det er heller ingen som bruker hjelm når de er i motorsykklene, og man kan også være mer enn to personer som siter i en motorsykkel.

Det må bare nevnes at servicen der kan være så utrolig treig. Når du står i kassen, så kan det hende at du må vente i flere minutter før de scanner varen. Hvorfor? Jo fordi de må vente på en bagger, personen som skal sette varene dine i en pose. Du får heller ikke gjort det selv. Betale med kort er det heller ikke alle som aksepterer, også tar det så lang tid, fordi de må skrive ned alle detaljene selv også må du signere selv om du har brukt pinkode. Ellers er de ganske hyggelige, de hilser alltid “Good morning/afternoon Ma’am/Sir”.

Maten derifra har jeg savnet skikkelig, så jeg har prøvd å stappe meg med matene jeg har savnet. De jeg har savnet er nok streetfoods som tempura, barbeque, sur mango og balut. Balut er ganske spesiell, da det er et 16 dager gammel andeegg som inneholder et embryo. Jeg spiser ikke embryoen, jeg synes det er ganske ekkelt, men ellers er egget ganske god. Jeg skal lage et eget Dipolog mat innlegg 😛

Her er i hvertfall noen bilder fra Dipolog, flere bilder kommer på neste innlegg 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

When I went on a vacation right after the exams, not only did I go to Tokyo, but to the Philippines as well.

I was in the Philippines for around 2 weeks, and that was not a decent amount of time. The reason I went there was to visit family and spend the holidays with them. The last time I was there was in 2011.

When we arrived in Manila from Tokyo, we lived with my grandmother (my mom’s aunt). We did not stay with her for so long since we left the day after headed for Dipolog City. Dipolog City is the city I partly grew up in. It is here where my mom comes from 🙂

We were met by the whole family when we arrived at the airport. It was so nice. The first thing we did after we arrived was to eat. Actually I haven’t done anything there but to eat and stay inside the shopping centre. Nah, I’m just kidding, I have also been doing other things such as meeting friends and family. It is actually quite weird. The city seems smaller and much more compact. When I was younger it was much bigger and spacious.

I just have to mention that internet is so slow down there, and it was the reason I had to take a blog pause. Internet is also expensive, 50NOK for 5MB. I also want to mention that it seems like they do not have proper driving system. Tricycles, motorcycles, cars and pedestrians are all over the streets. No one uses seat belts or front lights, and might I inform you that the streets are very dark during the night. They do not use helmets as well when they are driving the motorcycle, and you can be more that two people sitting in one motorcycle.

I would also like to mention that the service there can be so slow. Like when you’re at the cashier, you might wait a few minutes before they scan your things. Why? because they need to wait for a bagger, the person who bags your items into a plastic. You can’t do it yourself for some weird reason. On the other hand they were very polite greeting you with a “Good Morning/Afternoon Ma’am/Sir” 🙂

The food from Dipolog was something I missed so bad. I did try to stuff myself with all the foods that I missed. I missed the street foods mostly. Street food such as tempita, barbeque, sour mango and balut. Balut is quite special. It is a 16 days old duck egg with an embryo. Sounds disgusting I know, I don’t eat the embryo myself, but other than that it is quite good. I’ll make a separate article of food from Dipolog

Here are some pictures, I decided to divide Dipolog into parts as well. Next part will be on the next article.

 

Exams

Det har ikke gått en måned siden skolen begynte og jeg jobber allerede med eksamen. Dette semesteret er litt rar synes jeg siden det er delt inn i to bolker. Første bolken min har jeg Business Communication, og jeg har tre eksamener i den: en muntlig, en skriftlig og en gruppeoppgave.

Vi har en gruppeoppgave som vi skal levere i begynnelsen av mars og det er det jeg jobber med nå. Vi får den tredelt, det vil si at vi ikke får hele oppgaven samtidig. Vi fikk den første oppgaven forrige tirsdag der fristen for å levere for å få tilbakemelding er nå på torsdag. Jeg og gruppen min er enda ikke ferdig med oppgaven, så vi skal jobbe med den i morgen. Målet vårt er å levere den i morgen for vi vil gjerne få tilbakemelding.

Vi får heldigvis noen dagers pause før vi får neste runde med oppgaver neste uke 😛

 

Kevin Hart ”What Now” Tour Oslo

English translation below the picture 🙂

I dag var jeg på Kevin Hart sin What Now Tour. Jeg har aldri vært på en liknende show noen sinne, så dette er første gangen. Jeg må bare si at jeg hadde en utrolig fin opplevelse. Jeg lo gjennom hele showet. Plastic Cup Boyz er også like morsomt som Kevin Hart. Joey Wells, Will ?Spank? Horton og Na’im Lynn var helt fantastiske.

Kevin Hart er så morsomt. Jeg kunne faktisk relatere meg til noen av det han sa om kvinner XD Tror nok at typen min hadde ertet meg om han var der også, siden noen av beskrivelsene passet meg godt!

For å være helt ærlig likte jeg at det var forbudt med mobiltelefoner under showet. Det gjorde at man fikk fokusert på hva de sier, og at man ikke blir distrahert av mobilktelefonene til folk. Heldigvis fikk vi lov mot slutten å ta frem mobiltelefonene våres 😀 Så fikk tatt litt bilder. Jeg har ikke de beste bildene, så dette er vel det eneste ordentlige jeg har.

Vi satt forresten på midten, så jeg kunne se Kevin Hart fra avstand 😀 Vi var heldige med plassene vi fikk, siden jeg forventet at vi skulle sitte veldig langt fra scenen.

Jeg kommer nok til å prøve å se på flere Kevin Hart shows i fremtiden sammen med Plastic Cup Boyz. I am now a big fan!

Så dere showet? Hva synes dere? Er dere fans av Kevin Hart?

I went to the Kevin Hart What Now tour. I have never been to any comedy shows before, so this is the first time. I had such an amazing experience! I laughed throughout the whole show. Plastic Cup Boyz were equally funny as Kevin Hart. Joey Wells, Will ?Spank? Horton and Na’im Lynn were fantastic!

Kevin Hart is really funny! I could actually relate to some of his descriptions of women XD I think that if my boyfriend was there, he would have teased me a lot since those description fit me.

To be honest I liked that cellphones were not allowed at all during the show. It made people focus on what was said and not distracted with people’s phones. We were however allowed to take our phones out during the end 😀 I got to take some pictures. They were not however the world’s best pictures, and this is the only decent one I have.

By the way, we sat in the middle. I could see Kevin Hart from the distance 😀 We were quite lucky with the seats we got, since I expected we would get a seat very far from the scene.

I might try to see more Kevin Hart shows in the future, along with the Plastic Cup Boyz if they all ever come back to Oslo. I am now a big fan of them all!

Did you see the show? What did you think? Are you a fan of Kevin Hart?

Japan innkjøp del 2

Her er del to av min Japan innkjøp. Jeg har blant annet kjøpt øredobber, klistremerker, godteri, neglelakk, sokker, penn, klær og masse annet dill dall.

Det er fortsatt en del ting som jeg ikke har brukt. blant de jeg har brukt er sleeping pack og neglelakkfjerner fra Etude House. Jeg har brukt Heat-tech klærne, jeg elsker de klærne fra Uniqlo. Fikk også tatt i bruk noen av frixion pennene og USB kablene.

Pikachu godteriet var forresten ikke så god. Den var rar i smaken. Jeg prøvde meg på de kombinasjonene som det sto i pakken, men jeg fikk ikke de smakene man skulle egentlig få fra kombinasjonene.

Det siste bildet forresten så er de sokkene fra en fukubukuroDet er en ”surprise” bag på en måte. Du kjøper den for en viss pris, mye billigere enn hva tingene inni koster til sammen. Sammen med den fikk jeg en gavekort 😀 Jeg kjøpte pakken fra en sokkebutikk, så jeg visste at det var sokker inni bare hva som ikke er inni den. Jeg spurte på forhand om det er one size. 


Japan innkjøp: Star Wars

Da jeg var i Japan var det Star Wars over alt! Når jeg sier over alt så er jeg helt seriøs. De har Star Wars brus, godteri, tyggis, utstillinger osv. Jeg har vært i tre steder der en etasje er bare Star Wars.

Jeg klarte ikke å la vær å kjøpe. De jeg trener med er Star Wars fan, så noen av tingene nedenfor er for dem 🙂 Jeg har også kjøpt inn en kopp, en tskjorte og en Darth Vader lader som ikke er avbildet, og de er gitt bort. Har også en BB-8 nøkkeldeksel som er godt brukt nå 😛

Her er i hvertfall en liten oversikt over hva jeg har kjøpt inn.

  • refleks
  • eggformer
  • luggagetag
  • nøkkelring
  • sjokolader
  • instax film
  • memoblokk
  • klistremerker
  • eyelinerOLYMPUS DIGITAL CAMERA