TGIF!

Thank God it’s Friday!
I dag møtte jeg eksamensgruppen min 🙂 Vi skal nemlig i forbindelse med eksamen spise på Friday’s,  og det er faktisk ikke tull 🙂

Så det å spise på Friday’s i dag er definitivt eksamensrelevant 🙂

Vi bestillte mat fra lunch menyen siden det er billigere. 

Jeg bestillte creamy buffalo chicken pasta.  Den var god,  men den var litt sterk.

Vi fikk også gratis dessert siden vi meldte oss inn i Friends og Friday’s.  Vi sier ikke nei til gratis dessert!

Mat plus brus med gratis påfyll kostet oss under 200 kroner! Vi ble ganske mett alle sammen,  og vi fikk det vi trengte til eksamen 🙂

En liten oppdatering

Hallo!

Jeg har vært så opptatt denne uken! Dette er en kombinasjon av skole,  eksamensjobbing,  vanlig jobb og trening.
Jeg og bachelorgruppen min leverte inn vår prosjektskisse 1 på tirsdag! Jeg og eksamensgruppen min jobbet med eksamen i går,  og vi skal jobbe med den i morgen også. 

I det siste så har jeg hatt kveldsvakter,  og jeg blir så sliten og trøtt dagen etter. Dette er ikke lette saker!

Ønsker dere en fortsatt god dag <3

God Mandag!

Heisann og god mandag!

Det blir en liten bloggpause her. Jeg hadde ikke tid til å blogge før forelesningen siden jeg ville prioritere søvn og husarbeid. Dro også rett til jobb etter forelesningen og jeg er ikke ferdig før 00:30 i natt.  Vil gjerne bruke pausen min på å gjøre skoleting 🙁

Dere får ha en fortsatt fin dag <3

Let’s talk about socks

Er det noe jeg kjøpte mest av (bortsett fra godteri/snacks) i Japan, så er det nok sokker.

Det er utrolig mange søte sokker der! Kjæresten min ble litt lei da jeg stakk innom butikker som solgte sokker.  Han skjønte ikke hvorfor jeg ville ha så mange sokker når folk ikke kan se de. 

Her er noen av de jeg kjøpte, har også kjøpt Pokemon sokker som jeg skrev om tidligere her.

Jeg har kjøpt flere søte sokker,  men de som ikke er avbildet har jeg gitt bort for lengst til søsteren min. Hun har blant annet fått tre par Adventure Time sokker! Angrer på at jeg ikke tok bilde av de før jeg ga de bort.

New In from Yesstyle

Jeg bestillte noen nye topper fra Yesstyle.com for ikke lenge siden, og jeg tror dette er siste gangen jeg skal kjøpe topper derifra :p

Jeg er vanligvis  fornøyd med Yesstyle.com, men det er fordi jeg kjøper skjønnhetsprodukter som jeg er fornøyd med derifra.

Jeg bestillte begge  i Large siden jeg vet at i Asia så er de mye mindre i størrelse. Begge virker som de er i størrelse small! Jeg burde egentlig ha målt meg selv før jeg bestillte de,  men jeg var for lat til å gjøre det. Så dette var min feil.

De er litt for tettsittende ved mageområdet,  men det kan jeg leve med,  ish. Jeg kan eventuelt gi de til lillesøsteren min. 

Jeg synes uansett at begge er fine topper. Liker den sovende pandaem veldig godt 🙂

   

Flo Prestige Paris

Da jeg gikk på videregående ble jeg kjent med en utvekslingsstudent fra Japan. Hun gikk i 3.vgs da jeg gikk i 2. Det viste seg at hun jobber i Tokyo,  så da avtalte vi å møtes dagen før vi skulle reise.

Vi dro først til en restaurant ved Tokyo station for å spise lunch. Der var det servert god mat og ikke minst så var det billig.  Etter lunch gikk vi rundt Tokyo Station før vi havnet på Flo Prestige Paris i en shoppingsenter.

Det var ca 20minutters kø for å komme inn i kaféen. Vi kom oss inn til slutt.

Vi bestillte kaker og drikker. Jeg bestillte en pæreterte.

Jeg synes at den smakte greit.  Fikk liksom ikke en ”dette var kjempe godt” følelse.  Jeg tror det er fordi jeg fikk smake på kjæresten min sin eplepai først! Eplepaien er en av de beste jeg har smakt.  Den var kjempe god.  Jeg angret faktisk der og da for at jeg ikke valgte det samme!

Vi ble faktisk lenge på kaféen for å skravle.  Venninnen til venninnen min kom også underveis og da ble det mer skravling 🙂

Totti Candy Factory

Rett ved siden av Melonpan i Osaka ligger en butikk som heter Totti Candy Factory. 

I butikken er det godteri i løsvekt,  søte candypops og sukkerspinn. Jeg har prøvd sukkerspinn og candypops fra Totti Candy Factory Harajuku i januar.

Vi kjøpte en fire-smaks sukkerspinn. Sukkerspinnen fra denne butikken er ganske stor.  De ulike fargene representerer ulike smak.  Jeg husker ikke helt hvilke smak vi valgte.

Her er sukkerspinnen vår 🙂

Sukkerspinnen ble spist opp med en gang, men ikke av meg! Jeg husker at når jeg snudde meg så var mesteparten av sukkerspinnen borte.  Haha! Den var god da,  også er kjæresten veldig glad i sukkerspinn.

Sukkerspinn og varme er ikke en så bra kombinasjon forresten,  fordi da blir det veldig klissete også blir man veldig tørst.

Bildet nedenfor er sukkerspinnen jeg hadde fra Harajuku 🙂

Sukkerspinn 💕

Nok prat om sukker! Blir fristet til å spise noe søtt,  og det er ikke bra siden jeg er på vei  til trening nå :p

Ønsker dere en fortsatt fin dag <3

Shinkansen

Det har alltid vært et ønske  å reise med Shinkansen en gang. Shinkansen er et lyntog som kjører opp til 300 km i timen! Siden vi skulle være lenge i Japan, så tenkte vi hvorfor ikke reise med det til Osaka?

Vi bestillte billetter dagen etter vi kom til Tokyo. For to personer, en vei kostet det ca 3200 kroner. Det var dyrt, og det var derfor vi valgte å fly tilbake til Tokyo. I ettertid, så innså vi at vi skulle kanskje ha tatt Shinkansen tilbake til Tokyo og ikke fra Tokyo.

Vi valgte Nozomi line, som er den raskeste linjen fra Tokyo til Osaka. Turen på over 500km tok 2 timer og 33 minutter med Shinkansen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dette er innsiden av toget. Kjempe behagelige seter! Bra legspace, har strømuttak, man kan lene setet helt bak.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her er noen bilder som jeg tok mens vi sto stille i en stasjon.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Hallo

Hallo! Jeg har vært opptatt i de siste dagene. Nå er jeg faktisk i gang med å skrive Prosjektskisse 1 til bacheloren 🙂 Bachelor-skissen går på tvers også med mine fire hjemmeksamener.

Senere har jeg skole, også er det rett på jobb til halv to på natta! Jeg er så utrolig sliten for tiden 🙁

 

Beste sushi?

På vår siste dag i Osaka spiste vi sushi på en restaurant som heter Ichibazushi. 

Sushi i Japan smaker mye bedre enn her hjemme. Litt vanskelig å forklare,  men de smaker mye mer der enn de gjør her hjemme.  De er overlegen smaks- og utseendemessig,  men sushien her er desidert mye mer bedre enn de vi har smakt så langt i Japan. 

Denne restauranten finner man midt i det travle Shinsaibashi.

Når man går inn restauranten så hilser alle kokkene på deg ved å si velkommen inn veldig høyt.

Vi bestillte en sushi meny hver og enkle nigiri sushi.  Sushi menyen var billig,  det kostet under 800yen som tilsvarer ca 67kroner! Vi bestillte en del av de enkle nigiriene siden det var en del som vi ikke har her hjemme som vi ville prøve.

Nigiriene på bildet var faktisk ganske store.  De var like lang eller lengre enn middelfingeren min.

Jeg fikk ikke tatt bilde av noen nigiri sushi som vi hadde siden jeg var opptatt med å spise og ville egentlig ikke bruke mobilen så mye.  Her er noen av de som vi spiste og som jeg har bilde av.

Vi var veldig fornøyd og mett da vi gikk ut av restauranten. Vi ble også ganske overrasket siden det ikke kostet mer enn 200kroner for oss to.

Nå ble jeg sulten og det er så lenge til jeg har matpause 🙁 kanskje det blir sushi til middag i dag hehe.

Dere for fortsatt ha en fin kveld <3