Saga Apartments Oslo

Siden jeg hadde lyst til å feire bursdagen min ute, bestemte jeg meg for å leie hotellrom. Dette er fordi jeg ikke ønsker å vente på bussen i en time for så å reise i en time for så å gå i 20minutter. Det er uaktuellt for meg i hvertfall dersom jeg har drukket litt.

Etter å ha tittet på nettet fant jeg Saga Hotels and Apartments. Den så jo så utrolig fint ut, også har man en liten stue. Det kostet meg rund 985 hvis jeg ikke tar feil og det ligger ved Bogstadveien. Ganske praktisk!

Jeg fikk ikke tatt bilde av hele leiligheten, men det er en kjøkken der. Kjøkkenet har fryser og kjøleskap, oppvaksmaskin, oven, vannkoker og kaffemaskin. Sengen er utrolig behagelig å sove i. De har også en av de største putene jeg har sett i hele mitt liv!

Hva skal jeg si? Jeg er utrolig fornøyd med leiligheten, jeg kommer garantert til å besøke stedet igjen.

 

Flott bursdagsuke!

Jeg har hatt en så fin bursdagsuke, og jeg kan ikke klage spesiellt med været.
Mandag fikk jeg bli med 30årsdagen til Rockefeller. Tirsdag fikk jeg både bilde og autograf av Taron Egerton og Hugh Jackman. Onsdag, vel det var en vanlig dag. Torsdag, fikk jeg lønn og en sms om en bil til salgs. Fredag, siste eksamen for Bolk 1. Det gikk kanskje ikke så greit, jeg vet ikke. Jeg fikk min aller første bil på fredag 🙂 Lørdag, spiste jeg lunsj med familien og feiret bursdagen min med de beste folka. Søndag, en ganske grei avsluttning av uken. Dro på en liten joyride med typen og vennen hans.

Dette må nok ha vært en av de beste bursdagen jeg har hatt

Hugh Jackman & Taron Egerton!

Jeg er fortsatt i ekstase. Jeg møtte Hugh Jackman og Taron Egerton i dag. Det var nemlig premiere på Eddie the Eagle i dag på Colosseum Kino. Begge er med i filmen og er visst her i Norge for premieren.

Jeg var på Colosseum Kino sånn ca. 17, og da var det en del folk der. Jeg sto allikevel foran, men ikke helt foran. Begge ankom litt før 18. De tok bilde med fans og ga autograf. Det tok en stund før de kom på vår side. Da de kom signerte de lappene vi fikk og tok bilder. Jeg spurte faktisk både Hugh Jackman og Taron Egerton om det var mulig å ta bilde, og da tok de mobilen min og tok en stor gruppebilde. Så på bildene så er det faktisk de som tar bildene 😀

Jeg synes de var så hyggelige jeg, siden de tok tiden til å signere og ta bilde med så mange fans som mulig. Han ene ga Hugh en babybok. Han fikk Hugh til å skrive Logan på babyboken, sønnen skal visst hete Logan 😀

Her er ihvertdall noen av de beste bildene jeg har tatt fra i dag 😀

 

 

A :D

Hallo 🙂 Jeg har vært borte lenge fordi jeg ble for opptatt med eksamen. Vi hadde første gruppeinnlevering den 03.mars og da måtte vi jobbe intensivt med ferdigstille eksamen. Heldigvis hadde vi allerede jobbet med den før. Vi måtte bare redigere den slik at vi fikk med de vi måtte forandre ut i fra tilbakemeldingene vi hadde fått.

Rett etter 03.mars gikk jeg rett inn på å jobbe med muntlig eksamen som jeg tok i dag. Jeg måtte lese stoffet jeg trengte i tillegg til å måtte velge en case. Helt frem til i går var jeg ikke helt klar. Jeg hadde laget power point presentasjon, men følte at det jeg skulle presentere var ikke helt sammenhengende!

En halvtime før jeg skulle ha eksamen fikk jeg eksamensnerver. Det er lenge til jeg følte så nervøs. Da det var min tur inne i eksamenslokalet bare snakket jeg. Vi skal egentlig snakke i 10 minutter, men det føltes ut som at jeg snakket i 5! Jeg var veldig nervøs og trodde at stoffet jeg hadde var for tynt og lite teoretisk. Etter at jeg var ferdig med presentasjonen min måtte jeg sette meg ned, og de stillte meg en del spørsmål. Jeg svarte på spørsmålene, og heldigvis hadde jeg lest teorien og kunne litt om forhandling fra før av. De ba meg om å komme ut etter spørsmålsrunden.

Da jeg ble kalt inn tilbake var jeg veldig nervøs. De sa de var veldig fornøyd med min presentasjon. Jeg var visst behagelig å høre på, var oversiktlig, og hadde de riktig teoriene på plass. De var så fornøyd at de ga meg en A!

Hallo, jeg fikk en A. Jeg tror ikke jeg har fått A i muntlig før. Nå kan jeg slappe av i noen timer før jeg begynner med eksamenslesing igjen. Jeg har nemlig siste eksamen den 18.mars. Jeg håper at det vil gå like bra denne gangen 😀