SATS ELIXIA

Tidligere ”trente” jeg på Fresh Fitness fra oktober i fjor. Trente blir nok feil å si siden jeg har bare trent der ca 5 ganger siden jeg ble medlem. Grunnen til at jeg valgte Fresh var fordi det var billig og ikke minst fordi de hadde gruppetrening som jeg likte.  Grunnen til at jeg sluttet der er fordi jeg synes at de har for få live timer tidlig på dagen, nesten alle live timene de hadde var på ettermiddagen. Jeg la også merke til at nesten alle de live timene på de ulike sentrene begynte nesten samtidig. Jeg fant ut i ettertid at jeg ville ha fleksibilitet på når jeg kan trene og da valgte jeg å si opp medlemskapet mitt.
Ikke lenge før jeg sa opp medlemskapet mitt ringte SatsElixia. Det var perfect timing! Jeg hadde jo vurdert å melde meg inn dit, men ville bare vente til de hadde et tilbud. Han som ringte meg ga meg faktisk et ganske grei tilbud. Tilbudet var at jeg slipper å betale innmeldingsavgift og  februar var gratis i tillegg til studentrabatt, det eneste jeg skulle betale var for de resterende dagene i måneden.

Synes at jeg sparte litt med det tilbudet, men det forandrer ikke faktaen at det er dyrt. 

Så langt er jeg ganske fornøyd. Timene jeg har vært med på likte jeg.  Liker at de har et utrolig stort utvalg av gruppetimer man kan velge mellom.  Jeg skal prøve å ta de ulike timene de har for å finne ut hva passer for meg.  Så langt liker jeg Barre,  men det er vel kun det og 21Min body jeg har prøvd så langt :p

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg