Min Valentinsdag

Jeg hadde en fin valentinsdag i går 🙂 Jeg møtte kjæresten min på skolen hans før vi ruslet videre til Oslo for å finne et sted å spise.  Vi visste ikke helt hva vi skulle spise så vi bare gikk langs Karl Johan imens. 

For noen uker siden,  ble vi anbefalt å spise på en asiatisk buffet på Posthallen. Så vi dro innom dit i går for å titte på hva de har å tilby,  men endte opp med å bli der.

De hadde sushi,  thairetter og kinesiske retter.  Buffeten koster 139 før 15 og 269 etter det og i helgen.

Her er et eksemplar på maten de hadde

Vi vat ganske fornøyd med maten,  og ble ganske mett etter 2. eller 3. runden.

Senere før vi skulle trene,  dro vi til McDonalds og kjøpte oss sundae og eplepai 🙂

Det var også god stemning på gymmen vår i går 🙂 gymmen har forresten en insta : @garasjegym 😄 følg oss gjerne 💪

Håper dere har hatt en fin valentinsdag 💕 ønsker dere en fin dag

dagen i dag

I dag har vært en ganske grei dag.

Jeg sto opp ganske seint, sånn typ 13 seint. Dro til Oslo for å møte kjæresten. Jeg skulle egentlig møte to kjøpere av ting jeg selger, men det ble ikke noe av.

Hun første sa at det var en hendelse som hadde skjedd, og derfor ikke hadde muligheten til å møte meg. Vi har egentlig avtalt å møtes sånn siden 30.januar…

Den andre, sa plutselig at vi ikke hadde avtalt noe. Er litt usikker om snakk om å møtes på mandag etter kl 17 på Oslo S ikke er gyldig som å avtale noe. Denne kjøperen her, har også prutet ned prisene til de jeg selger. Plutselig ville hun at jeg skulle sende det til henne, selv om hun tidligere hadde sagt at det blir dyrt å sende. Da jeg sa at totalprisen ble 125 + 45 porto for varer som kostet opprinnelig 180 + 45 porto ble det for dyrt. Folk altså

 

En liten gladnyhet 🙂 Jeg skal til Tokyo denne sommeren, i en uke 🙂 Ble litt for glad i Tokyo, så små spontanreiser blir det ikke så mye av. Må spare penger fra nå av 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

håper dere har hatt en fin dag <3

Lørdagsgodt

Hei!
Jeg har nettopp kommer hjem fra en tur til Nordby Shoppingsenter!

Jeg har vært bortreist siden kl 10 i dag.  Først var det trening før vi dro til Sverige. Vi var ikke i Sverige før kl 15 da, men vi fikk allikevel gjort mye.

Jeg kjøpte ikke så mye der, men godteri kjøpte jeg.  Godteriet er nå delt i fire – til meg, mamma,  broren min og søsteren min.

Nå skal vi kose oss med smågodt og Sherlock 😁

Ønsker dere en fortsatt fin kveld

Scratch off World Map!

Heisann! Jeg har siden sett en scratch off world map, ville hatt en. Jeg fant en som var helt perfekt, men desverre så var den litt for dyrt og klart å legge den i glemmeboken. Før jul, så spurte mamma hva jeg ville ha, og fortalte at jeg ville ha en scratch off world map. Den jeg ville ha var visst utsolgt og man måtte forhåndsbestille de. Trodde ikke at mamma skulle kjøpe den da. Da det var jul fikk jeg kvitteringen til verdenskartet som gave. Mamma hadde forhåndsbestilt en til meg!

Pakken med verdenskartet har kommet til meg nå 🙂Her vises det hvordan det ser ut før og etter. Liker at det er ganske fargerikt kart.


 

Det eneste jeg mangler nå er en stor ramme. Jeg kan eventuelt henge det på veggen med en tosidet teip, men jeg vil helst ha en ramme. Jeg gleder meg til å skrape opp de landene jeg har besøkt. Målet er vel egentlig å kunne skrape så mye som mulig etter hvert 😀

 

ønsker dere en fortsatt fin fredag 😀 <3

Lou-lou-louboutins

Hallo! I går kveld bestemte jeg meg for å pynte neglene mine. Jeg skulle egentlig ha pyntet neglene mine for en uke siden, men jeg fikk aldri tid.

Besteme meg for å bruke disse fine fargene 🙂 Fargene er Rogue Louboutin og Loubichrome III


Jeg er verdens dårligste når det gjelder å pynte neglene. Det kommer alltid lakk utenfor neglene, men men.. Her er hvordan de så ut i går da 🙂


Hvordan de så ut i går ja. Dette er fordi selv om lakken var tørket før jeg la meg, så er de rett og slett ikke glansfull i dag. De ser litt grusomme ut. haha. Ingen legger vel merke til det bortsett fra meg så.

 

Jeg er ganske sliten allerede nå, men den gode nyheten er at vi er ferdig med prosjekskisse 2! vi ble ferdig med den for noen minutter siden. Vi har tenkt å sende det inn til veilederen våres før vi skal levere det inn neste uke. 🙂

 

ønsker dere en fortsatt fin kveld <3
 

dagen i dag

I dag gikk dagen på å ferdigstille prosjektskisse 2! Vi mangler bare en bitteliten del, teori delen, før den kan leveres inn 🙂 Helt sykt hvor effektive vi er! Det er tross alt 6 dager til innleveringsfristen. Vi skal selvfølgelig sende det inn til veilederen våres før vi skal levere det inn til inspera.

I morgen skal vi fortsette å jobbe med skissen, så det blir spennende 😀


Ellers har jeg ikke gjort noe annet 🙂 eller jo, jeg støvsugde bilen min 😀 Den er i hverfall ren når jeg skal låne den bort i helgen.

Nå er jeg helt avslappet her hjemme. Spist mye junk, bringebær kitkat 😉 , og ser på film 😀

ønsker dere en fortsatt fin kveld <3