Zootropolis

Rett etter jobb møtte jeg familien min. Vi skal nemlig se på Zootropolis! Jeg har faktisk sett på den igår med typen.
Jeg elsket filmen jeg. Den er så bra. Jeg har sett traileren med dovendyrene. Jeg ble faktisk overrasket over filmen, det var ikke det jeg forventet.
Mamma var litt skeptisk til å se filmen på kino fordi det ville bli dyrt, men vi betalte bare for to billetter selv om vi bestillte fem billetter. Da ble mamma glad 😀
Det er en film jeg anbefaler både for store og små
 

Min nye hverdag

Helt siden jeg ble medlem av SatsElixia har hverdagen min forandret seg. 
Jeg har nemlig begynt å trene nesten hverdag nå. Det har vært en uke der jeg har bare trent to ganger, men denne uken har jeg faktisk trent 5 ganger.
Jeg har prøvd meg på de ulike gruppetimene de tilbyr som cardio pulse,  hot mojo,  barre og cardio step. Det jeg liker mest så langt er barre.  Barre er bare helt fantastisk og man føler det virkelig i lårene dagen etter.
Jeg bare håper at jeg fortsetter å trene like mye som jeg gjør nå i månedene fremover.

Igjen?

I går møtte jeg en venninne.  Vi hadde ikke sett hverandre på lenge pga vi har vært så opptatte med hver vår ting. 
Vi gikk rundt Oslo og snakket masse og oppdaterte hver andre.  Det var så innmari koselig. Etter hvert ble vi sultne og bestemmte oss for å spise på Jensens Bøfhus nede ved Oslo City. 
Maten var ganske billig,  tenk deg 99kroner for ribs. Jeg synes maten var god,  men det er nok fordi jeg er glad i ribs :p
Etter hvert møtte vi typen min.  De kjenner hverandre fra før, men har ikke møtt hverandre på lenge,  tja kanskje 3år? Haha.
Det var gøy,  jeg trodde det skulle bli litt kleint, men det ble det ikke.
Venninnen min hadde enda ikke sett på Deadpool,  så jeg inviterte henne selv om jeg har sett på den tidligere.  Hun ville ikke se den bak ryggen til typen hennes så vi inviterte han også.  Vi møtte typen hennes etter jobb og dro til Ringen Kino.
Vi kjøpte billetter,  og spiste litt mat og drakk te siden vi hadde en halvtime til øvers.
Filmen er like bra som jeg så den aller første gang.  Jeg la merke til ting jeg ikke gjorde første gangen jeg så filmen.  Litt gøy med sånne easter eggs i film. 
Jeg må innrømme at jeg sovna noen få minutter.  Jeg hadde nemlig linser på meg,  og øynene blir litt tørre og da blir jeg trøtt.
Både venninnen min og typen hennes likte filmen.  Jeg likte den fremdeles,  og kunne kanskje tenkt meg å se på den igjen :p

Ringen Kino har forresten en kul pepperkake Darth Vader.

Filippinene: Oslob Whaleshark

Dagen etter nyttår i Cebu reiste vi til Oslob for å svømme med hvalhaier. Oslob er 2-4timer unna Cebu City med bil. Jeg sov gjennom hele turen dit.
Tanten min har en vennine som eier et feriehus i Oslob,  og det var der vi dro.
Det jeg synes som er litt urettferdig er prisen hvis man skal svømme med hvalhaiene. Det koster 1000 for utlendinger,  500for filipinere og 50 for de fra Oslob (prisene er i lokalvaluta). Det var 4 utlendinger med oss,  men de slapp heldigvis å betale prisen for utlendinger.
Før man kunne svømme med hvalhaiene måtte man høre på en presentasjon over de ulike do’s and don’ts.
Det var også ganske lang kø,  over 100 grupper som ventet på å få svømt med de. 
Da det var vår tur,  hoppet vi rett ut i havet.  Hvalhaien var ganske stor og svømte ganske nært oss.  Det er en veldig fin dyr.  Jeg må innrømme at når den kom litt for nærme meg fikk jeg panikk. Vi svømte med de i ca 30min før vi måtte tilbake.

Det var en veldig fin opplevelse,  veldig surrealistisk. Det anbefales på det sterkeste å besøke stedet.

Filippinene: Cebu

Rett før nyttår reiste vi fra Dipolog til Cebu. Vi valgte å reise med båt siden det var den billigste. Jeg møtte også en gammel klassekamerat på båten, ganske artig. Fikk også vite at morfar var Manager av båtselskapet lenge lenge før. Vi var i Cebu i 3 dager bare 🙁

I Cebu så bodde vi på Crown Regency Hotell. En veldig sentralt hotell som tilbyr masse aktiviteter. Cebu er en veldig fin by, det må jeg si. Masse shoppingmuligheter fordi det er veldig mange shoppingsentre der. Shoppingsenteret som vi besøkte mest var Ayala Malls. Herregud for et stort shoppingsenter, de var forresten åpent 1.januar!

Vi fikk også besøkt Waterfront hotel, som er en veldig fint palassliknende hotell.Vi dro dit fordi tanten til mamma bodde der og skulle spille kasino! Hotellet har en Victoria’s Secret butikk og Duty Free butikk. De har også veldig mange restauranter i underetasjen. Vi dro faktisk til en av restaurantene som heter Tin Gow. Veldig god kinesisk mat! Anbefales på det sterkeste.

Kvelden før vi reiste dro vi til et sted som heter Larsian med familien. Larsian er et sted som rett og slett tilbyr råvarer som man skal barbeque. Det er en street food sted, bare at det er litt mer organisert. Man spiser desverre maten med hendene, men heldigvis så får man plasthansker man kan bruke. De tilbyr god mat og ikke minst så er de ganske billig.

Litt trist at vi ikke fikk vært der så lenge.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

THE THIEF

THE THIEF er awesome!

Jeg har alltid hatt lyst til å dra til THE Thief, men jeg følte at jeg var for fattig til å gå inn dit. I dag var jeg inne på The Thief, ikke bare i resepsjonen, men inne inne! Klassen min hadde nemlig en bedriftsbesøk der. Vi ble møtt av Dominic som er hotellets General Relations Manager. Veldig kul fyr, sånn helt seriøst veldig kul og veldig hyggelig fyr.

Vi fikk hørt om historien til The Thief og ikke minst hvor navnet kommer fra. Historien om The Thief er ganske inspirerende og fascinerende. Tenk deg at en så ung hotell blir en av de beste hotellene i Norge og ikke minst veldig bra omtalt i utlandet.

VI fikk besøkt en vanlig standard rom og jeg må bare si at det er utrolig fint. Utsiktet og selvet rommet er fint. Så fint at jeg vurderer om å booke en natt der, men det er så innmari dyrt. Har sjekket rundt og det koster fra  2500 per rom! Jeg fikk lyst allikevel å prøve spaen der en gang. Bursdagen min er rett rundt hjørnet, og da har jeg lyst å gjøre noe spesiellt.

Nei, hvordan skal man si det. The Thief er et utrolig fint hotell. Det er av en annen klasse. Jeg har aldri sett en liknende hotell med samme konsept som de. Det er bare så utrolig fint, og jeg er faktisk veldig takknemlig at jeg fikk besøkt hotellet og lært mer om det 🙂

Filippinene: Dipolog City Mat

Jeg savner autentisk filipinsk mat! De er bare så gode, spesiellt street foods.

Det er flere bilder på mobilen, men jeg har enda ikke klart å flytte bildene til pcen. Desserten som har en lilla iskrem på toppen kalles halo-halo, og er noe av det beste jeg vet om. Halo-halo er noe jeg bestiller hver gang vi var ute for å spise.

Bananen mot slutten er noe som er ganske normalt på Dipolog. De er bittesmå også er de ganske søte i tillegg 😀

Åå  nå fikk jeg lyst til å dra tilbake dit 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Valentine’s Day

Happy Valentine’s Day og Happy Mother’s Day 😀

Dette er nok det mest uromantiske valentinsdagen noen sinne. Jeg har vært produktivt i hvertfall. Jeg trente nemlig i dag formiddag, men ellers har jeg brukt dagen på å se på How I Met Your Mother og spille et spill.

Han jeg er sammen med er uromantisk og vil ikke feire valentinsdagen som gjør at jeg er bare her hjemme.  YEY! Jeg må jo innrømme at av og til vil jeg også få blomster, gaver og alt som er klisjé. Det er veldig sjeldent at jeg får de tingene, veldig sjeldent. Desverre så er livet ikke alltid dans på roser, jeg er sammen med en som er ikke romantisk i det hele tatt, og må nok bare akseptere det.

Jaja, sånn kan det gå.

Deadpool

I dag er dagen jeg har ventet på lenge.  For i dag så jeg nemlig på Deadpool filmen. Jeg må si med ærlighet at jeg ikke har lest comic bøkene til Deadpool, men jeg har hørt så mange historier om han fra en kjempe fan.

Filmen er ganske blodig og har en del nakenhet, tror ikke jeg har sett nakenhet som i Deadpool filmen hos andre Marvel filmene. Synes det er innmari gøy at han klarer å gå gjennom den fjerde dimensjonen. Han referer f.eks til seg selv som Ryan Reynolds, spør om han skal møte McAvoy eller Stewart som Professor X, har referert til Green Lantern osv. Han snakker også til oss som ser på filmen. Ganske artig film, anbefales forresten å vente til after credits for det er verdt det 🙂

Hei sann!

Hei,

bekalger at jeg tok meg en litt lang bloggpause. Det har vært en hektisk uke forrige uke og denne uken. Vi hadde vår andre innlevering forrige uke, og da jobbet jeg med eksamen etter skole og evt etter jobb. I tillegg til det så trente jeg også. Da hadde jeg nesten ikke noe tid. Jeg har også vært utrolig trøtt i det siste og er litt småforkjølet nå. Jeg skal prøve å blogge så ofte som jeg kan 🙂