Trocadero

Selv om jeg og kjæresten har vært i Paris tre ganger tidligere, har vi bare besøkt eiffeltårnet én gang. Første gangen var vi i parken der Eiffeltårnet var, men jeg har sett både på Facebook og Instagram bilder av folk med eiffeltårnet i bakgrunnen. Jeg ville vite hvor det var og måtte søke litt, fant ut at det var i Trocadero. Vi satte kursen dit, og tja det var fint, men da vi var der så småregnet det tidligere også var det tåkete rundt Eiffeltårnet.

Vi var der litt, før vi satte kursen mot Eiffeltårnet. Noen kommentarer: Det er mange svindlere på fra Trocadero til selve eiffeltårnet. Svindlere i den forstanden at det er en gruppe folk som samarbeider. Det de gjør er at de skal la deg gjette hvor ballen er blant de tre koppene som de shuffler, de i gjengen er med på spillet. De vinner og taper med vilje. Det var en gjeng som ikke tok imot penger som var mindre enn 100Euro. Det som er litt trist er at det er noen lettlurte mennesker som virkelig ikke ser at det svindel. Når de ser politiet, forsvinner de med en gang, men de kommer tilbake like fort.

Her er i hvertfall noen bilder 😀


Her nærmer vi oss Eiffeltårnet 🙂


Eiffeltårnet ca kl 17 🙂

Vi har forresten aldri vært oppe der! Første gang vi var i Paris, ble vi egentlig ganske lei av køer fra attraksjoner vi dro til tidligere. Så når vi var ved Eiffeltårnet og så hvor lang køen var, droppet vi det. Denne gangen synes vi at det var meningsløst å dra helt på toppen når det var så tåkete. Kanskje en annen gang 🙂

Hotel Le Lapin Blanc

Hotellet vårt het Hotel Le Lapin Blanc. Hotellet ligger i Latinerkvarteret ved Sorbonne universitet (ca 1 min å gå) og ved Jardin du Luxembourg (ca 3 minutter å gå). Vi er ganske kjent i området siden vi har nesten ekslusivt bodd på Hôtel Design de la Sorbonne de gangene vi har vært i Paris. Nesten ekslusivt fordi vi bodde ikke der i vår Paris 2014 tur, da det var fullbooket, samme gjelder i år.

Hotellet, må jeg innrømme var litt vanskelig å finne (egentlig så var det bare meg, fordi kjæresten så det med én gang) fordi den lå mellom to butikker.

Inngangen til hotellet var veldig lyst, også er det speil langs veggen. De som satt i resepsjonen var veldig hyggelige og hjelpsomme 🙂  Jeg glemte desverre å ta bilder av resepsjonen.

 

Her er i hvertfall noen bilder fra rommet våres 🙂 Tok aldri bilder av skapet ved badet, da det var speildører 😛

Sengen var veldig komfortabel å sove i! Vi hadde også ekstra puter som vi kunne bruke i tillegg til de som er i sengen. Hver dag så rer de sengen, så når vi kommer hjem fra byen ser den alltid slik ut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Brukte aldri telefonen, men jeg synes at denne telefonen gav meg en skikkelig retro feeling. For en søt telefon!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her var vårt skrivebord. Hyllen ved siden av har en kjøleskap, også er det ulike serviser til te eller kaffe der inne.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Her er badet vårt! Elsker at dusjhodet er fast montert oppå. Det minner meg faktisk om Jennifer Lopez sin If you Had My Love musikkvideo av et eller annet merkelig grunn. Litt ubehagelig er det at sengen er rforan dusjen, og at gardinen er det eneste som skiller de to, men det funker det. Synes badet var ganske fint jeg 🙂
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det søte lille toalettet. Selv om det ikke vises, oppå der man trekker ned, så er det en liten hylle og en speil. Ja en speil. Kjæresten min lurte på hvorfor man skulle ha speil der. Jeg vet ikke selv jeg.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi fikk macaroner som velkomstmat 😀 Vi turte desverre ikke å spise de før andre dagen, men de var ganske gode 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagen etter at vi spiste macaronene, fikk vi enda en snack til. Jeg vet ikke hva de var, men de hadde en hint av banan 🙂
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paris 2016

Rett før jul reiste jeg til Paris med kjæresten. Tenkte det hadde vært kjempe koselig å reise rett før jul, og Paris er en by vi begge ikke har besøkt på lenge, sånn typ to år 😛

Vi dro til noen turiststeder, men ellers hoppet vi over masse. Da vi var der for aller første gang i 2011, besøkte vi nesten alle turiststedene. Målet vårt denne gangen er å spise masse god mat og ikke minst besøke enkelte steder vi ikke har vært i før.

Noe jeg har lagt merke til fra denne turen er at de har blitt strengere i Paris. Jeg kan ikke huske at vektere måtte sjekke alle veskene før man går inn i shoppingsentre eller butikker. Det er også en mange bevæpnet politi og militær som går rundt om kring. En annen ting jeg har lagt merke til at det er blitt flere tiggere, men forskjellen mellom her i Norge og der, er at de har med enten barna sine eller valpene sine.

 

Håper dere hadde en god jul :D

Hei sann!

Håper dere har hatt en god jul 😀 Jeg feiret jul med familien min, mamma, søskene mine, svigersøster og niese og nevøen min 😀 Det er faktisk første gangen på min hele 25år at jeg feirer jul med alle søskene mine 😀

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Noen dager før jul, var jeg i Paris med kjæresten 😀 Det kan jeg skrive om senere 🙂 Ellers så har jeg bare trent, jobbet, vært på julebord, ryddet rommet etter eksamen 😛