Dagen i går!

Hallo! Jeg hadde en fin bursdagsfeiring med familien i går 😀

Planen våres var egentlig å dra ut kl 14, men vi var ikke i Oslo før kl 16:30 😛

Vi dro til Posthallen som serverer asiatisk buffet for 269 per pers. Det er vel ganske greit, og vi elsker jo buffet! Vi var der i over to timer, og vi spiste oss mette! Kjæresten min dukket opp senere, men han spiste ikke da 🙂

Etter Posthallen dro vi til Yummy Heaven ved Torggata 🙂 Vi. eller jeg,  fikk plutselig lyst på litt smågodt. Vi gikk hele veien fra Posthallen, som ligger ved Prinsensgate, til Yummy Heaven. Like greit, med tanke på vi var veldig mette. Jeg liker egentlig å gå litt etter å ha spist meg mett.

Etter det dro vi bare tilbake til Oslo Sentralstasjon før vi dro hjem. På vei hjem så jeg at det var billig bensin ved ST1, 12 kroner per liter liksom. Selv om det er billig og vi bor like ved bensinstasjonen, orket jeg ikke å vente på den lange bilkøen. Noen minutter senere så begynte det å snø! Hallo, jeg fikk bursdagsønsket mitt oppfylt!

Det eneste jeg ønsket meg til bursdagen min var fint vær, med det så mener jeg sol og ingen snø, og det fikk jeg! Jeg er så utrolig glad. Jeg fikk heller ingen gaver, men det er vel ikke så viktig for meg. Jeg vet uansett ikke hva jeg vil ha.

En ting jeg har lagt merke til da, selv om det ikke er viktig i det hele tatt. Jeg har over 1000 venner på Facebook, men alikevel så var det bare 10% som gratulerte meg.

Selv om jeg er 26 år nå, så føler jeg meg ikke noe annerledes. Jeg føler meg bare gammel. Ellers har jeg hatt en fin dag i dag.

Håper dere har hatt en fin dag 😀

Hurra! Hurra!

I dag fyller jeg 26år! Jeg føler meg så gammel, men men. Føler at før man er 18 så går tiden så sakte, etter å ha fylt 20 går tiden så utrolig fort.

Nå skal jeg spise ute med hele familien, og kanskje med kjæresten min. Han sa han ville ikke bli med oss, men vi får se.

Hva skal du jobbe med?

Tror jeg har fått det spørsmålet flere ganger i det siste. For å være helt ærlig så vet jeg ikke.

Jeg er snart ferdig med bachelor i Markedsføring og merkevareledelse, men har enda ikke søkt jobb.

Drømmen er egentlig å reise mye og lære andre språk. Så mye språk som mulig. Problemet er at jeg klarer ikke å forlate komfortsonen min. Reise kan jeg, men ikke reiser som varer i flere uker.

For meg så er samfunnet vårt bygget opp slik : være barn -> gå på skole-> finne jobb for å finansiere studielån evt boliglån -> ha familie -> jobbe mer for å betale lånet og for å finansiere utgiftene til familien -> jobbe frem til man kan -> pensjonist. Selvfølelse kan man ha det gøy og reise innimellom et eller annet sted der. Man må vel ikke følge den strukturen der?

Når jeg møter tanter osv er det noen som sier at jeg burde spare penger og reise heller når jeg har en stabil jobb eller egen leilighet. Jeg synes livet er for kort for å bare spare og vente til man har stabilitet før man gjør ting man liker eller vil. Tenk hvis jeg hadde bare spart hele denne tiden her. Jeg hadde sikkert mye penger og hadde kjøpt meg en leilighet, men jeg hadde nok angret på at jeg ikke gjorde ting før jeg kunne eller mye tidligere.

Så ja, jeg har ikke peiling hva jeg skal gjøre etter endt studie. Jeg har søkt Japansk og Kinesisk studier da, som en backup plan 🙂 men ellers null plan på studierelatert jobb 🙁

Når utseende teller for mye

Jeg har en del ting jeg vil lufte ut! Orker ikke å gjøre det på Facebook, så gjør det på bloggen min. 

For noen dager siden fikk jeg noe opp på wallen min. Folk delte ut bilde av denne jenten. Det var ikke nipplene hennes i fokus, men underarmen hennes! 

Underarmen folkens! Hun ble mobbet på nett på grunn av underarmen. Hva er galt med underarmen spør du? Vel for de filipinere som mobbet henne, var det fordi de ikke var hvite nok for dem. Ja du blir faktisk mobbet hvis du ikke har hvite underarmer. Jeg synes det er så absurd at man skal bli mobbet for noe som er naturlig, Jeg skjønner ikke hvorfor man skal mobbe folk som ikke er perfekte for deres standarder? 

Jeg har sett profilen hennes, og folk er så slemme. Ikke bare snakker de nedlatende fordi hun har “svarte” underarmer, men de kaller henne en famewhore og er bare nedlatende helt generellt! 

Det er som at de med “svarte” underarmer ikke får lov å poste bilde av seg selv der dette vises. Jeg har for eksempel sett kommentarer, ikke nødvendigvis rettet mot henne, men generellt der de sier at ” Hun hadde vært pen, hadde det ikke vært for hennes svarte underarmer. 

Jeg synes det er så patetisk og absurd hvor mye man fokuserer på utseende! Dette er fokus på utseende på noe helt annet nivå!

 

 

Caroline Berg Eriksen og troverdiget

Endelig fikk vi tilbakemelding av veilederen våres om at vår spørreundersøkelse ser bra ut! Så i dag deler vi ut spørreundersøkelsen våres! Det tok oss tre uker-ish før det ble godkjent 100% av han!

Vi skriver forresten om Caroline Berg Eriksen og troverdighet 🙂

Her er linken til vår spørreundersøkelse og det hadde vært til stor hjelp hvis dere kunne svare på det, evt delt det ut videre 😀

https://response.questback.com/isa/qbv.dll/ShowQuest?QuestID=4943652&sid=BL7ZvAPnDf

 

Just because she’s Asian

Jeg er litt usikker på om dere har fått med dere denne videoen, men det har jeg. De fleste som kommenterer, i hvertfall på Facebook, har uttalt konen som en Nanny. De sier det er fordi hun ser livredd ut som om hun kommer til å miste jobben. Jeg skjønner ikke hvordan de kom til den konklusjonen.

Kan det kanskje være at de er vant til å se asiatere som hushjelp? Noen antok at hun var hushjelp fordi han så rik ut til å ha råd til det. Kanskje de som kommenterer slik ikke er vant til å se på barn av asiatisk mor/far og far/mor fra et annet land, og da var det tydelig for meg at ungene var blandet. Det var hårfargen som var en giveaway for meg at barna var blandet. For meg så ikke moren ut som at hun var livredd, panikk fordi barna brøyt inn i et live intervju. Jeg hadde fått panikk om det var meg. Tror heller ikke hun så redd ut, altså buksene hennes var jo nede. Så her var det multitasking på gang.

Noen kommenterte også at faren var kald mot ungene og burde satt de i fanget eller noe. Tenk om han ikke hadde på seg bukser som matchet overkroppen, det er en stor sannsynlighet for at det er det som har skjedd. Hadde jeg vært på en intervju hjemme, og må bare vise overkroppen, så hadde jeg hatt på meg fin klær på overkroppen og kanskje pysjbukse eller shorts 😛

Jaja, folk altså…

Kong Skull Island i 4DX

Jeg hadde egentlig planer om å se på Kong:Skull Island i 4DX på fredag. Da jeg skulle bestille billetter på onsdag var det utsolgt. Da bestillte jeg til visningen kl 14:50 på lørdag, altså i går. Heldigvis begynte ikke jeg på jobb før kl 18:30. Det var ikke så mange ledige seter, men vi fant to seter 🙂 

Jeg har hatt erfaring med 4DX tidligere, men ikke for en hel film, kun under 20 min. Det var på Universal Studios også var det en Shrek-kortfilm. 

Jeg må si at billettene til 4DX var dyrt, 175 per person dyrt. 


Slik ser setene ut. De var ganske behagelig å sitte på. Anbefaler å IKKE ha med popcorn eller noe liknende snacks. Jeg likte effekten på 4DX, det er en annen filmopplevelse. Uten å spoile så mye, så fikk man vind i ansiktet eller rundt oss da det var en helikopterscene. Eller at det dryppet en dråpe vann samtidig som de følte noe dryppe ovenifra på filmen. Kjæresten var veldig fornøyd med effektene og håper på at det kommer en når den nyd Aliens filmen kommer ut. 

Jeg likte filmen! Jeg synes den var bra og Kong var helt rå. Filmen viser også menneskehetens destruktive side. Da mener jeg at vi går inn i andres territorium og ødelegger stedet deres, også angriper de når de forsvarer deres territorium eller når ting er helt ukjent for oss! Endelig fikk jeg luftet det ut! 

For dere som skal se på filmen, jeg anbefaler å vente helt til after credits før dere drar 🙂 Det er noen godbiter der. 

Legger til traileren av filmen 😀

Ønsker dere en fortsatt fin helg 🙂

Carmex i posten!

Heihei! For noen dager siden fikk jeg en pakke i posten fra Trybe! Jeg fant ut om Trybe gjennom Blogg.no. Jeg har søkt og fått noen fine pakker å prøve derifra, men det jeg fikk nå må være det beste!

Jeg fikk nemlig fått  fire ulike Carmex-produkter!

Fra før av har jeg prøvd krukken og tuben og jeg har vært fornøyd med de. Jeg tok i bruk Klick Stick for noen timer siden. Akkurat nå synes jeg den fungerer bra! Jeg gleder med til å få  brukt Comfort Care. Jeg hadde egentlig planlagt å bruke en opp før jeg tar i bruk de andre, men tror heller at jeg bruker alle samtidig. Dette er fordi jeg glemmer ofte å ta med leppepomade med meg da de ligger ofte i en annen jakke eller veske. Jeg rullerer mellom tre jakker og tre vesker/sekk og da kan jeg plassere én leppepomade på hver av de. Jeg har seks leppepomade akkurat nå, med disse fire så det passer jo så fint 🙂

Er litt usikker på om dere husker, men jeg kjøpte en Lush leppepomade da jeg var i London. Den bruker jeg, men jeg er ikke en så stor fan av den. Synes den er litt for oljete også blir leppene mine tørre etter bruk. Leppene føles rett og slett rar når jeg bruker den, veldig synd egentlig 🙁

Ønsker dere en fin lørdag 💕

Sliten.no

Hvor har dagen vært? For ikke lenge siden var det vel 1.mars, nå er det 10! 10.mars folkens!

Denne uken husker jeg egentlig ikke så mye av. Jeg har jobbet og trent, ellers har jeg sovet mye! Jeg har spist ute en del, men mest kebab og burger fra Max. Og jeg skulle begynne med dietten min 1.mars liksom 😶

Jeg har også jobbet mye med spørreundersøkelsen til bachelorgruppen min. Det er ikke lett å lage en spørreundersøkelse, men vi legger merke til at kommentarene fra veiledere våres blir mindre og mindre. Vi håper på å få sendt de ut innen neste uke, så nå venter vi bare på svar fra han 🙂

Jeg har en del å skrive om forresten, men det tar jeg i morgen. Jeg er på vei hjem fra jobb og er ganske sliten.

The Great Wall

For en ukes tid så jeg på The Great Wall. Det var mange som sa at det var en skikkelig “white-washing” film eller “white hero” film, men jeg synes det var feil. Jeg tror de mener det fordi de ser det fra et vestlig synspunkt.
 
Selv om jeg bodde på Filippinene, vokste jeg opp med å se på kinesiske fantasifilmer. Det er derfor jeg så på det med et annet synspunkt. Jeg så på filmen som en kinesisk fantasifilm, med noen kjente amerikanske skuespiller. Tror nok at grunnen til at de ville ha noen kjente amerikanske skuespillere er for at filmen skulle appalere til vesten.
 
Jeg likte filmen jeg, men på midten ble det litt kjedelig før det ble spennende igjen. Likte deres fargerike kostymer! Begynte også å mimre til den tiden jeg trente kung fu.
 
Etter å ha sett på filmen ble interessen for å lære kinesisk igjen ganske stor. Da jeg dro hjem så jeg på en kinesisk fantasifilm som jeg elsket, Twin Effect II! Har sett på mye kinesiske filmer i det siste av et eller annet merkelig grunn 😛