Første dag i Manila

Da er vi i Manila. Vi ankom flyplassen kl 19:40 filipinsktid. Det er utrolig varmt her, sånn ca 23 grader! Reisen var problemfritt med unntak av henting av bagasje som tok en time. Vi bodde hos tanten til mamma midt i Manila.
Nå er vi på flyplassen igjen hvor vi er på vei til provinsen.
Det er forresten utrolig dårlig nett her så blogging blir nok ganske håpløst. Bilder kommer senere 🙂 håper dere vil fortsatt ha en fin kveld

Siste middag i Tokyo

I dag er vår siste dag i Japan og i går hadde vi vår aller siste middag.
Vi spiste middag på en bar som vi fant på vei hjem.
Vi delte på maten og absolutt alt som vi spiste var god. Det beste med det hele var at det kostet 1800yen som er ca 135kroner.
Her er bilder av maten som vi fikk.
Jeg må bare beklage bildekvaliteten. Jeg har desverte ikke med meg pc så alt foregår fra mobilen min 🙂

Maid cafe

Før jeg kom til Japan var Maid Cafe noe som jeg ikke ville besøke. Der tok jeg visst feil, for ellers hadde ikke jeg skrevet om det. Vi klarte å besøkte en ved en uhell første natten vår.

Jeg og broren min ankom leiligheten ca kl 22, men vi ville allikevel ut og utforske området. Akihabara var bare 10minutter unna så da bestemte vi for å dra dit. Jeg trodde at Akihabara skulle være åpent hele kvelden som i NYC, men det var ikke det bortsett fra enkelte karaoke barer og restauranter. Langs gaten gikk vi forbi en jente som delte ut en brosyre. Feilen min var å ta i mot brosjyren. Hun pekte på menyen deres som hadde verdens søteste mat og dessert.

Det neste som skjedde var at vi gikk inn i en heis og plutselig var vi i en kafé som luktet røyk, hadde bare fulle menn som gjester og servitører som var i kledd maid costyme. Vi fikk menyen og fikk instruks om at når vi var klare for å bestille mat skulle vi si “nyan nyan”, det var litt kleint for oss to. Vi bestillte mat og drikke. Broren min bestillte iste, og han ble overrasket. Han fikk virkelig en iste, altså te som er bare kaldt. Heldigvis hadde de en ”gummy syrup” som han blandet inn i teen og da smakte det som isteen som han er vant til å drikke, søt. Maten vi fikk var veldig søt at vi ville egentlig ikke spise de. Vi var desverre sultne så da måtte vi bare. Maten var fantastisk god!

Noen minutter etter at vi fikk maten hadde de en show der alle maids (de var to stykker) sang og danset. Mennene sang også og hadde det gøy.  Vi ville ikke være der så lenge så da hoppet vi over desserten.

Da vi kom ut derifra var vår første reaksjonen å le. Vi visste ikke helt hva som hadde skjedd. Det var virkelig en spesiell opplevelse. Kafeen heter Maid2Dreamin forresten og det ser ut som at det er veldig mange Maid2Dreamin kafeer.

Jeg bestillte forresten en Bear Curry, mens broren min bestillte Bear Hamburg Steak. Er ikke de søte? 

 

 

TOKYO!

Da er jeg og broren min i Tokyo. Da vi kom hit var det ca kl 19:45 lørdag 19. desember.  Jeg føler faktisk at jeg har gått glipp av en hel dag.
Vi ankom Japan sånn ca 19:45 japansktid (ca kl 10:45 eller 11:45 norsktid) , men var ikke ute av passkontrollet før en time senere.  Det var en utrolig lang kø,  og broren min begynte å bli ganske utålmodig.
Da vi skulle hente bagasjene så vi at beltet var tom og at bagasjene våres sto på rekke og rad sammen med andre.  Det var en dame som jobbet på flyplassen som var på vei til å hente den, men jeg rakk å si at de var våres.
Vi tok tbane fra Narita flyplass til Ueno stasjon.  Det var nesten en times reise,  men det gikk greit.  Banen kjørte fort,  men når den kjørte side om side med et annet tog så det ut som om vi kjørte utrolig sakte.  Jeg likte banen deres,  for der er det informasjon på japansk,  engelsk og koreansk.
Da vi ankom Ueno stasjon valgte vi  å ta taxi til leiligheten vi skulle bo i. Etter kanskje 10min var vi der hvor vi skulle. 
Ganske kul leilighet faktisk. Etter å ha fått hvilt litt,  valgte vi å gå ut for å utforske området.  Kan skrive om det senere for det var virkelig en interessant opplevelse.
Hvis dere vil følge min Tokyo opplevelse så kan dere følge meg på snapchat: katnaza

Star Wars: The Force Awakens

Jeg har tidligere nevnt at jeg skulle se på Star Wars på onsdag, og det gjorde jeg faktisk. Filmen var veldig bra! Utrolig bra! Jeg fikk så lite søvn i forbindelse med siste innspurt på eksamenslesing og jeg holdt på å sovne under eksamen. Heldigvis fikk jeg også sovet litt hjemme hos typen før vi så på filmen. Jeg trodde at jeg ville sovne under filmen som jeg gjorde i fjor da jeg så på Hobbiten rett etter eksamen. Jeg var så sliten fra eksamenslesing den dagen at jeg sovnet gjennom halvparten av filmen. Jeg gjorde det ikke denne gangen da og det er nok fordi filmen var bra. Har sett at Dagbladet har gitt den terningskast 3 🙁 men som de sier ”smak og behag”. 

Filmen skulle vare i sånn 2 timer og 50 minutter, men det føltes ikke så lenge ut. Det var så interessant og bra at 2 timer og 50 minutter gikk fort. 

BB-8 droid er så søt. Jeg vil ha en sånn droid. Jeg elsker også Rey, hun er badass! Hun er også så utrolig pen.  Jeg må innrømme at jeg ikke har sett på alle Star Wars filmene,  de jeg har sett er fra 1999 og utover. Jeg har derfor ikke sett de aller første filmene, så jeg vet ikke helt den fulle historien.

Jeg kjøpte Storm Troopers 3D briller og Kylo Ren 3D briller for 79kr hver, jeg fikk de for 71 da på grunn av Kinopluss medlemskapet mitt. Typen har Kylo Ren, så fikk ikke tatt bilde av den, den er også kult!

Er ikke Storm Troopers brillene kule?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå reiser jeg forresten til Japan, men først en stopover i Tyrkia! Gleder meg 😀

There’s a first time for everything: Nelly Experience!

(Inneholder annonselinker)

Jeg har alltid hatt et problemfritt handel hos Nelly.com. Jeg har stort sett vært fornøyd med servicen og tilbudet de har. Jeg har aldri hatt en dårlig erfaring med de frem til nå. Den 21.november bestillte jeg to kjoler som jeg hadde tenkt å ha på meg på julebord, jul og evt. nyttår. Den 25. november får jeg en leveranseinformasjon mail at varene mine er på vei. Jeg pleier å få en sporingslink, men de sendte kjolene mine som A-pakke og kunne derfor ikke spores. Vanligvis når ting ikke går som planlagt, så kontakter jeg bedriften med en gang. På mailen jeg fikk sto det at dersom jeg ikke har mottatt pakken min innen to uker skulle jeg kontakte de og da valgte jeg å være tålmodig og vente i flere dager til.  Jeg kontaktet de en dag før det var to uker og jeg fikk svar. De var veldig hjelpsomme på kundesenteret 🙂 De skulle få i gang makuleringen av fakturaen min siden jeg ikke har fått noen varer. Jeg skulle faktisk ønsket at de hadde en telefonnummer jeg kunne ha ringt i steden for å sende e-post.

Jeg har ikke turt å bestille noe fra Nelly etter det. Det var jo bare en uke til julebordet og jeg ville ikke risikere å få kjolene etter julebordet. Jeg har også vært innom deres Facebook side og det er også en del som ikke har mottatt varene sine. Jeg synes det var litt trist fordi jeg virkelig likte kjolene. Jeg har allikevel funnet nye kjoler jeg kan bruke til julebordet, jul og nyttår. Jeg har nemlig funnet erstattning fra H&M! Jeg bestillte den svarte kjolen på fredag og fikk den på tirsdag 😀 Den røde kjolen kjøpte jeg i butikk. Jeg ville egentlig ha den i svart, men de var utsolgt for størrelsen min.

Den svarte kjolen fra H&Mer mitt juleborkjole i kveld 😀 K Det er kanskje litt avslørende, men jeg liker den jeg 😀

Har dere forresten hatt noe liknende erfaring fra Nelly.com?

 

Kjolene i øverste rad er fra Nelly.com: Svart kjole her.(Annonselenke) Rød kjole her.(Annonselenke) 

Kjolene i nederste rad er fra H&M: Rød kjole her.Svart kjole her

Star Wars: The Force Awakens

I dag er jeg ferdig med min aller siste eksamen! Yey!

Jeg skal se på Star Wars: The Force Awakens kl 14! Jeg kjøpte billettene i oktober da de slapp billettene. Jeg er ikke blodfan av Star Wars, men det er typen og resten av de vi trener med. Jeg og typen har fått et forbud mot å snakke om filmen på julebordet da han ene vi trener med skal ikke se på den før på søndag XD

Her er i hvertfall noen av trailerne 😀

Skal dere se på den i dag?

 

Julemarked

Jeg har siden jeg var 17 ( jeg er 24 nå) jobbet på julemarked. Det var ikke før i fjor at jeg ikke kunne jobbet alle de fire dagene det har vært julemarked på grunn av en annen jobb.

I år kunne jeg bare jobbe den siste helgen, men fikk kun vakt på søndagen. Jeg fikk forøvrig en sms om at jeg også skulle jobbe på lørdag, men da var det vel allerede for sent og jeg hadde allerede laget planer på lørdagen. Jeg fikk jo vaktlisten i slutten av november, og fikk sms’en på onsdag.

Jeg holdt på å komme forsinket til jobb. Jeg skulle ta toget 8:19, men jeg våknet opp kl 8:15, så da tok jeg første toget til Skøyen. Siden toget jeg tok var toget som gikk 10 min senere enn det jeg egentlig skulle ta, rakk jeg ikke bussen til jobb. Jeg skulle prøve meg på Über, men jeg visste ikke helt hvordan det fungerte, da ble det taxi og jeg ble 130kr fattigere.

Kafeen åpnet 11 og stengte 16. Det var veldig slitsomt 5 timer! Jeg fikk ikke ordentlig matpause, eller fikk tissepause en gang. Det måtte vi gjøre når vi hadde muligheten til det. Altså når det var veldig rolig, men det har hele tiden vært lang ko. Mot slutten av dagen, ble det rolig, og det var da vi fikk spise og gå på toalettet. Jeg spiste før vi åpnet, heldigvis.

Da vi stengte, så dro han ene vi jobbet med til hovedkafeen for å ta oppgjøret. Det betyr at vi to andre som var igjen måtte rydde bort alt! Han kom ikke tilbake for å hjelpe oss heller. Heldigvis var det en som plukket opp alt det vi hadde ryddet med bil.

På vei tilbake til hovedkafeen var det veldig mørk og kaldt. Takk gud for lommelykt på mobilen. Da vi var i hovedkafeen trodde jeg at jeg var ferdig, siden jeg var satt opp til 17:30 og klokka var over 17:30. Jeg så han som hjalp oss med å kjøre tingene våres rydde de, og da trodde jeg at det var sånn det var. Da jeg spurte om jeg kunne dra, spurte sjefen om alt var ryddet, og da sa jeg at han mannen ryddet. Hun sa at det var meget urettferdig at han ryddet, det som er urettferdig er at vi var opprinnelig tre som skulle rydde sammen, men han stakk av! Jeg ryddet ikke mye da jeg visste vel ikke hvor ting skulle være! Jeg fikk også tillatelse til å dra fra hun jeg jobbet sammen med. Jeg jobbet totalt 8timer og 44 minutter! Da jeg var ferdig hadde allerede bussen dratt og da var det 15 min eller 30 mins venting på neste buss. Da bestemte jeg heller å gå til Skøyen, men jeg ble plukket av han som kjørte varene halvveis 😀

Jeg likte julemarkdet fordi jeg fikk jobbet med de jeg har jobbet med tidligere! Jeg synes også at det er egentlig koselig, men jeg tror ikke jeg ville ha jobbet der igjen. Jeg synes at alle bør i hvertfall få en ordentlig pause uten forstyrrelser for at de kan strekke seg, få spist litt eller få gått på toalettet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hektisk uke!

Jeg har hatt en så hektisk uke! Det har vært en uke med rydding hjemme, pakking, gå ut, og lese til eksamen. Jeg pleier ikke å gå ut og har nesten null sosialliv, så når folk inviterer med ut og jeg har fri, da sier jeg gjerne ja!

På lørdag var det nettopp det jeg gjorde. Jeg gikk ut med en kollega, og vi gikk egentlig litt barhopping, men barene vi var i var ganske rolige. Vi spiste også middag sammen, noe som var ganske koselig 😀

På søndag jobbet jeg på min gamle jobb, noe jeg ikke vil igjen! Det kan jeg skrive i et annet innlegg.

Mandag gikk jeg faktisk ut med flere kollegaer 😀 Veldig hyggelig kveld 😀

I dag møtte jeg Silje og vi gikk rundt Oslo! Nå er jeg hjemme og tenkte å rydde litt og pakke ferdig før jeg leser intensivt til eksamen 😀