Dubai

Hei!

Til Tokyo så fløy vi med Emirates, og da hadde vi en mellomlanding i Dubai i ca 8 timer. Emirates var faktisk en kjempefin fly å fly med. Flymaten var ganske god og så var det masse underholdning om bord. Jeg så på masse filipinske filmer jeg ellers ikke ser på. Det var wifi om bord, men det varte bare i en time og så var det kjempe treig. Man kunne også bruke mobiltelefonen oppe, altså du kunne ringe eller sende sms, de hadde sin egen mobilnettverk der oppe.

Dubai flyplass var ganske stor! Det var fakstisk ganske mange filipinske arbeidere der borte, så jeg kunne snakke språket når jeg bestillte mat XD Vi var i B bygget og gikk fra det ene enden til det andre. Etter to timer på flyplassen, ble vi ganske slitne og ville sove.

Vi gikk derfor opp til hotellet på flyplassen som heter Dubai International Hotel, og bestillte et hotellrom. Det  var kjempe dyrt, men det var verdt det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var gratis wifi på hotellet, som betyr at vi spillte Pokémon Go! Det var to Pokéstop i området vi var i 😛

Sengen våres var forresten kjempe behagelig. Jeg fikk sovet ordentlig. Det var også ganske deilig å kunne dusje i fred uten å tenke på hvor vi skulle legge fra oss bagasjen.

Jeg tror nok at det blir siste gangen jeg skal sove i et hotell på en flyplass. Det var verdt det ja, men synes fortsatt at det er veldig surt å betale mye for noen få timer.

 

Vi er forresten i Tokyo nå 🙂

Kylie lipsticks

Jeg klarte å bestille to Kylie lipsticks for noen uker siden. Jeg vet ikke hva som kom over meg, men jeg bestillte to leppestifter. Begge er matte og de er i fargen Mary Jo K og Candy K. Disse fikk jeg i går 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har testet de og den røde er knallrød! De er faktisk litt vanskelig å fjerne, tro meg! De holder ganske lenge, men jeg synes at leppene mine ser tørre ut etter noen minutter.

Frisk igjen!

Heisann,

da er jeg frisk igjen! Jeg dro til legen på onsdag forrige uke. Der ble det påvist at jeg hadde fått virusinfeksjon, og at lymfene mine var ganske hoven. Jeg ble sykemeldt og måtte på antibiotikakur.

Jeg har ikke gjort så mye enn å se på Netflix, spise og å rydde hjemme.

Så kjedelig å være syk!

I går da jeg våknet opp hadde jeg kjempe vondt i halsen, det gjorde vondt å svelge og å snakke. Det må ha vært all sjokoladen jeg har spist. Får ofte vondt hals av å spise sjokolade. 

Jeg dro allikevel og trente litt før jeg skulle møte søsteren min. Tok henne endelig med på Ice Crime. Desverre så har jeg ikke tatt bilder denne gangen. Hadde karamell is med popcorn og karamell saus, hun hadde the whole shebang. Mens vi spiser gjentar søsteren min at det er dyrt, men kjempegodt. Hun sier at det er verdt det siden det er kjempegodt.  

Etter Ice crime dro vi rundt i byen før vi møtte typen min for å spise sushi sammen på Mr. Fish. Mens vi gikk rundt Oslo, så følte jeg meg allerede litt dårlig. Litt svak i leddene, så turen til Oslo ble kortvarig.

Hjemme sa søsteren min at jeg var glovarmt, og det var jeg faktisk. Hadde håpet på at det vill gå bort i dag, men det ble det ikke. Det gjør kjempevondt å snakke, og å spise eller å drikke. Har dotter i ørene som er kjempevondt, og ikke minst så føler jeg at hodet er så lett. Har vondt i hele kroppen! Jeg måtte ringe jobben og fortelle at jeg ikke kan jobbe, for det er virkelig ikke noe stas å jobbe når man føler seg så dårlig. 

Så nå er det å bare hvile, men det er så utrolig mye jeg må gjøre her hjemme. Jaja, det kan visst vente. Legger til et bilde fra Japan. Kjenner at jeg gleder med kjempe mye!

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Göteborg med familien

I går var jeg og søsteren min i Göteborg sammen med broren våres og familien hans.

Vi begynte å kjøre på lørdag ettermiddag. Det er mer enn tre timers kjøring, men det var verdt det. Jeg og søsteren min la langt bak broren min i kjøringen, det er fordi vi måtte innom Mc’ern da vi ble veldig sultne.

Da vi ankom Göteborg, ble vi litt lost, vi fant ikke fram til campingstedet. Heldigvis kom broren våres og hentet oss.

Jeg forresten aldri campet som ordentlig før. Vi campet på Delsjön, og stedet var faktisk ikke så verst. 240+ SEK for telt for 7 personer, er ikke så verst. Vi fant oss et fint sted og bygget teltet våres. Jeg og søsteren min hadde ikke med sovepose, men vi hadde heldivis pute og fleecetepper, som gjorde at vi ikke ble så kaldt da vi sov.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da alle ble våkne, begynte vi å pakke ned teltet våres. Tror det tok oss en time eller noe. Ting går litt treig på morgenen 😛 Etter å ha pakket ned alt, dro vi til butikken for å kjøpe litt frokost. De har søndagsåpne butikker heldigvis, ellers så hadde vi sikkert sultet. Maten var ganske billig, kanskje ikke grensehandel billig, men billigere enn Norge billig. Etter å ha spist litt, dro vi mot Universum 😀

Universeum er rett ved Liseberg, vi fant heldigvis parkeringsplasser rett utenfor Universeum. Parkeringen koster 2kroner per time! Det er den billigste parkeringen jeg har vært borti!

Universeum er et kjempefint sted, vi gikk faktisk rundt hele stedet. Kjempe fascinerende både for de små og oss store. Det er på en måte en kombinasjon av Teknisk Museum, regnskogen og akvariet. 

Her er i hvertfall bildet fra besøket.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Etter Universeum, kjørte vi mot Norby Shoppingsenter for å spise mat og for å handle litt før vi gikk hver vår vei.

Det var en kjempekoselig liten familieferie, kunne ønsket det varte litt lengre

 

Uken som gikk

Heisann, jeg har vært så utrolig sliten den siste uken, og for å være helt ærlig så var jeg nesten aldri på pc’en min. Blogging ble det ikke noe av, men det har allikevel skjedd så utrolig mye den uken som gikk.

For en måned siden kjøpte jeg en ny mobiltelefon, en splitter ny Samsung S7, og på torsdag, så falt den ned i bakken på parkeringsplassen! Gjett hva som skjedde? Jo, skjermen ble knust. Det er første gangen at skjermen på mobilen min blir knust. Heldigvis hadde jeg skjermforsikring da jeg kjøpte mobilen. Jeg leverte mobilen min dagen etter. De hadde ikke noe lånetelefon siden ”alt var lånt bort, og det siste vi har her er reservert” sa de. Så jeg var mobilløs i flere timer.

Typisk at når man ikke har mobil så er det en nødsituasjon som oppstår. Da Tarzan filmen begynte, ringte telefonen til typen, det var broren min som ringte. Sendte bare en kort ” har ikke mobil, ser på kino melding tilbake”. Da filmen var ferdig kl 23, får jeg utrolig mange meldinger som ”hvor er du?, har ikke nøkkel, har 1% batteri igjen”. Da måtte jeg dra hjem.

Da jeg var hjemme, var ikke broren min der, ringte derfor typen og sa at broren min ikke var der- Så sier han at broren min ringte han for ikke lenge siden. Broren min var visst hos naboen. Tror nok han har lært seg en lærepenge å ta med nøkkel hver gang han går ut. 

Samme dag som mobilen min fikk knust skjerm så klarte hunden å bite på ledningen på Mac’en min. Det var ved et uhell siden leken var rett ved siden av Mac’en. Den har sluttet å fungere, som gjør at jeg må punge ut med 800kroner for en ny lader T_T

Ellers har det bare vært rydding her hjemme. Vi ble kvitt masse som egentlig burde ha blitt kastet for lengst.

Helgen!

Jeg har vært opptatt denne helgen med så mye!

I går trente jeg med treningsgruppen min.  Vi har begynt å øve med teknikkene våres.  Vi har lagt merke til at når vi tar knebøy så har vi en tendens til å lene mot venstre.  Det skal vi øve med å få bort 🙂

Etter trening gikk jeg og typen rundt Bogstadveien og Uranienborg for å se på sko :p Det pøseregnet mens vi gikk,  og vi hadde ikke paraply.  I følge typen så var det et tegn på at jeg ikke burde besøke de ulike stedene jeg ville.  Riktignok så stoppet det å regne når jeg var ferdig med å titte.

Etter vindushoppingen ble det en tur på Colosseum Kino for å se på Independence Day Resurgence. Det var en ganske grei film.  Føler at det manglet noe,  men ellers grei film.

Vi dro hjem rett etter å ha sett på kino,  og det er også fordi jeg lovet søsteren min at vi skulle spise taco.

Taco dinner kit på Rema 1000 er utrolig billig! 7 kroner for 12 tacoshell,  tacosaus og krydder! Kyllingkjøttdeig er også utrolig billig,  det som er dyrt er jo rømmen.

Da jeg kom hjem lagde jeg mat med en gang. Søsteren min likte det og det gjorde jeg også.  Kjempe god taco,  var litt redd for at krydderet skulle være sterk,  men det var den ikke.

I dag har så har jeg og søsteren min ryddet huset.  Vi er ikke helt ferdig,  men vi har i hvert fall kommet godt i gang. Mamma er bortreist,  og det å rydde leiligheten er noe vi ikke får gjort så ofte 🙂 Vi fortsetter ryddingen i morgen.
Nå er jeg faktisk på vei til jobb,  og det har akkurat begynt å regne 🙁

Håper dere har hatt en fin helg 🙂

New In: Marc Jacobs Gotham Key Pouch

Jeg har lett etter en key pouch på lenge nå. Det jeg tenkte å ha inni den er kort, nøkkel og mynter når jeg skal ut og ikke har behov for alle kortene mine. Det er i hvertfall veldig praktisk når man er i utlandet, for der trenger jeg virkelig ikke å ta med alle kortene jeg har.

Valget var mellom en Louis Vuitton Key Pouch og en Marc Jacobs. Jeg valgte Marc Jacobs siden det var mye større i størrelse. Det er også i svart, så det er litt mer diskré når det gjelder logo.

Jeg synes det er kjempefint, og gleder meg til å bruke den 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA