Januar

Da er vel januar over i noen timer. Jeg føler egentlig at januar var så kort! Det er mye som har skjedd i januar, samtidig som jeg føler at jeg har gått glipp av mange dager.

Jeg har i hvertfall hatt en kjempe fin start på januar, men for å være ærlig så synes jeg de to siste ukene i januar var ikke så bra.

La meg begynne med det fine!

  • Feiret nyttår med noen fine mennesker samtidig som jeg ble kjent med nye
  • Januar markerte at jeg har bare ett semester igjen av studiet mitt! Woho
  • Reiste til London med verdens beste (<3) og møtte en gammel venn som jeg ikke har møtt på over 10 år (!)

Det var kanskje en litt for kort liste med de fine, men jeg har hatt det fint med familien og alle rundt meg

La oss nå begynne med det som ikke er så bra

  • Hele Donald Trump saken!

Altså helt siden Donald Trump ble president, så har det ført til en splittelse av folket. Aldri har jeg sett så mange demonstrasjoner og så mye splittelse som i denne perioden. Jeg skjønner at det er noen som vil si at vi ikke burde blande oss i USA fordi det ikke er vårt land, men verden er vel laget slik at det som skjer i USA kan påvirke andre land også. Jeg føler også at både i Norge og i USA, at det som skjer nå har ført til at mange som er redde innvandrere har kommet ut. Kommentarfeltet på ulike nyhetsider er bare forferdelig!  Det er bare helt sykt å tenke på egentlig. Krysser fingrene for at USA ikke blir et diktatur. Jeg liker egentlig ikke å snakke om politikk på bloggen, så jeg setter en strek på det.

Jeg har uansett hatt en fin januar altså! Håper dere også har hatt det 🙂 Deler et bilde fra Oslo 😀

 

 

Skolebenken

De neste fire månedene vil jeg tilbringe veldig mye tid i skolebenken. Jeg er nemlig ferdig med bacheloren til våren!

Jeg og bachelorgruppen min har kommet oss godt i gang med det vi kaller prosjektskisse 2. Dette skal vi levere inn om en uke, og det teller 20% av karakteren til bacheloren våres. Vi skal faktisk skrive om bloggere og troverdighet, så dette kan bli veldig spennende. Vi har som mål å få en A! Det å få karakter lavere enn A går også greit, men målet vårt er A.

Det blir nok ikke mye reising fremover, fordi jeg må prioritere bacheloren. Jeg håper alikevel at jeg kan snike inn noen korte ferieturer i Europa. Det hadde vært greit med en liten avbrekk fra all skolearbeid.


Selv om det står Smart Water i flasken, så er det bare vanlig springvann. hehe

Jeg er forresten litt støl fra mandagstreningen min i går. Det er vel ikke så rart når jeg ikke har trent på over en uke! Latskap har vært dominerende forrige uke. Hadde egentlig mål å trene tre ganger i uken, men jeg prioriterte latskap og søvn 😛 Det er vel lov det!

 

Ønsker dere en fortsatt fin tirsdag 🙂
 

Selge på Finn…

Det er ikke alltid lett å selge noe har jeg erfart.  Har prøvd å selge ting både på Finn,  Letgo og Tise. Som selger prøver jeg så godt jeg kan å beskrive varen og gi så mye informasjon som det er mulig

Det verste jeg vet er skambud, og det irriterer meg noe sykt.
Eksempler :
Jeg skulle selge denne nydelige vesken,  ekte selvsagt.

Jeg fikk da følgende ”bud”
– gir deg 3500,  henter den i dag
– gir deg 5000
    Etter å ha svart nei får jeg følgende melding: får 5500 for samme veske
-gir deg 5000 henter i dag.
Altså de er godt under oppgitt pris,  og jeg synes det er litt respektløs å si henter den i dag uten å avtale ordentlig.

Da annonsen for min lommebok var fortsatt ute fikk jeg dette
– ” Den har hotstamp, ingen papirer,eske eller noe oh er slitt! Jeg byr 800kr”
Synes det var en smule frekk bud.  Det er fullt mulig å by på en respektfullt måte, og jeg fikk faktisk solgt til den prisen jeg ville.

Prøver også å selge denne. 

Jeg hadde funnet en selger som var interessert i den.  Hun spurte om det var noen flekker osv,  og da sa jeg ja.  Hun ville ha avslag,  så da sa jeg hun kunne få den for 100 i stedenfor 150. Vi skulle møtes i dag,  men en halvtime før møtet,  skjer dette:
Kjøper:kan jeg betale 70kr?
Meg:du har allerede fått 50 kr i avslag :s
Kjøper:ja kan jeg ikke få 30kr til?
Meg:nei desverre
Kjøper:den er med flekker da? Skjønner du har gått ned 50kr, men 50kr er for lite
Meg:du spurte allerede avslag for den og jeg ga deg det
Kjøper:ja spør igjen jeg.  Selger du den for 70kr til meg?
Meg:nei
Kjøper: da får du selge den videre.  Lykke til med salget. 🙂
Meg: takk
Etter det blokkerte hun meg. Jeg blir helt satt ut jeg. Skjønner heller ikke hvorfor hun blokkerte meg.

Andre ting som jeg synes kan være frustrerende er når potensielle kjøpere spør meg om ting som allerede står i beskrivelsen. Det virker ikke som om folk leser beskrivelsen i det hele tatt.
For eksempel:
-selger sko der det står str 39, får henvendelse også trekker de den fordi de bruker str 37.

En annen ting er folk som spør deg om noe som ikke er relatert til det du selger. 

For eksempel :
-selger Macbook Pro deksel.  Får en forespørsel fra en mann som vil kjøpe den.  Sier til han at kan hente den dagen etter i Oslo.  Så sier han ” hjemme hos deg, bra.  Er du kineser? ”.  Svarer da nei,  ikke hjemme hos meg og nei jeg er ikke kineser.  Så sier han ok.  Spør da om han vil fortsatt ha det,  så sier han nei. 

Altså hva var det han trodde jeg solgte liksom? Det var den rareste jeg har opplevd.

Det å selge er ikke så lett, men treffer man på riktig person er man heldig.  Jeg har lært at selv om det kan gå litt treig med salget,  er det lurt å vente med å finne riktig kjøper. Jeg tror ikke jeg ville solgt til folk som er småfrekke. Selv om de jeg selger er materielt,  synes jeg de fortjener å få nye eiere som er snile.

My precious baby is gone…

I dag solgte jeg min kjære Louis Vuitton Pocket Organizer.  Den har jeg hatt siden juni 2014,  og den har jeg brukt daglig siden da. 

Jeg har lagt den ut til salg en stund nå,  men jeg har gått frem og tilbake om jeg skal selge den eller ikke.
Det er fordi jeg er en ganske sentimentalt person og liker å beholde ting som jeg eier. Altså jeg har en bukse med masse hull i fra da jeg var i barneskolen, jeg har vokst opp mye siden den tiden.

For en uke siden kjøpte jeg en ny lommebok,  og sannsynligheten for at den gamle lommeboken blir brukt er lite. Da var det bedre å selge den enn at den sitter hjemme. Så da jeg fikk forespørsel i går, bestemte jeg for å selge den.

Håper den nye eieren er fornøyd 🙂 ønsker dere er fortsatt fin helg 💓

Ferdigpakket bursdags- og julegaver ;)

Hallo! Da har jeg pakket ferdig bursdags- og julegavene for i år 🙂 Jeg fant gavepapirer på Lagerhuset som jeg synes var så fine. Gavepapiret jeg har brukt som julegavepapir, er ikke helt jul-aktig, men jeg synes det var fint jeg 🙂


Her er noe av de tingene jeg har pakket inn. Ville ikke vise alt, for da blir gavene mine avslørt 🙂

Her er de ferdigpakket! Selv om jeg elsker å gi gaver, så er jeg veldig elendig når det gjelder å pakke inn gaver. Jeg har null talent i å pakke gaver, men det rives jo uansett.

Nå er det bachelor skrivning på gang 🙂 ønsker dere en fortsatt fin dag <3

London og julegaveshopping 2017!

London turen som jeg hadde i noen dager var en fantastisk fin tur 🙂 Vi hadde det så fint og koste oss mye. Jeg møtte klassekameraten min fra barneskolen på Filippinene, spiste så mye god mat, fikk det jeg ville og ikke minst så en kjendis. Ja, jeg så en kjendis. Vet ikke helt om dere kjenner til Alfie Allen, men han spiller Theon Greyjoy på Game of Thrones. Vi så han på vei til ChinaTown, og jeg spurte faktisk om det var han, han nikket og gikk videre.

Målet egentlig med turen var å kjøpe gaver til julen og bursdager, men mest jul.  Folk synes sikkert det er rart å handle julegaver så tidlig i året, men for meg så har det fungert ganske bra. Jeg slipper stresset og det å bli blakk månedene før jul. Jeg får også ting litt billigere i januar på grunn av januarsalg, også er det mye fint i utlandet som er både billig og unikt. Unikt fordi de har gjerne andre butikker enn det vi her har hjemme.

Julegaveshopping tidlig på året har jeg gjort i snart tre år nå, men jeg handler ikke alltid når det er januarsalg. I fjor ble det ikke noe gaveshopping i januar fordi vi reiste til Filippinene, men jeg gjorde det da jeg var i Japan og Berlin 🙂

 

Disse dropsene er forresten favoritten min. Det er en av grunnene til at jeg elsker å besøke Hamley’s. Disse kommer i ulike smak også er de sure i tillegg 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Louis Vuitton kortholder

Jeg husker ikke hvordan, men da jeg først så Louis Vuitton Caissa Card Holder i Rose Ballerine visste jeg at jeg ville ha den. Altså jeg må bare si det nå, jeg er ikke rik!  Fra før av så har jeg en Pocket Organizer NM fra Louis Vuitton. Denne har blitt brukt daglig siden jeg kjøpte den i 2014. Den rommer opp til ni kort, men jeg var på utsikt etter en kortholder som rommer lappen, studentkort, Ruter-billett og bankkortet mitt. Det er fordi jeg vil ikke ta med hele kortholderen dersom jeg skal ut i byen, trene eller ta en kort tur til butikken. Jeg har i det siste vært veldig interessert i Louis Vuitton produkter som jeg håper avtar snart.

Denne kortholderen er, hvis jeg ikke tar feil, utsolgt over alt. Jeg fant en på Finn, men hun som selger den er andre eieren og har priset den 50 kroner billigere enn en ny en. Så da var det mye bedre å kjøpe nytt.  De hadde den desverre ikke i LV Oslo, og kunne heller ikke bestille en for meg på grunn av lang venteliste eller noe. De har den heller ikke i Frankrike ( jeg spurte) og en uke før jeg skulle reise til London fikk jeg beskjed at 1. Den er utsolgt over alt og 2. Selfridges hadde litt igjen. Så da vi var i London besøkte vi Selfridges, men de hadde den ikke lenger, så da henviste de oss til New Bond Street. Jeg fikk en kjempe hyggelig kundebehandler som letet etter kortholderen i sånn fem minutter. De hadde den ikke, men hun henviste oss til Harrods som hadde én igjen. Det måtte jeg selvfølgelig ha 😛

Det tok litt tid før hun som hjalp meg fant den, men hun fant den 😀


Her er den fine lille skatten min 🙂
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg synes den er så fint jeg, selv om kjæresten mener at det ser ut som den kvinnelige kjønnsorganet haha. Den kan romme opp til fire kort, også liker jeg at den er så tynn. Jeg synes også at Rose Ballerine fargen er så fin 😀

Longchamp Big Ben

Er det et veskemerke jeg har flest av så er det Longcham Le Pliage vesker. Jeg elsker Le Pliage vesker! Jeg tror den første jeg kjøpte var i Osaka 2011, også har jeg kjøpt på et flyplass, også har jeg kjøpt en i Paris 2014 også den nyeste kjøpte jeg i London. Jeg har også kjøpt mamma og søsteren min Longchamp vesker. Jeg synes de er praktiske og romslige, altså du kan brette de!

Le Pliage vesken som jeg bruker mest av i dag, er den jeg kjøpte i Paris med Eiffeltårn print. Veksen kan kun fåes kjøpt i Paris og den er rosa. Vesken har jeg brukt i hverdagene og til reise, men den begynner desverre å bli slitt i kantene. Før jeg reiste til London fikk jeg vite at det fantes en Le Pliage med Big Ben tårnet, som igjen kan kun fåes kjøpt i London.

De hadde ikke så mange farger å velge mellom på Longchamp butikken i New Bond Street, faktisk så var det bare én farge å velge mellom. Jeg kjøpte vesken, men nå tenker jeg at jeg burde ha sjekket andre butikker. Jaja. Så her er min nye Longchamp veske 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg synes sløyfen var kjempe søt 😀 Har ikke turt å ødelegge den 😛

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Var den ikke fin? 😀 Nå må jeg rusle til jobb. Ønsker dere en fin kveld <3

 

Christian Louboutin

Da vi besøkte Selfridges fikk jeg øye på Christian Louboutins butikken. Jeg har en neglelakk fra merket fra før av, den røde som jeg har skrevet om her. Så ja, da jeg fikk øye på Christian Louboutin butikken, måtte jeg stikke innom. Det var så utrolig mye fint der. Jeg hadde så utrolig lyst på leppestiftene, men jeg bruker jo de sjeldent så det var ikke noe vits. Jeg gikk da videre å så på neglelakkene de hadde, og fikk øye på noe jeg synes var veldig fint og liten i størrelse i forhold til det jeg har fra før av.  Fikk vite av salgassistenten at det var limited edition, og da visste jeg at jeg måtte kjøpe den. I’m a sucker for limited editions, selv om jeg vet at det er en av Cialdinis grunnprinsipper for påvirkning.

Her er den fine skatten jeg kjøpte 😀 Fargen heter Loubichrome III. Fikk forresten verdens største papirpose for neglelakken, de hadde ikke flere mindre poser.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

London Shopping

London turen var jo en shopping tur 🙂 Kjøpte meg en del ting, her fra Victoria’s Secret og Primark

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg synes at Victoria’s Secret kan være dyrt, men jeg elsker produktene deres. Liker egentlig deres PINK-linje, og har mest PINK produkter. Kjøpte to sports-bher, en til meg og en til søsteren min.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kjøpte også undertøy, da det er 5 for 25 pund. Synes undertøy fra Victoria’s Secret Norge er kjempedyrt.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vil desverre ikke vise alt jeg kjøpte fra Primark, fordi jeg kjøpe en del gaver til familien. Her er noe av de jeg kjøpte på Primark.

Kjempe søt rev-pysj 🙂 Sånn seriøs, Primark har de beste pysjene noen sinne. Alle pysjene mine er fra Primark.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kjøpte meg også en topp med blonder. Synes den var fin jeg 🙂
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg er egentlig ikke å glad i print, men jeg synes dette var søt. I følge søsteren min så er det ikke helt min stil, hun har vel rett.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg vil ikke si at jeg er en stor Batman fan, men jeg liker Batman. Synes denne t-skjorten var fin, også liker jeg galaxy prints i tillegg 🙂
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg vet ikke helt hvordan dette fungerer, men det virket så praktisk. Passer perfekt når man glemmer ledningen hjemme, men da må man henge det i vesken da.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA