Eksamen

Jeg var så opptatt hele i går.  Jeg sov da ikke før kl 3:48 noe som gjorde at det var vanskelig å stå opp.  Da jeg var endelig våken lagde jeg mat,  frokost og middag. Middagen jeg lagde var rar! Det var en blanding av bulgur,  frosne amerikansk blanding og frosne sjømat.  Jeg kokte de selvfølgelig.  Da jeg var ferdig med matlagingen dro jeg rett til skolen. Jeg kom dit 10:30 i stedet for 10:15 siden toget var forsinket.  Siden jeg var så opptatt kjøpte jeg en kaffekopp til kr 13,-
Jeg var så uproduktivt (er dette et ord) at jeg bare stirret på PCen min frem til 11:30. Jeg skulle egentlig jobbe med eksamen.  Vi har to vi må jobbe med som skal leveres i andre uken av november. 
Jeg hadde en forelesning som begynte 11:45 og var ferdig kl 14:30. Visste dere at nøkkelhull merket skal fjernes? Vi gikk litt over tiden på forelesning. 
Rett etter forelesningen så dro jeg rett til jobben min.  Kanskje ikke,  jeg måtte innom Narvesen for å kjøpe noe mat.  Heldigvis starter jeg på Tøyen. 
Det var faktisk ikke mye som skjedde på jobb.  Alt var jo helt normalt. Maten jeg lagde var faktisk ikke så ille. Vurderer å lage det samme i helgen. 
Jeg var ikke hjemme før 23:30,  og klissvåt var jeg.  Det begynte å regne skikkelig de 10 minuttene jeg gikk på vei hjem.

Munchies Oslo take two!

NB! Dette er ikke for å ødelegge, dette er mine ærlige meninger!

Som jeg nevnte forrige fredag ville jeg prøve en annen burger fra Munchies og det gjorde jeg nettopp i dag. Jeg bestilte en burger som heter BBQ og det er med coleslaw og BBQ saus for kr96,-. Jeg bestilte det som take-away, og da tok det ca 20 min før jeg fikk spist den.

Da jeg endelig fikk spise den var jeg veldig sulten og veldig imponert over smaken. Det smakte mye bedre enn det jeg bestillte forrige gang. Da jeg var halvveis ferdig med burgeren var jeg litt småkvalm, sausen ble litt for søt eller for mye for min smak. Burgeren var også litt vanskelig å svelge, det var litt for tørr. Jeg måtte faktisk tvinge meg selv til å spise de to siste bitene.

Etter at jeg ble ferdig med å spise burgeren var jeg faktisk kvalm ganske lenge. Det gikk jo over etter en eller to timer. Kanskje jeg er bare uheldig 🙁

Vippe-extensions

Vippe-extensions? Aldri mer! Dette er min erfaring med vippe-extensions.

Jeg er den type person som ikke bruker noe sminke i det hele tatt. Etter å ha sett bilder og lest om vippe-extensions fra bloggere, ble jeg veldig nysgjerrig på hva det var og ville prøve noe nytt.

Det var en blogg jeg leste som anbefalte et sted, og jeg tok kontakt med hun som skulle ta extensions og avtalte en time. Det tok kanskje mellom 30 min til 1 time før alle vippene ble satt inn. Hvis jeg ikke husker feil, så limes hver vippe til dine egne en og en. Da hun var ferdig med å sette inn vippene fikk jeg se meg selv på speilet. Det var veldig uvant å se meg selv med så lange fine vipper og jeg syntes at det var litt rar.  Må være ærlig og si at jeg syntes at det var fint å se på 😉

Jeg fikk ikke vasket ansiktet mitt eller dusje i 24 timer etter at vippene ble satt inn. Jeg kunne heller ikke bruke ting som var oljebasert for det kan ødelegge vippene. Det var veldig rart å blunke og ikke minst var det litt vanskelig å sove.

Da jeg endelig kunne få dusje, så var det faktisk veldig ubehagelig. Jeg måtte lukke øynene mine hele tiden. Jeg kunne ikke vaske ansiktet ordentlig, det varte faktisk frem til jeg fjernet vippene. Noen dager etter å få satt inn vippene begynte noen å falle av allerede. Vippene mine vokset også veldig fort som gjorde at noen av de ble bøyd andre veien innover øynene mine. Det stakk litt i øynene, veldig ubehagelig. De begynte å synke etter hvert og det var ikke fint å se på i det hele tatt!

Jeg fikk også en del komplementer og det var jo bare hyggelig å høre. Som sagt tidligere, så synes jeg også selv at jeg var penere med så fine og lange vipper. Kanskje det er fordi det er sånn media sier til oss, at man er pen når man har lange fine bøyde vipper.

Jeg innså også at det blir dyrt i lengden, med tanke på hvor fort vippene vokset og det koster jo kr 500,- for påfyll. Jeg bestemte meg da for å fjerne den da jeg hadde ikke økonomien til å ivareta de i lengden. Da alle ble fjernet, var det også veldig rar å se meg uten de. Det jeg lå merke til at mine egne vipper var mindre i mengde, de var tynnere og hadde en helt annet tekstur. Jeg mener at vippene ødela mine egne vipper, men nå er jo mine tilbake til hvordan de var før.

Det er min erfaring om vippe-extensions som jeg tenkte at jeg kunne dele. Alle er ulike og har ulike erfaring med samme ting. Det som ikke funket for meg kan kanskje funke for deg.

Her er et bilde av meg med vippe-extension.

Her er et bilde av meg nå med mine naturlige vipper 🙂

 

 

 

 

 

//Eyelash extensions? Never again! This is my own experience with it. 

I am the type of person who rarely uses make-up. After seeing pictures of women with lash extensions and read about it from other bloggers, I became curious and wanted to try something new.

There was a blogger who recommended a place, and I took contact with the woman who did the extensions to book an appointment. It took between 30minutes to 1 hour to apply the lashes. If I remember correctly they had to be applied individually to my own lashes. When she was finished I got to look at myself in the mirror. I looked different. I was not used to seeing myself with long lashes. I must admit I found myself prettier with it.

I was not allowed to wash my face or to take a bath the first 24 hours. I could not also use things that was oil based on my face. Blinking felt weird, and it was difficult to sleep.

When I was finally allowed to shower, it was weird and uncomfortable. I had to keep my eyes closed all the time and couldn’t even wash my face properly, it lasted until the day I removed the lashes. A few days after the extensions, som of the lashes began to fall off! My own lashes grew fast so the extensions were facing upside down and sometimes were sticking my eyes. It was very uncomfortable. They also began to sink, and it was not a pretty sight at all.

I did get complements on my eyes and that was nice to hear. Like I said I thought I was prettier with long lashes. But maybe we think that way because that is what the media tells us, that girls are pretty with long lashes.

I also realized that in the long run it will be expensive. My lashes grew fast, and we actually have to get them refilled after a few weeks. A refill cost kr 500,-. I decided to remove them because I knew I did not have the money for that.When everything was removed, I could see that my own lashes appeared to be thinner and they had this different texture and I had fewer lashes. It was very weird to see myself without the lashes.

I do believe that the lash extensions ruined my own eyelashes. This is my experience on it. We are all different and we have different experiences on the same things.

Above is a picture of me with the lash extension, and below is a current picture of me with my natural lashes.

Fury

Etter alle mine aktiviteter i dag dro jeg til Colloseum for å se på kino. Jeg er egentlig ikke så mye fan av krigsfilmer så jeg vet ikke hvorfor jeg ville se på Fury og jeg angrer ikke!

Da jeg ankom Colloseum, var det veldig mange som var i militæruniform og ikke minst en stor tank!

Hva kan man egentlig si? Filmen er ganske brutal og på en viss grad viser hvordan krig kan forandre en person. På filmen ser man hvordan menneskapet i tanken Fury bekjemper tyske soldater. Mannskapet er nok veldig slitne og noen er kanskje ikke helt frisk i hodet. Det er nok en resultat av å miste mange bekjente og ikke minst en lang krig. De har inntatt noen småbyer, men veien dit har ikke vært så lett. De må jo kjempe mot tyske soldater underveis, og i noen tilfeller har de måttet drepe barn. Man får også et innblikk om hvor intimt det kan være inne i en tank og hvilke forhold man får med de man jobber med. Jeg har egentlig ikke så mye ord om hva filmen handler om. (Jeg er veldig dårlig på gjenfortelling beklager)

Legger ihvertfall en trailer av filmen siden jeg er så dårlig med gjenfortelling.

Levert inn!

I dag begynte vi å jobbe ferdig med eksamen kl 11. Det vi gjorde var å rette på feilene,  forkorte setninger og så over kildene våres. Eksamen har leveringsfrist på mandag kl 9. Det betyr at vi må stå på kø lenge før kl 9 fordi selv om vi står på kø kl 9 sier det ingenting hvis vi ikke har rukket å levere den innen den tiden.

Jeg måtte desverre dra fra gruppen min i en time, men jeg fikk jo gjort mye og vi var nesten ferdig da jeg dro fra de. Jeg kom tilbake for å møte gruppen, og vi leverte eksamen kl 15. Det var litt kø før vi fikk levere det inn, vi måtte selvfølgelig ta bilde av den før den ble levert. Da det var vår tur var det litt spenning, men vi klarte det! Den følelsen vi fikk av å levere eksamen var befriende! Det føltes så deilig å få levert vår første hjemmeksamen!

Befriende i tre dager.  På mandag får vi en ny hjemmeeksamen også har vi en annen eksamen som vi må jobbe med i tillegg 🙁

Da jeg og gruppen dro hver vår vei så gikk jeg til Munchies!  Har hørt så mye bra om stedet før. Den har tydeligvis Norges beste burger, så dette måtte jeg selvfølgelig prøve.

Jeg har faktisk blandet følelse angående smaken på burgeren. Smaken var bra, men jeg har jo smakt bedre. Kanskje jeg kan prøve en annen burger fra Munchies neste gang. Vi har heldigvis hver vår smak, så det er jo verdt å prøve det 🙂

 

 

//We started working on our exam at 11AM. All we did was correct some mistakes, shorten some sentences and look over our sources. The deadline for our exam is on Monday at 9AM. It means that we have to hand in our exam before 9 AM, so we have to be there early. If we fail to deliver it on time it will not matter if we have stood in line long before 9.

I had to leave my group for an hour, but before I left I managed to work on our exam besides we were almost done when I left. I did come back to hand in our paper. There was a little queue so we had to take some pictures of it the paper 🙂 It was a little tense when it was our turn, but hey we did it! That feeling of handing in a paper was so nice! That nice feeling will be short lived though, and that is because on Monday we have a new exam. Aside from that exam we need to be working on another exam 🙁

When we parted ways I went to Munchies. I heard so many nice things about that place before. They say it has Norway’s best burger so it was a must to try it!

I have mixed feelings about the taste of the burger. It tastes delicious, but I have tasted better. Maybe I should try another burger from their menu the next time. Luckily we all have our own preferences, so if you want it is worth a try 🙂

 

Almost done…and then not

Jeg leste gjennom forelesningsnotatene våres i går og oppdaget at vi manglet teoriene som var viktig. Jeg jobbet med det med en gang, men så må vi redigere hele oppgaven våres igjen. Uff da 🙁

Nå skal jeg til skolen for å møte gruppen min og jobbe mer med vår eksamen.  Jeg blir nok veldig opptatt hele kveld fordi rett etter skolen skal jeg jobbe fram til kl 23. Jaja, kveldstilegg!!

Snart der..

Å våkne opp kl 8:30 tre dager på rad er veldig vanskelig spesielt for meg som er vant til å sove veldig sent på kvelden. Jeg har vært flink til å jobbe med eksamen både i går og for i går. Det som vi gjorde i dag var å henvise kilder på korrekt måte, legge til mer tekst og ikke minst forandre på teksten slik at den stiller de kravene til skolen. 

Etter å ha jobbet med oppgaven i en  time dro vi rett til forelesningen. I skrivende stund vil jeg si at forelesningen i dag er en av de tørreste som vi har hatt.  Veldig kjedelig.  Jeg tror vi skal droppe siste timen,  vi får jo ikke noen utbytte av å være her.

Jeg gleder meg også  til treningenn i dag,  det er fordi det er treningsdagen jeg liker mest – LEGDAY! Jeg skal heldigvis ikke trene før kl 17 idag så da har jeg tid til å hvile og sove litt.  Vi snakkes senere og forresten jeg holder en konkurranse frem til tirsdag så det er bare å delta 🙂 

//Waking up at 8:30 AM three days in a row is very hard, especially for me that sleeps very late at night. I must say I have been good at working with our exam both yesterday and the day before yesterday. What we did today was to use our sources in the correct way, add more text and change it so that it abides with our schools requirements. 

After working with the exam for one  hour we had to go straight to our lecture. As I am writing this now I must say that this is one of the most boring lectures ever.  It is sad because it is actually a good subject. It is so boring that I don’t really benefit from being here,  so I think I’ll drop this lecture for now.

I am excited to train to day,  and it because today is my favorite work out day-LEGDAY! I will be training around 5PM which means I have time to rest and sleep.  I need to go now,  see you soon oh and I have a contest that ends on Tuesday.  You can participate in it if you want. 

Konkurranse!

Hei, jeg tenkte å lage en konkurranse! 

Det man kan vinne er en L’Oreal Super Liner Gel Intenza i fargen Violet Black samt en ”surprise” smykke 😀

Det du må gjøre for å delta er å kommentere på innlegget med navn og epost. Du øker sjansen ved å kommentere på hvert innlegg frem til konkurranseslutt.

Konkurransen avsluttes den 28.10 kl 00:00. Lykke til!

Monday

I dag dro jeg til skolen for å jobbe med eksamen. Det er en gruppe eksamen og skal leveres om en uke! Gruppen min er ikke ferdig enda, vi har bare ikke hatt tiden til å fokusere på den før. Etter å ha jobbet  med den i tre timer ga vi opp!

Etter skolen møtte jeg treningspartneren min og fikk muligheten til å hvile i to timer. Da begge var klare for å dra inn til byen for å trene innså vi at vi begge var sultne. Det var ikke så mange steder å velge mellom og da ble det bestemt at vi skulle til Max, ikke så sunt valg når man skal trene rett etter!

Som sagt ikke sunt! Det ble faktisk litt vanskelig å trene med full mage. Jeg har faktisk lagt merke til at jeg har fått litt mer definert biceps, men jeg føler fortsatt at armen min er en pølse når jeg skal prøve å flekse. Jeg klarer også å ta 3×5 chins og dips nå sammenliknet med 3×1 for to uker siden. Hehe

Nå som jeg er hjemme burde jeg egentlig jobbe med eksamen, men det er så mange bra serie som har kommet ut idag! I skrivende stund ser jeg på The Walking Dead. Den er bare så bra. Etter TWD blir det Once Upon A Time og CSI! Jeg skal ihvertfall prøve å jobbe med eksamen, hvis det ikke funker så går jeg og spiller Diablo. Prokrastinering på sitt beste. Håper dere har hatt en fin start på uken 🙂

(Bildene er lånt. Klikk for å se bildekilden)

// I went to school today to work on my exam. It is a group exam that has to be delivered next week! My group and I are not done yet, we haven’t had time to fully focus on it. Today we worked a lot with it, but after three hours of writing we gave up.

After school I went to meet with my training buddy and I got the chance to relax for two hours. When we were ready to go to the city to train we realized we had not eaten yet and we were both hungry. We had limited choices of food to eat before training. After a lot of thinking, we somehow decided to eat at Max, which was not a healthy option especially not before training.

As you can see at the first picture out food choice was not healthy at all. It was actually very hard to train properly with a full stomach! I did however notice that my biceps have become a bit more defined, but I still feel like a sausage when I flex my arms. I also managed to take 3×5 on both chin ups and dips, and it is good compared to my 3×1 to weeks ago!

Now that I am home, I should actually be working with my exam. There are just too many good series that came out today so I have to watch them! Right now I am watching The Walking Dead, it is such a great series! After TWD I’ll be watching Once Upon A Time and CSI. I will still try to work with my exam, and if it really does not work I will just play Diablo. This is procrastination at its best! I hope you had a great start this week 😀

I borrowed the pictures for the series, by clicking on it you can see where I got them from.

 

Glossybox

sponset innlegg

For et år siden begynte jeg å lure på om det ikke fantes sånne ”testere” av produkter slik som man finner i butikken man kunne kjøpe. Det er jo litt teit å kjøpe et produkt også oppdage senere at kanskje man ikke likte det eller at man var allergisk, og da sitter man igjen med en dyr ubrukt 50mL produkt. Jeg søkte litt rundt på nettet og oppdaget Glossybox.Da jeg først  leste om Glossybox var det kun for de som bodde i USA. Siden jeg hadde en amerikansk addresse bestemte jeg meg for å abonnere for tre måneder.

Min aller første Glossybox var et samarbeid med BYRDIE. Jeg ble faktisk veldig glad da jeg fikk min første boks. De var i perfekt størrelse og de var ihvertfall noe jeg kunne bruke. Jeg ble faktisk overrasket at jeg fikk en ”full size” maskara og dette er fordi jeg forventet at jeg skulle bare få mini-oppgaver av produktene.

Her var ihvertfall de produktene jeg fikk fra min første Glossybox

 

  • Lotus Youth Preserve Face Cream
  • Renu Exfoliating Gel
  • Shine On! Tinted Lip Salve
  • Eau Parfumée au thé vert Eau de Cologne
  • Lights, Camera, Flashes? Statement Mascara

Det var faktisk ikke før etter at jeg bestillte abonnement at jeg oppdaget at Norge hadde også Glossybox. Jeg ble også veldig opptatt med ny jobb og hadde nesten ingen sosialt liv så Glossybox la i bakhodet, men det er ikke før nå at jeg virkelig har fått litt tid i hendene. Jeg er faktisk ute etter nye produkter jeg kan teste uten at det koster meg mye. Jeg tenkte faktisk å abonnere på Glossybox når neste lønningen kommer 😀 Det å abonnere på Glossybox koster 179 kr per måned, og da får man jo hjem en ekslusiv boks med fem skjønnhetsprodukter. Det er jo egentlig ganske rimelig og grei pris for fem produkter.  For de som er som meg som ikke er så fan av å punge ut mye penger for et produkt man sannynligvis ikke kommer til å bruke så mye er jo dette helt perfekt! Man får jo prøvd ut nye produkter hver måned og noen ganger får man kanskje en ”full size” 🙂

Hvis dette er noe for deg eller noe som interesser deg anbefaler jeg å sjekke  Glossybox.