Damaged!

Jeg kjøpte mine drømmesko i fjor da jeg var i Paris. Første gangen jeg brukte skoa ute, så klarte jeg faktisk å ødelegge den. Jeg gikk gjennom Karl Johan og var veldig forsiktig med å ikke tråkke på feil steder, men så klarte jeg å få hælen stuck mellom to stein! Da ble vel den litt ødelagt. I går ble jeg så utrolig trist da jeg oppdaget at den enda har blitt ødelagt! Jeg kan ikke huske at jeg har fått hælen mellom noe. Jeg er faktisk veldig skuffet da de er jo dyre sko og de blir såpass ødelagt fort! Jeg forventer jo kvalitet! Ja ja, får vel bare besøke en skomaker i morgen eller neste uke.


Miss Teen and Miss Bantay Bata 2015

I går var jeg på en event som veldedighetsorganisasjonen jeg er med på hadde. Eventen var en Missekonkurranse for tenåringer og voksne damer under 30. I de to kategoriene var det tre i tenåring kategorien og seks i voksen kategorien. Jeg var faktisk en dommer sammen med 4 andre kvinner. Det å være dommer er ikke enkelt, det er faktisk ganske vanskelig. Jeg glemte også linsene mine og brillene mine, men heldigvis kom mamma med linser før det hele begynte. Tenk at jeg holdt på å dømme uten å kunne se ordentlig, i verste fall se sur ut. haha.

Siden jeg også er en medlem av organisasjonen, så dro jeg aldri på møter der konkurrente var også tilstede. Det hadde vært urettferdrig ovenfor de andre dommerne.Det var faktisk en ganske vellykket event. Vi fikk jo masse hjelp av sposorer i så kort tid. Hvis jeg ikke husker feil, begynte vi å planlegge i oktober eller november. Det var mange gjester som sang og danset for å underholde alle som så på eventet (gratis til og med). Det ga også de ulike grupper og organisasjoner en mulighet for å vise andre hva de er og hvem de er. Det var også loddtrekkning for de som kjøpte inngangsbillett. Alt som man tjente inn i denne eventet vil bli gitt til de barna på Filippinene som organisasjonen hjelper.

Jeg har desverre ikke så mange bilder, men her er to som jeg fikk tatt.


Nummer 1 og 2 er fra tenåringskategorien. Nummer 1 vant titelen og masse andre premier. Nummer 2 vant andre plass. Nummer 8, hun med blå, hun vant titelen Miss Bantay Bata og med masse andre premier også. Hun er faktisk fra Lithuania.

Her er et bilde med alle de andre konkurrentene. Fikk desverre ikke tatt bilde der alle konkurrente var med.

2015

Tror det er på tide å skrive litt igjen. Hadde en lang pause fordi en fortalte en om bloggen, og han begynte å vet ikke hvordan jeg skal si det le av meg eller erte meg, så jeg stoppet. I tillegg hadde jeg hatt en hektisk eksamensperiode og ødelagt døgnrytme. Så nå er jeg tilbake.