Amsterdam 2015

English translation after the pictures 🙂

Jeg har ikke skrevet så mye om min Amsterdam tur, så her kommer den. Jeg var i Amsterdam fra den 17.08-20.08. Før jeg dro så sjekket jeg værmeldingen fra Yr.no og det skulle bare være regn på mandagen og sol i de andre dagene. Dette var ikke sant. Det regnet nesten alle dagene vi var der bortsett fra den aller siste dagen. Det var også ganske greit da, for det var jo bare regn. Hotellet vi bodde i heter The Student Hotel Amsterdam City som jeg skrev om her.

Amsterdam er en fantastisk fin og interessant by. Fire dager var en veldig kort tid for å utforske byen, jeg kunne faktisk ønsket at vi var der mye lengre. Det var mange turistattrasksjoner jeg ikke fikk sett som Van Gogh og Anne Frank museet. Det er delvis vår feil fordi vi sto alltid opp veldig sent og var på jakt etter noe annet.

Amsterdam for meg er en sykkel og trikk by. Jeg synes det var vanskelig å være en fotgjenger der fordi man sto i veien for syklistene. Både trikk og tbane var en ganske enkelt system, litt irriterende å måtte stemple inn og ut hele tiden bare.

Red Light District var også en veldig interessant sted å være i. Det er veldig fargerikt om kvelden Jeg har aldri sett så mange sex shops og prostituerte før. Man fikk desverre ikke lov å ta bilder av de prostituerte som sto ved vinduene. Det var også Sex Live shows der. En gammel skolekamerat jeg møtte i Amsterdam fikk sett på en live show. Hun fortalte at det var ubehagelig siden de satt på første rad og fikk sett alt på nært hold. 

Det er også utrolig mange Coffee shops i byen rundt om kring. Coffee shops for de som ikke vet er der man kan kjøpe cannabis og røyke cannabis. Jeg har av min nyskjerrighet gått inn på noen av disse for å se hvordan det er. Merkelig nok så er det ikke lov å røyke tobacco i disse stedene.

Det er også mange butikker som selger mat med Nutella. Tror Amsterdam er en Nutella by 😛 Dette er jo en perfekt by for de som er glad i sjokolade. Maten der er også ganske billig så det å spise ute er nok ikke noe problematisk.

Det som jeg synes er svært skuffende er at det er mange butikker som ikke tar imot Visakort, men kun Pin som er kortet de har i Amsterdam. Heldigvis så tok jeg ut noen kontanter før vi reiste. Det er nok ikke til hinder for at jeg skal besøke Amsterdam igjen for det er virkelig verdt det.

Neste gang jeg skal til Amsterdam skal jeg nok dra til de stedene jeg ikke fikk besøkt som Anne Frank Museet. Jeg skal garantert tilbake til Amsterdam, men når vet jeg ikke 😀


 

//I haven’t written a lot about my Amsterdam trip, so here it is. I was in Amsterdam from the 17th of August-20th of August. Before I left, I checked the weather forecast from Yr.no. There it said that it was going to rain on Monday and sunny the rest of the days, it was a lie. It rained almost all of the days we were there except for the last day. It wasn’t really that problematic, because it was only rain and besides it was only for a few hours. The hotel we stayed in was The Student Hotel Amsterdam City which I wrote about here.

Amsterdam is a fantastic and interesting city. Four days was a very short amount of time to discover the city. I wished I stayed there longer. There were a lot of tourist attractions that I did not get to see such as Van Gogh and Anne Frank Museum. It is our fault because we always woke up late and was on a hunt for something else.

Amsterdam is a bike and tram city for me. I found it hard to be a pedestrian there because I felt that I always stood in the way for cyclists. The tram and subway there is very easy to use, I just find it a little bit annoying that I have to stamp everytime I board and get off the trains/tram.

The Red Light District is also a very interesting place. It is very colorful during the night. I have never seen so many sex shops and prostitutes in my life. I did not get a chance to take pictures of the prostitutes standing on the windows because it was not allowed. There were also Live Sex Shows there. An old schoolmate of mine who I met in Amsterdam got to see one. She told me that it was awkward, especially since she sat on the front row.

There are also a lot of Coffee shops around the city. Coffe shops are places where you can buy and smoke cannabis in Amsterdam. I did go inside some of them out of curiousity. I actually found it weird that smoking tobacco was not allowed in those places.

There are also a lot of stores that sell food with Nutella. I think Amsterdam is a Nutella city 😛 It is a perfect city for those who are chocolate lovers. The food there are also pretty cheap, so eating out is not really a problem.

What I found discouraging is that there were a lot of stores that did not accept Visa Cards, only PIN cards. PIN cards are the cards they have in Amsterdam. Luckily I took out some cash before we left. I don’t really think that that would stop me from visiting Amsterdam again, because Amsterdam is really worth it.

The next time I will visit Amsterdam I will go to the places I did not get to visit like the Anne Frank museum. I am guaranteed to go back to Amsterdam, but I don’t know when 😀

 

 

 

New In: Charcoal soap

English translation after the picture 🙂

Sammen med de andre japanske produktene jeg bestillte, klarte jeg også å bestille kullsåpe fra eBay. Jeg leste et eller annet sted at japanere bruker kullsåpe i deres skjønnhetsrutine. Det høres kanskje merkelig ut, men er det noen som vet om skjønnhet så er det japanere. Såpen jeg kjøpte heter Sumi Haigou Settuken og kostet rundt 85kr,- for 3 stykker.

Ut i fra produktinformasjonen så er den laget av såpebase, bambuseddik, kullpulver, vann, tetranatrium EDTA, tetran etidronat, polyquaternium7, duft. Hva de andre ingrediensene er vet jeg faktisk ikke. Denne såpen her skal visst være bra mot uren hud. Den er visst eksfolierende og fukter huden.

Jeg har brukt den kun en gang, og synes det lukter rart. Ikke vondt lukt, men bare uvanlig lukt synes jeg. Det skal vel lukte av cypress har jeg lest. Synes huden føltes litt stram etter å ha brukt den. Klager ikke, den får jo huden til å føle litt glatt 😀

Får se hvis den gjør som den skal da 😀


//Along with the Japanese products that I ordered, I also managed to order charcoal soap from eBay, I read someplace that people in Japan uses charcoal soap with their beauty routine. It may sound weird, but if there is someone that knows about beauty then it is the Japanese. The soap I bought is Sumi Haigou Settuken and it cost me around 85NOK for 3 pieces.

From the product description this soap is made of soap base, bamboo vinegar, charcoal powder, tetrasodium edta, tetrasodium etidronate, polyquaternium-7, fragrance and water. I don’t know what some of those ingredients are. This is also supposed to be good against impurities. It works as an exfoliator and a moisturizer.

I have only used it once, and I thought it smelled weird, It wasn’t a bad smell, just unusual. It is supposed to smell of cypress. I did feel that my skin was a bit tight after using it. I am not complaining as my skin felt kinda smooth as well 😀

We’ll see if this soap really does what it claims 😀

 

 

Kaffe og trening

I dag dro jeg til Oslo tidlig for å møte en venninne jeg ikke har møtt juni! Vi bestemte oss for å dra til Starbucks i Oslo S for en kopp kaffe.

Vi var der ganske lenge, to timer kanskje? haha. Det var i hvertfall koselig å få snakket etter å ikke ha møtt på lenge. Desverre så måtte vi avsluttet møtet da jeg hadde også hadde andre ting å gjøre 😛

Av et eller annet merkelig grunn så var jeg veldig svimmel i dag. Veldig ubehagelig faktisk at man går litt ubalansert. Dette påvirket også treningen i dag. Jeg kunne ikke gjøre push ups eller gjøre deadlift ordentlig siden. men men jeg fikk jo det til da. Jeg fikk i hvertfall trent.

Jeg synes det er litt trist at det er så grått i det siste. Det er også ganske klamt i det siste synes jeg. men men jeg hørte at det skulle være fint vær i morgen 😀 Så jeg håper det.

Nå må jeg faktisk til sengs, har skole klokka 8:15 i morgen 🙁

Ha en fin kveld videre <3

Japanese Skincare Products

English translation below the pictures 🙂

Updated

Før jeg dro til Amsterdam bestilte jeg noen produkter fra  YesStyle.com og disse fikk jeg for en uke siden 🙂 Jeg bestiller alltid asiatiske skjønnhetsprodukter derifra eller fra eBay. Det jeg bestilte derifra denne gangen er Shisheido Perfect Whip Foam, Liese Smooth Hair Cocktail, Hada Labo Super Hyaluronic Acid lip balm og lotion. Alle disse produktene er fra Japan 😀

Shisheido Perfect Whip Foam er en ansiktsrenser som skal visst vaske bort sminke og andre urenheter uten at huden blir tørr.  Jeg har brukt den både på morgenen og på kvelden. Jeg har enda ikke klart å få den til å skumme skikkelig som jeg har sett på reklame. Denne ansiktsrensen synes jeg er bra. Her om dagen sminket jeg søsteren min til en ikke velykket Cheshire cat. Her snakker vi masse svart, hvit og blå sminke. Vi vasket med denne og alt ble borte. Vanligvis så klarer ikke sminkefjerner å fjerne alt, men dette klarte det. Anbefales! Dette kjøpte jeg for 57kroner.

Liese Smooth Hair Cocktail er skal visst hjelpe mot flokete hår. Den inneholder moisture milk som skal holde inn fuktigheten slik at det blir lettere å børste. Det inneholder også repairing water som skal hydrere håret. Jeg har kun brukt den en gang så har ikke mye erfaring med det. Jeg må si at håret ble mindre flokete, men håret mitt er alt for skadet fra å ha bleket den tidligere. Dette produktet lukter forresten veldig godt 🙂 Dette kjøpte jeg for 98kr.

Hada Labo Super Hyaluronic Acid Lip Balm er en den beste leppepomaden jeg har brukt hittil. Jeg har vanligvis veldig tørre lepper, noe som er ganske irriterende. Etter at jeg har brukt denne leppepomaden så er leppene mine ikke like tørre som før. Det tar også flere timer før jeg må bruke det igjen. Leppepomaden har  ikke noe parfyme så det lukter ingenting og det liker jeg.  Dette kjøpte jeg for 57kr.

Hada Labo Super Hyaluronic Acid Lotion er ikke lotion men flytende fuktighetskrem.Dette bruker jeg på dagtid da jeg bruker Shisheido Aqualabel White Up Lotion S på kvelden 🙂  Har lest et sted at dette selges hver 4.sekund i Japan. Dette er en av de beste fuktighetskrem jeg har brukt så langt. Jeg tar 2 dråper på håndflaten som jeg sprer på begge håndflatene. Når begge håndflatene er dekket med lotionen så bruker jeg de for å klappe rundt i anskiktet og halsen. Dette gjør jeg frem til jeg føler at hele ansiktet er dekket med lotionen. Det føles litt klissete først, men etter noen sekunder så er den klissete følelsen borte og da er det som om man ikke hadde tatt noen krem i det hele tatt.  Dette kjøpte jeg for 173kr.

Er det noen andre som har erfaring med disse produktene?


// A week ago I received some products that I ordered from YesStyle.com right before I left for Amsterdam. I often order asian beauty products from Yesstyle or from eBay. THe products I ordered this time are Shisheido Perfect Whip Foram, Liese Smooth Hair Cocktail, Hada Labo Super Hyaliuronic Acid and Lotion. All of these products are from Japan 🙂

Shisheido Perfect Whip Foam is a facial cleaner that is supposed to wash away makeup and draw out impurities while not drying out the skin. I have used this both day and night. I still have not managed to make it as foamy as they do in commercials. I do think that this cleanser is good. I did makeup on my sister, but it was a failed Cheshire Cat. We are talking about a lot of white, blue and black makeup here. We used the cleanser and it actually removed all the makeup. A normal makeup remover can’t even remove everything, but this did. Highy recommended! I bought this product for 57NOK.

Liese Smooth Hair Cocktail is supposed to help against tangles. It contains moisture milk that locks in moisture for easy combing.It also contains repairing water that hydrates the hair. I have only used this once so I don’t have that much experience with the product. My hair did become less tangled, but my hair is so damaged from bleaching it earlier that there were still tangles after using it. This smells very good btw. I bought this for 98NOK

Hada Labo Super Hyaluronic Acid Lip Balm is the best lip balm I have used so far. I usually have dry lips, which is annoying. After having used this lip balm my lips are not as dry as they were. It also takes a few hours before I have to re-apply. This does not contain any perfume so it does not smell anything, and I like that. I bought this for 57NOK

Hada Labo Super Hyaluronic Acid Lotion  this is not a lotion but this is liquid moisturizer. I use this during the day because I use Shisheido Aqualabel White Up Lotion S during the night 🙂 I have read someplace that this product is being sold every 4 seconds in Japan. It is also one of the best moisturizers that I have used. I usually have two drops of this lotion on my palms, and then I rub both my palms together. When both of my palms have the lotion all over them I then pat my face and neck with my palms until I feel that I have covered all surfaces of my face and neck. It does feel a bit sticky at first, but after a few seconds the sticky feeling is gone and it feels like you didn’t even have a lotion on your face. I bought this one for 173NOK

Are there anyone who has had experience with any of these products?

#shisheido #perfectwhip #perfectwhipfoam #shisheidoperfectwhipfoam #hadalabo #liese

 

Observasjon i rushtiden

Jeg har i nesten ett år unngått tidlig morgens rushtid.  Dette er nok på grunn av de tidene jeg måtte være på skole eller jobb var etter eller før rushet. 
I dag er nok første gangen på lenge at jeg har vært i et tog i morgenrushen.
Da jeg kom inn i toget var det ingen ledige seter.  Det var også flere som kom sprengende inn toget etter meg. Siden det var ingen ledige seter så bestemte jeg meg for å stå i midtgangen. I midtgangen var det god plass både foran og bak meg.  Ved dørene til toget derimot samlet alle de som ikke hadde sitteplass. Det er veldig dumt synes jeg å ikke benytte alle de ledige plassene i toget. Hvorfor må folk absolutt stå samlet ved dørene når midtgangen er ledig? Liker de å stå tett i tett med fremmede? Hvorfor vil ikke de gå lengre inn i toget for å lage plass til kommende passasjerer?      
Jeg har vært uheldig av og til og har tatt tbane eller tog i rushtiden i utlandet. For der står man virkelig tett i tett med fremmede at man ikke kan bevege armen en gang. I utlandet så benytter de ståplassene som er ledige.  De samler seg ikke ved dørene når det er ledig i midtgangen i rushet. Da tror jeg at folk blir sure hvis de ikke benytter de ledige plassene. Så hvorfor er det ikke slik her og?
Jaja,  etter å ha stått i midtgangen i ca 11 minutter fikk jeg sitte på en ledig sete.  De som sto ved dørene sto fortsatt og ble flere. Da jeg gikk av på Nationaltheatret sto de fleste som satt.  Jeg er litt usikker på om de som tidligere sto ved dørene gikk av på Nationaltheatret fordi dette var stoppet deres eller om de gikk av for å lage plass til de som skulle av for så å komme inn igjen.

Japanese shops in Amsterdam

Det er vel ikke akkuratt en japansk butikk man skal besøke når man er i Amsterdam, men det gjorde jeg 😛 Jeg besøkte to Japanske butikker da jeg var i Amsterdam og disse er Meidi-Ya og Iseya.

Første butikken jeg besøkte heter Meidi-Ya Tokyo og butikken ligger i Beethovenstraat 18-20. For å komme seg dit fra Centraal Station kan man ta trikk nummer 5A’veen Binnenhof og 24 VU medisch centrum og gå av Gerrit v.d. Veenstraat. Butikken er liten og selger mat, snacks, drikke og diverse ting fra Japan. For turister så tar ikke de i mot Visakort så her må man betale kontant.

Fra Meidi-Ya Tokyo kjøpte jeg grønn te (matcha) fra tre ulike merker, Hello Kitty Yanyan, furikake (riskrydder), Pokari Sweat og One Piece snack. Av de tre grønn te jeg kjøpte er to i pulver form, mens den ene er i teposer 🙂 Pokari Sweat selv om det høres ekkel ut smaker faktisk veldig god at da vi kom tilbake dit for andre gang ble det et gjenkjøp.

Det andre japanske butikken jeg besøkte heter Iseya. Det ligger i Kostverlorenhof 66. For å komme seg dit fra Centraal Station tar man linje  51 mot Westwijk og går av på Zonnenstein. Foran Iseya så ligger Mom ‘n’ Kitchen som selger koreanske varer. Iseya tar heller ikke imot Visakort.

Fra Iseya kjøpte jeg noe som likner på Oreo, men bare at det er grønnte fyll inni og en snacks med Hello Kitty foran.

Bildene under viser hva jeg kjøpte fra de ulike butikkene 😀


//You don’t actually visit Japanese stores when you’re in Amsterdam, but I did 😛 I went to two different Japanese stores when I was in Amsterdam, and these are Meidi-Ya Tokyo and Iseya.

The first store I visited was Meidi-Ya Tokyo which is in Beethovenstraat 18-20. To go there from the Centraal Station you can take tram number 5 A’veen Binnenhof and tram 24 VU medisch centrum and go off at Gerrit v.d. Veenstraat. The store i small, but they sell everything from food, snacks, drinks and other things from Japan. They do not accept Visa cards so the only way to buy from here as a tourist is paying in cash.

From Meidi-Ya I bought green tea (matcha) from three different brands, Hello Kitty Yanyan, furikake( rice seasoning), Pokari Sweat and a One Piece snack. Two of the green teas I bought are in loose powder form and the other one is in tea bags. Although it sounds gross, Pikari Sweat was actually very food. We bought it again the second time we went there.

The other Japanese store I visited is Iseya. It is is Kostverlorenhof 66. To get there from the Centraal Station you take line 51 Westwijk and get off at Zonnenstein. In front of Iseya is Mom ‘N’ Kitchen that sells Korean things. Iseya does not accept Visa cards as well.

From Iseya I bought biscuits that looks like Oreo except that the filling is green tea, and one snack with Hello Kitty on it 😀

The pictures above shows what I bought from those two stores.

#meidiyatokyo #meidiya #meidiyaamsterdam #amsterdam #japanese #hellokitty #greentea #iseya

Artis Amsterdam

På vår aller siste dag i Amsterdam bestemte vi for å dra til dyreparken. Vi hadde faktisk ikke så god tid da vi dro dit. Jeg mener at vi hadde 2 timer på oss for å gå rundt før vi måtte tilbake til hotellet og ta toget til flyplassen.

Det første vi besøkte var Planitarium som var inne i parken. Vi trodde at dette er en planetarium der man kan se stjerner eller se video av stjerner. Det var det ikke, det ble visst en animasjonsfilm om evolusjon. Det tok mye tid, så vi bestemte for å dra ut av stedet. Det var skuffende!

Dyreparken var ikke skuffende, og den var også ganske stor. De hadde både dyr i bur og noen som gikk fritt. Vi fikk ikke sett hele dyreparken pga mangel på tid. Det vi gikk glipp av var nok sommerfuglene og akvariet.

Skal man besøke Amsterdam så anbefaler jeg å dra til dyreparken.


//During our last day in Amsterdam we decided to go to the Zoo. We did not actually have a lot of time when we went there. I think we had two hours on us to go around the park before heading back to the hotel and take the train to the airport.

The first thing we visited inside was the Planetarium. We thought that the planetarium was were we could watch stars or at least videos of stars. It was not what we thought it was, they showed animation about evolution. It didn’t take us much time before we decided to get out of the place. It was kind of disappointing.

The zoo was not disappointing and it was also big. They had animals both on cages and some were able to roam free. We did not get to see the whole park because of the time we had. We did not get to see the butterflies and the aquarium.

If you are going to visit Amsterdam I do recommend going to the zoo.

#dyrepark #artis #amsterdam

Red Light Secrets : Museum of Prostitution

Da jeg var i Amsterdam så dro vi til Red Light District på dagtiden. Der så vi Museum of Prostitution og bestemte deretter for å gå inn og se. Husker ikke hvor mye vi betalte for billettene, men de var ikke dyre.

Da vi kom inn i museet så var det en filmvisning på 7 minutter etter det så var det selve turen inne i huset. Det var mange fun facts der og inne så viste de hvordan huset til de prostituerte ser ut, eller egentlig rommet til de ulike prostituerte så ut. Rommet deres er ganske liten med seng og bad. Jeg fikk også sittet/stå ved et vindu for å oppleve hvordan det er å stå ved vinduene der prostituerte står. Det var også et rom der det var S&M ting som huske og et rom med lydisolerende vegg.

Mot slutten av museet så var det en vegg der man kunne skrive sine egne confessions, men det gjorde ikke jeg da 😛 Det var en veldig interessant opplevelse P

The Student Hotel Amsterdam City

Jeg booket hotellet The Student Hotel Amsterdam City gjennom Booking.com. Dette må nok være en av de kuleste hotellene jeg har bodd i noen sinne! Jeg bodde på The Student Hotel Amsterdam City som ligger ved Wibautstraat. Det tar mellom 1- 2 minutter å gå fra Wibaustraat stasjon til hotellet. Det beste er at man kan ta alle tbanene som kjører fra Centraal Stasjon til Wibautstraat stasjon og reisetiden er på ca 5 minutter. Det finnes også trikk ikke langt i fra Wibaustraat stasjon, men det brukte jeg sjeldent 🙂

De som jobber i resepsjonen snakker bra engelsk og er veldig hjelpsomme. De ga oss også to solbriller da vi sjekket ut. I første etasjen så er det så mye fint. De har sofaer man kan sitte i og hvile seg i, man kan spille ping pong, spille biljard, man kan lese på det lille bilblioteket også er det et lite konferanserom. Alt de der er i første etasje. På vei inn til heisen så er døren dekorert med en stor hodeskall, og når den åpner er rommet bak rødt i farge. Rommet til heisen er ikke rødt, men det er dekorert med masse plakater.

For å komme inn i rommet og ikke minst bruke heisen bruker man bare nøkkelkortet 🙂 Rommet vi fikk var i 7.etasje og det var faktisk fint. Sengen var veldig komfortabel. Hver dag så ryddet de rommet og vi fikk alltid ny håndkle. Så rommet var alltid ryddig!

Jeg er veldig fornøyd med hotellet og rommet jeg fikk. Tror nok at dette blir min go-to hotell neste gang jeg skal til Amsterdam.

Forresten, så møtte jeg en gammel skolekamerat fra  10 år tilbake på hotellet. Vi gikk ut og spiste middag siste natten våres der 🙂

Her er i hvertfall noen bilder av hotellet 😀

// I booked the hotel The Student Hotel Amsterdam City through Booking.com. This has got to be one of the coolest hotels I have lived in! I lived in the Student Hotel Amsterdam City that is in Wibautstraat. It takes between 1-2 minutes to walk from Wibaustraat station to the hotel. The best part of living in this hotel is that you can take all the metro lines from Centraal Station to Wibaustraat station and it only takes around 5 minutes of commuting. There are trams not that far from Wibaustraat station, but I seldomly used it 😛

Those who are working at the reception speaks English very well and they are extremely helpful. They also gave us some sunglassen when we checked out. The first floor is very nice. There are sofas, ping pong table, billiard table, a small library and a conference room. On the way to the escalators, you’ll meet a big skull decor on the doors. When the doors open they show a red hall. The escalator room is not red, but it is decorated with a lot of posters.

To go inside the room and to use the elevator the key card is used 🙂 Our room was in the 7th floor and it was very nice. The bed was so comfortable. The room was always clean and we always got new towels because they clean the rooms every day.

I am very contented with the hotel and the room I got. I think this will be my go-to hotel the next time I’ll be visiting Amsterdam.

By the way, I met an old high school schoolmate from like 10 years ago at the hotel. We did go out to eat dinner together on out last night in Amsterdam 🙂

Here are some pictures from the hotel 🙂

#tshlife #thestudenthotel #thestudenthotelamsterdamcity #thestudenthotelamsterdam

Shabushabu

I dag dro jeg til et japansk restaurant som heter Shabushabu. Restauranten ligger i Rembrandtplein 47. Det var faktisk bare helt tilfeldig hvordan jeg fant stedet,  planen var egentlig å gå rundt omkring og dra tilbake til Miss Korea for å spise middag.
Konseptet til Shabushabu er faktisk helt genialt. Det er en spis alt du kan buffet, men her er det ikke en buffet.  Du går ikke opp og tar deg en tallerkener å velger maten din selv fra en buffetbord.  Her får du en nettbrett  med menyen og bestiller deretter,  maten får man av kelner litt senere.  De har desverre noen regler og begrensninger.  Et eksempel er at man kan bestille maks 10mat og man får ikke bestillt ny runde med mat med mindre man har spist opp fra forrige runde.  Man må vente 8min før man kan bestille på nytt og man må spise opp maten eller betale ekstra for maten man ikke spiste opp. Man kan også ikke være der lengre enn 2 timer.
Maten deres var nydelig og veldig god. Desserten også var veldig god,  men jeg spiste jo kun isen og godteriet de hadde. Jeg tok grønnteis,  mangois, svartsesamis og ferrerois. Jeg kunne faktisk vært der hele dagen og spise det gode maten, men desverre så er jeg bare et menneske og blir mett.

Her er i hvertfall bilder av  maten jeg hadde 🙂


 

#Today I went to a Japanese restaurant called Shabushabu.The restaurant is in Rembrandtplein 47. I stumbled upon this restaurant by accident, because the plan was to waste time and go back to Miss Korea to eat dinner.

The concept of Shabushabu is actually very nice and a genius idea. It is an eat all you can buffet, but it is not your typical buffet. You don’t go to a buffet table with a plate and choose food yourself. Here you get a tablet with all the menus, chose your food from there and then a waiter serves you the food. They do have rules though. One of the rules is that you can only choose 10 food per round or 5 per person and you need to wait 8 minutes before you can order a new round. You also have to finish all the food from the previous round before you order. You also have to eat up all the food or else you’ll pay a fine, oh and you can’t stay there for more than 2 hours. The dessert buffet is the exception because you get to choose yourself.
Their food was very good. Their dessert was also good, but I only ate ice cream and the candyFor the ice cream I chose green tea flavor, black sesame flavor, mango iceflavor and ferrero flavor.

Above are some of the food I had 😀

 

#shabushabu