Ice crime, igjen!

I dag er tredje dagen på rad jeg har vært på ice crime.

I går dro jeg og kjæresten min dit for å spise dessert til jubileumsåret vårt.

Det ble en sundae på meg med lava salt,  pekan, chocolate fudge på vanilje- og sjokolade is.  Typen hadde ice cream sandwich i pistasj smak.

I dag dro jeg til Ice Crime med bestevenninnen min.  Denne gangen tok jeg sundae med karamell og popcorn.

Isene fra Ice Crime som jeg har spist så langt er virkelig verdt prisen.  Jeg har ikke smakt så god is på lenge.  Man får en helt annen smaksopplevelse!

Neste gang jeg skal hit skal jeg ta med søsteren min 🙂

Adams fruktkasse

I går så hadde jeg og typen tid til å gå rundt Oslo før vi skulle trene. Vi gikk forbi Glassmagasinet,  og jeg så at det var folk som fikk sånne matkasser.

Jeg spurte om de var gratis,  og de var det tydeligvis siden de allerede var ferdig på standen. Jeg fikk meg meg en gratis fruktkasse uten å signere noen ting til og med. Hvor kult er ikke det? Vi trenger ikke å kjøpe frukt i flere uker framover, okei kanskje 2 uker

I fruktkassen fikk vi sukkererter,  epler,  appelsiner,  pærer,  honningmelon og kiwi.  De er mer en nok for meg og søskene mine 🙂

Pancakes for breakfast

I dag bestemte jeg og søsteren min for å lage pannekaker til frokost. Vi brukte pannekakemiksen som vi kjøpte i Sverige.

Det er første gangen jeg lager pannekaker,  og det ble faktisk ganske god. Den er skikkelig fluffy! Spesielt god er den også med lønnesirup!

Ice Crime

I dag oppdaget jeg noe nytt,  Ice Crime! Den er en ny iskrembutikk i Oslo.  Den ligger i Pløens gate1, ved Youngstorget.  Den ligger liksom foran McDonald’s,  og på samme side som Eplehuset.

Gud så bra is de har.  Kjæresten min bestillte Ice Cream Sandwich,  mens jeg bestillte  The Whole Shebang.  Ice Cream Sandwichen var ganske god,  cookies’en var utrolig god.

The whole shebang er bare helt fantastisk.  The whole shebang så får man to iskremkuler,  sjokolade- og karamellsaus, pekan, salt og cookies. For en smak! Det er nok det beste iskremen jeg har smakt hittil!

The Conjuring 2

Jeg har lenge hatt lyst å se på The Conjuring 2, men timingen var alltid feil. Typen min ville ikke se på den, enten ble det vist for seint, eller så var det siste visning. På onsdag hadde jeg endelig muligheten! Jeg sluttet på jobb kl 14, og inviterte søsteren min 😛 Hun ville heldigvis også se på den.

Vi møttes i Oslo, og så den på Colosseum Kino. Det var veldig mange ledige plasser da, men det er ikke så rart siden det ble vist på Sal 1!

Filmen var ganske skremmende, og jeg må ærlig innrømme at jeg skvatt flere ganger. Det er en film der man vet hva som kommer til å skje, men allikavel så skvetter man. Det er faktisk ganske merkelig at jeg som voksen er redd av skrekkfilmer, når jeg elsket de som barn.

Etter å ha sett filmen, så er jeg fast bestemt på at jeg skal aldri bo i et stort hus.

 

Mandags date

Været i dag var ikke fint i det hele tatt! Liker ikke at det regner 🙁

Startet dagen min med en halvtimes cardio før jeg gikk over til en halvtimes styrketrening.  Kjempe digg følelse! Da jeg var ferdig med treningen så dro jeg hjem og trente yoga. Har lastet appen daily yoga og følger programmene de har der

Etter at jeg var 100% ferdig med all form for trening så jeg på Game of Thrones. For en episode!

Etter det,  dro jeg til byen for å møte venninnen min og hennes venninne.  Venninnen min har jeg ikke møtt siden januar!

Vi møttes først på en vietnamesisk kafé som heter Da Lat.  Der spiste jeg pho og vietnamesisk iskaffe.

Vi var i Da Lat ganske lenge og pratet.     Vietnamesisk mat er ganske god og ikke minst mettende!

Venninnen til venninnen min måtte dra,  så da ble det bare meg og venninnen min.  Vi satte kursen mot Youngstorget før vi fant en kafé.  Der bestillte vi bare te og pratet i flere timer.  Vi hadde ikke møtt hverandre på lenge,  og da er det naturlig at vi måtte prate 😉

Vi ble sultne etter hvert og satte kursen mot Hai Café for å spise. Jeg bestilte friske vårruller og wonton suppe, og de var mer enn nok!

Vi var i Hai Café til stengetiden.  Desverre måtte vi gå hver vår vei,  men vi hadde det koselig allikevel 🙂

Det er forresten veldig skuffende at de ikke har en senere visning av the Conjuring 2 eller av Et halvt år. Siste visning var sånn type 18:30! Vi hadde så lyst å se på kino 🙁

Håper dere har hatt en fin dag 🙂

Helg!

Heisann, jeg var så sliten i går at jeg ikke hadde tid til å blogge. Jeg jobbet tidlig og jobbet 20min overtid! Da jeg kom hjem,  skiftet jeg klær før jeg dro for å kjøre meg og søsteren min til Sandvika Storsenter.

Der ble vi til stengetid. Hjemme så spiste jeg sashimi fra Bambus sushi før jeg la jeg meg ned i sofaen.

Sashimien var greit, men jeg ble fort mett! Klarte allikevel å spise opp alt.

Etter å ha spist middagen min,  så klarte jeg å sovne i på sofaen før kl var 23!!!

I skrivende stund så er jeg på Nordby shoppingsenter i Sverige med mamma,  søsteren min og typen min.

13 Going On 30

Jeg fant 13 Going on 30 på Netflix. Hvor herlig er ikke det? Jeg elsket den filmen da jeg var mye yngre!

Jeg er utrolig sliten nå for tiden. Jeg har ikke hatt fri siden forrige torsdag! Jeg har nå jobbet fra fredag til i dag pluss i morgen og på søndag! Det som er fordelen med det er at jeg får masse fri neste uke 🙂

Prøvde noe nytt – Tibsi

I går prøvde jeg og typen noe helt annen . Vanligvis så spiser vi det samme når vi er ute.  Det er enten burger,  kebab,  pizza,  burrito, bibimap, subway eller sushi. Sist gang vi prøvde noe nytt var den sushi burritoen,  som er egentlig en ganske stor maki :p

Mens vi drev å tenkte på hva vi skulle spise i går,  husket han at beste kompisen hans anbefalte etiopisk/eritreisk mat.  Jeg har smakt etiopisk/eritreisk mat kun én gang, og det var ca 8 år siden!

Materetten heter Tibsi og den spiste vi hos Sazan Grill og Pizza.  Var først litt skeptisk til det,  men det gikk over.  Tror han som jobbet i restauranten var litt skeptisk til at to asiatere skulle spise sterk mat.

Tibsi’en koster 130, og det ble servert i en stor tallerken som jeg og typen delte på. Tibsi’en var veldig sterkt,  men det var overkommelig.  Den var veldig god.  Den var litt sur, og det er bare en pluss!

Tror vi skal prøve kebaben deres neste gang vi skal spise ute 🙂

Gårsdagens innkjøp

I går ble det noen innkjøp fra Bikbok. Alt jeg kjøpte var fra salget. Bilde nr 1 kostet 29 kroner, mens de to resterende kostet 49 kroner hver! Det er liksom under 150kroner for tre plagg 🙂

Jeg har ikke så mange sommertopper, og tenkte det var like greit å kjøpe inn noen nye.

Hva synes dere?