Lørdagstrening :)

Dagen i dag føler jeg har vært så kort. Jeg sto opp tidlig i dag for å rekke en gruppetime kl 11.

Jeg trodde jeg hadde veldig god tid siden jeg hadde 20 minutter på meg fra Majorstuen til treningsenteret, der tok jeg feil. Haha. Jeg rakk gruppetimen med en liten margin. Det var faktisk en stor overraskelse at det ikke skulle bli gruppetimen jeg hadde håpet, men Zumba. Jeg ble med allikevel, angrer ikke på det. Det var litt trist da siden vi var bare tre personer eksludert instruktøren. Jeg hadde aldri trodd at man skulle svette så mye av Zumba! Jeg må innrømme at jeg var først skeptisk til å trene Zumba, men jeg angrer ikke på at jeg ble med på det.

Etter Zumba, bestemte jeg meg for å jogge i treddemøllen. Jeg var i treddemøllen i ca. en halvtime før jeg bestemte meg for å dra hjem.

Hjemme har jeg vært veldig ureproduktiv! Med en gang jeg kom hjem la jeg i sengen og sov i 3 timer. Jeg skjenner ikke hvordan jeg kan være så innmari trøtt. For det føltes ut som om at jeg ikke har sovet noen ting.

Nå er jeg vel alene hjemme siden alle i familien min har noe å gjøre. Jeg får vel bare rydde rommet og ta bort sommerklærne mine siden jeg tror ikke at jeg kommer til å bruke de på en stund.

Bond, James Bond

Jeg er så lei av skole og eksamensjobbing, men dette er vel det som er viktig akkurat nå. Rett etter skolen dro jeg hjem for å legge fra meg skolesakene mine. Jeg rakk ikke å lage mat til å spise til middag da jeg hadde veldig lite tid. Jeg måtte være i Oslo 17:30. Siden jeg hadde ikke så mye tid til å spise ble det besluttet at man skulle spise middag på Max. Ikke akkurat det sunneste, men det var det nærmeste

Jeg valgte deres crispy chicken salad og Bon Aqua, og stjal litt pommes frites innimellom 😛 Salaten var ganske greit, men siden jeg mistet utrolig mye tid på å vente på maten fra Expressen fikk ikke jeg spist opp alt. Jeg liker å bestille gjennom Express maskinen da det er mye lettere å se hva de har i menyen og man på en måte tilpasse maten man vil ha. Det jeg ikke liker med Express kassen er at, det er egentlig ikke express, føler at jeg må vente utrolig lenge. Følte det spesielt i dag når man hadde en kinoforestilling man skulle rekke! Vi rakk uansett å spise opp all maten i løpet av 10 minutter XD

Det var heldigvis en veldig lang kø inn mot kinosalen, så vi rakk også å kjøpe litt snacks 😛 Filmen vi så på var James Bond: Spectre. Det var overraskende nesten ingen reklamen, så bare et bilde av Star Wars, men det var ikke noe reklame da. Det er så deilig når en film begynner med en gang.

Det jeg synes var litt plagsomt var hun damen foran meg. Hun var ganske høy og sperret litt av skjermen for meg. Jeg kunne ikke lese deler av underteksten og måtte alltid se på siden, noe som kan faktisk gjøre litt vondt i nakken. Det er vel ikke hennes feil, men tenk om jeg var mye lavere enn det jeg er da.

James Bond filmen var veldig kult! Likte at det ikke var så mye produktplassering som de hadde i forrige film! Det var ganske irriterende da. Likte forresten Dia de los muertos kostymen til James Bond, fikk lyst til å ha en sånn kostyme selv. Filmen var ganske bra, men det var på en måte forutsigbar på hvem som var slem osv. Jeg synes Daniel Craig kan være litt distraherende. Ser ut som han poserer med truttmunn hele tiden, ellers var han ganske flink. Var litt skuffet over at Monica Bellucci ikke hadde en litt lengre scene 🙁

Nå er det vel kanskje på tide å slappe av og sove. Skal nemlig prøve å trene i morgen tidlig 😛

Treningsfri….

Jeg skulle egentlig trene i går, men jeg klarte å sove frem til kl 17:30 i går at jeg rakk vel ikke gruppetreningen som jeg skulle prøve å komme til. Heldigvis så trenger man ikke å melde seg på timene XD

I dag så våknet jeg veldig støl i mageregionen. Hadde magetrening på mandag, og jeg pleier ikke å trene core eller magen. Jeg føler stølheten i dag. Det gjør utrolig vondt spesielt når jeg nyser, jeg føler det når jeg nyser og det har skjedd flere ganger i dag. Det føles ut som at noen har slått meg i magen.

Jeg skal prøve å få trent i morgen.

Hello

Det er så utrolig lenge siden jeg har hørt fra Adele. Siste gangen var da hun sang Skyfall.

Adele har en utrolig fin stemme som er ganske sjelden. De fleste av sangene hennes er full av følelser at man føler de også rett og slett. Jeg får også frysninger hver gang hun synger, og det spiller ingen rolle hvor mange ganger man har hørt på sangen tidligere.

 Jeg må innrømme at når hun sang ”Hello, it’s me” på starten, så minnet det meg litt om Lionel Richies Hello. Denne sangen har jeg hørt på hele dagen i går og fikk frysninger hver gang jeg hørte på den. Jeg må også innrømme at jeg hadde lyst til å gråte på et tidspunkt. Dette er følelsene  jeg får av å høre på sangen er så sterk og det tar meg virkelig tilbake til fortiden i den situasjonen hun synger om.

Nei, Adele er en av de beste artisten vi har i vår tid. Hun har en veldig fin stemme også er hun også ganske pen.

Gangnam Korean Restaurant

I dag bestemte jeg for å ta en cheat day, eller middag da. Litt dårlig, men men. Jeg fikk veldig lyst på koreansk mat av et eller annet merkelig grunn. Så da bestemte vi at vi skulle spise koreansk mat, og da dro vi til Gangnam Korean restaurant som ligger ved Munkedamsveien 59. Jeg har vært der en gang og syntes at maten var så utrolig god og mettende at jeg måtte bare komme tilbake.

Jeg bestillte en Ddeokgalbi for forrett og Bibimbap til hovedrett, men vi fikk også mye annet i tillegg. Ddeokgalbi som er en biffkjøtt, var utrolig god og saftig. Til og med salaten servert ved siden av den var utrolig god. En av de tingene vi fikk i tillegg var en liten skål med eple, agurk og et eller annet saus blandet sammen. Smaken til den lille salaten kan jeg faktisk ikke beskrive annet enn at den var god. Vi fikk også kimchi, og en tallerken med egg, potet, tofu og kikerter. De var i små porsjoner, men de var også veldig god. Alt som vi fikk var jo veldig god! Bibimbapen var veldig god selv om sausen var ganske sterk. Den er sterk, men på en god måte. Etter å ha spist opp all maten så var jeg faktisk veldig mett, og jeg som hadde så sinnsykt lyst til å prøve dessert. Han som jobbet der, eller eieren, var veldig hyggelig og ga oss to desserter laget av rispuffs, litt havregryn, rosiner og et eller annet . Den var veldig god, aldri smakt noe liknende. Jeg kunne ønsket jeg visste hva det kaltes.

Jeg har faktisk vurdert å feire bursdagen min her, men først må jeg spare masse penger 😛 Alt ved denne restauranten er veldig god og ikke minst autentisk koreansk mat. Det anbefales i hvertfall hvis man er glad i koreansk kultur og ikke minst sterke retter, koreanere elsker chili ut i fra det jeg har observert.

ahh, mat <3


//I decided that today I was going to have a cheat day or cheat dinner. A little bad, but whatever. I had cravings for Korean food for some weird reason. So we decided to go for Korean,and headed towards Gangnam Korean Restaurant which is in Munkedamsveien 59. I have been there once and I think their food tastes incredibly delicious and not to mention filling.

I ordered Ddeokgalbi for starters and Bibimbap for the main course, but we also received a lot of things on the side. Ddeokgalbi is beef cake with Korean style sauce, and it was very juicy and tasted very good. Even the salad on the side tastes good. One of the things we received on the side was a small bowl with sliced apples, cucumber and some kind of sauce mixed together. I don’t know what it was, but it tasted delicious as well. We also received kimchi, a plate with heart -shaped egg, potatoes, tofu and chickpeas. They were in small portions, but they were also good. Everything we got was actually delicious. The Bibimpab was delicious even though the sauce was spicy hot. It is spicy, but spicy in a good way.

After eating all of the food, I was actually very satisfied, which sucked because I actually wanted to try some of their desserts. The man working there, or the owner I guess, was very kind and gave us something. It was made of puffy rice, oatmeal, raisin and some other thing. I have never tasted anything like it before. It was very good. I wish I asked what the snack was called, because it was good!

I am considering celebrating my birthday here next year, but I would need to save a lot of money first 😛 Everything in this restaurant is very delicious, not that I have eaten everything on their menu, yet. They are also one of the very few restaurants in Oslo that has authentic Korean food. I do recommend this place to those who are interested in Korean culture and those who likes spicy food. I have observed that Koreans loves chilli on their food.

FOOD <3

October Oyatsubox

Da har jeg fått Oyatsuboksen for oktober! Det er så mye godt der som egner seg til Halloween. Jeg har faktisk ikke spist et eneste godteri fra boksen, sparer de 😛

Her er i hvertfall hva jeg fikk 🙂

 1.  Meiji Curl- Curry Flavor: Dette er corn puffs (likner på ostepop)med curry smak. Er faktisk litt skeptisk til dette, men kan gi tilbakemelding når jeg får smakt på dette:P
 2. DIY Ramune Meigum : Du lager din egen godteri enten med ramune-, jorbær- eller appelsinsmak 😀
 3. Fujiya Milky- Matcha : Jeg vet ikke hva Milky Candy er, men dette her er i japansk grønte smak 🙂
 4. Meito Strawberry Milk Candy: tror dette er jordbærdrops som har en søt kremete fyll
 5. Mitsuya Cider-Grape : gummi godteri med druesmak
 6. Kirby Flavor Mix Gum : Dette skal være spesial tyggis. Man kan blande de ulike tyggisene i posen for å få forskjellige smak
 7. Sweet Potato Sticks: Disse likner på pocky og skal smake søtpotet. En av de jeg gleder meg til å smake
 8. Fizzy Ramune Candy: Ramune godteri 🙂 Tror man kan også få kjøpt liknende her i Norge
 9. Koala No March- Strawberry: Kjeks med jorbærfyll. Dette tror jeg også at de selges i Norge
 10. Puccho Mix Fruits: Puccho med ulike smak 🙂
 11. Japanese Gachapon: Her fikk jeg Lana fra Zelda 🙂

Jeg gleder meg faktisk til å smake på alle disse her. Når jeg får smakt på de kan jeg faktisk også skrive hva jeg synes om smaken til enkelte av de 🙂
//I received my October Oyatsubox! There are a lot of good things there that are suitable for Halloween. I have not eaten any of them actually as I am saving them instead 😛

Here are what I got

 1.  Meiji Curl- Curry Flavor:Corn puffs with curry flavor. I must admit that I am a little bit sceptical to this flavor. I’ll give a feedback if this is good or not.
 2. DIY Ramune Meigum : This is a DIY candy where you well make your own candy with ramune, strawberry and orange flavors.
 3. Fujiya Milky- Matcha :I do not know what milky candies are, but this comes in green tea flavor
 4. Meito Strawberry Milk Candy:this is well a candy with hard strawberry flavor in the outerlayer and sweet and creamy centre
 5. Mitsuya Cider-Grape : gummies with grape flavor
 6. Kirby Flavor Mix Gum : this is a special bubble gum. Mixing the gums with each other will create different flavors
 7. Sweet Potato Sticks: These looks a lot like pocky, they’re made of sweet potatoes
 8. Fizzy Ramune Candy: Ramune candy! I think this can be bought here in Norway as well
 9. Koala No March- Strawberry: Biscuits with strawberry filling:)
 10. Puccho Mix Fruits: Puccho with different flavors
 11. Japanese Gachapon: I got Lana from Zelda 🙂

I look forward to tasting them. I may write a feedback on each of them to evaluate the taste 🙂

Fresh Fitness!

Jeg har meldt meg inn i Fresh Fitness her om dagen og jeg har enda ikke trent siden da XD Det er vel en kombinasjon av skole, trening, jobb og eksamensjobbing. Det ser ut som at Live timene kolliderer med jobben og ikke minst treningen. Heldigvis så er neste uke hvile uke. Da tenkte jeg å faktisk begynne å trene der.

Det er to måneder igjen til jeg skal reise til Filippinene, og da føler jeg faktisk enda et stort press til å trene. Håper at jeg får trent på Fresh fra neste uke ellers så blir jeg nok støttemedlem der igjen XD

Legend

I helgen som var så jeg på filmen Legend. Jeg visste ingenting om filmen før jeg så den bortsett fra at Tom Hardy spiller i den og det handler om ekte gangster brødre. Jeg hadde ikke sett traileren eller lest om filmen før det så mine forventninger var ikke så høye.

Jeg må være ærlig å si at jeg er egentlig ikke glad i gangster filmer eller biografier. Denne filmen synes jeg var veldig bra! Tom Hardy spiller begge Kray brødrene og han er utrolig flink med hvordan han spiller hver av de. Filmen kan også være litt for voldelig synes jeg, men det gjorde meg ikke noe.

Av et eller annet rar grunn så hører jeg av og til Bane- stemmen til Tom Hardy. Han spilte jo Bane i en av de Batman filmene. Jeg synes i hvertfall at filmen var bra som jeg har nevnt tidligere.

Kjell & Company åpning!

English translation below the pictures 🙂

I går var det, hvis jeg ikke tar feil åpningen til Kjell & Company ved Arkaden.

Jeg og min mor dro dit i går siden hun var i XXL og jeg var på skolen. Begge stedene var kun gåavstand fra XXL og skolen min. Jeg visste at det var billige ting der siden jeg har sett reklame for det på t-banen, men jeg visste ikke at det var så billig. Stedet er liten, men jeg synes at det funker siden de har masse ting på lageret bak disken.

Mamma og jeg kjøpte mye av de samme tingene egentlig.  Vi kjøpte Powerbank (kr 99,-), Sportsbelter (kr29,-), Stylus-penn (kr 9,-), headsets (kr 49,-) og  bagasjevekt (kr49,-). Vi kjøpte mye mer enn det som vises på bildet. Det er bl.a kjøpt inn 4 headsets XD Synes egentlig vi fikk kjøpt en del nyttige ting. Sportsbelte er i hvertfall veldig fint. Selv om den er liten så passer en stor Samsung mobil der inne, og kanskje mye annet. Jeg har en fungerende headset, men det er greit med en reserve headset slik at man slipper å punge ut mye penger på nye når de blir ødelagt. Bagasjevekt er faktisk noe av det praktiske jeg kan eie spesielt nå som vi skal til utlandet om noen måneder 😀

De hadde mye annet spennende i butikken. Fikk lyst til å kjøpe en popcorn maskin slik at jeg slipper å brenne popcorn som jeg lager på kjelen. Tror jeg skal stikke innom en tur senere i dag 😛


//If I am not mistaken, it was the opening of the Kjell & Company store near Arkaden.

My mother and I went there yesterday since she was already in XXL while I was in school. Both of those places were only a walking distance to the store. I knew it was cheap there because I have seen commercials of it on the subway, but I did not know it was that cheap. The place is small, but I do think it works. Since they have a lot more items not on display.

My mom and I bought a lot of multiple things. We bought a Powerbank (kr 99,-), Sports belts(kr29,-), Stylus-pen (kr 9,-), headsets (kr 49,-) and luggage weights (kr49,-).We bought a lot of what can be seen on the pictures like 4 headsets as an example. I do think we bought practical things. The sports belt is very nice. It may look small, but a big Samsung phone fits in it and maybe other things as well. I have a functioning headset, but I do think it is okay to have one as a reserve in case the old one gets broken. I kind of don’t want to spend a lot of money on expensive headsets. The luggage weight is actually one of the smartest thing we bought.  It is very practical to own since we are going overseas in a few months. 😀

They had a lot of interesting things in the store actually. I actually wanted to buy a popcorn machine so when I make popcorn they won’t burn. I think I might visit the store again later today 🙂

 

Japanese candy: Neru Nerune Mystery Flavor

English translation below the pictures 🙂

Dette godteriet har søsteren min mast meg i ukevis å lage. Ja lage! Dette er en DIY godteri som jeg fikk i Oyatsuboksen. Beklager dårlig og mørke bildene, disse ble tatt sent på kvelden og vi har ikke de beste lysene i huset.

Godteriet heter Neru Nerune: Mystery Flavor 🙂

Alt som man trenger for å lage godteriet er inne i det lille pakken. Jeg måtte også bruke Youtube for å finne ut hvordan man skulle lage godteriet siden mine japanske ferdigheter er ikke så avansert at jeg kan lese og forstå alt!

Har merket steg for steg hvordan man lager godteriet.

1. Ta ut alt som er inne i posen og la den hvite beholderen være igjen.

2. Fjern kanten som har en dyp trekant form, den er veldig lett å fjerne.

3 og 4. Ta frem den røde og gule posen markert med 1 og hell de i hver sin plass.

5. Fyll den dype trekanten med vann.

6. Hell vannet i pulveret og gjenta.

7. Bland pulveret og vannet godt sammen.

8 og 9. Finn frem den lille røde og gule posen. Den røde skal der hvor man la det store røde og den gule skal der hvor den gule var tidligere.

10. Bland de godt sammen frem til man får en fluffy konsistens. De vil også forandre farge 🙂

11. Ta frem den siste store blåe posen og fordel innholdet mellom de to godteriene i beholderen.

Godteriet smakte veldig god! Den var litt sur, men jeg liker sure godterier så… Jeg fikk ikke gjennkjene hvilke smak de to godteriene hadde. Det hadde en rar konsistens, men den var veldig god. Jeg og søsteren min delte på de, eller jeg ga henne mesteparten.

Gleder meg til å hente neste Oyatsubox som jeg henter i morgen 😀

 


//My sister has been pestering me for weeks on making this candy. Yes, making. This is a DIY candy that I got along with the Oyatsubox. I apologize for the bad and dark pictures, they were taken late at night and we don’t really have the best lighting at home.

The candy is called Neru Nerune:Mystery Flavor 🙂

Everything that is needed to make this candy is in the package. I had to use YouTube to figure out how to make the candy, since my Japanese is not advanced so I don’t understand a lot.

I made a step-by-step instruction on how to make the candy.

1. Take everything that in the package and set aside everything except for the white plastic.

2. Remove the corner with the deep triangle, it is very easy to remove.

3 and 4. Get the red and yellow packets marked with 1 and pour each of them on each of their places in the plastic.

5. Fill the deep triangle with water

6. Pour the water on the powder, and repeat on the other powder.

7. Mix the water and powders well.

8 and 9. Find the small red and yellow packets. Pour the red one where the big red was poured and the same with the yellow one.

10. Mix them well until they get a fluffy consistency. They are also going to change colors btw 🙂

11. Take the last packet, the blue one, and divide what’s inside with the two candies.

The candies tasted really good. They were a bit sour, but I like sour candies 😛 I did not get to know what their tastes were. I must say it had a weird consistency, but they were very good. Weird because I’m not used to that kind of consistency. My sister and I did split the candy, well I gave her half of my part.

I am so excited for my next Oyatsu Box, which I will be getting tomorrow 😀