Hot Pot

I går var jeg faktisk opptatt hele dagen at jeg var ikke hjemme før kl 12 på natten.  Dette har også noe å gjøre  med at det er buss for tog mellom Lysaker og Oslo.  Nok om det.
Etter trening dro jeg til Hot Spot som ligger i Majorstuen ved Sørkedalsveien. Her har jeg ikke vært på lenge!
Vi var faktisk de eneste kundene som var der. Litt rart siden klokken var 19:30 da vi var der.
Hot Spot sin konsept er at du skal koke maten din selv på selve bordet.  Så bordene er utstyrt med kokeplater. Du kan også velge mellom å koke maten i sterk suppe eller ikke sterk.
Maten man får er ulike råvarer som reker, kjøtt,  kylling, fisk og grønnsaker bl.a. Man får også to typer nudler å velge mellom.
Maten koker ganske fort,  noen lengre enn andre hvis man velger det selv. Maten smaker utrolig godt spesielt sausene som kommer med som tilbehør.  Det er veldig god mat der det må jeg si, men det kan være dyrt i lengden hvis man skal besøke restauranten ofte. Det koster 238-, per person for en Hot Pot.
Mot slutten av måltiden kom det to andre kunder så vi var ikke alene lenger.
Er det noen som har besøkt stedet? Hva synes dere?
Ha en fin dag videre <3

UnduLove

På mandag fikk vi en undulat som skulle være på ferie hjemme hos oss. Undulaten skal være på en midlertidig ferie hjemme hos oss. Dette er fordi han har vært slem mot de andre undulatene som vår nabo eier.

Vår undulat er fortsatt ikke fullstendig tam, men hun er ikke redd av mennesker og hopper ofte på skulderen min. Naboens undulat Hans er ikke tam. Vår undulat har vært ganske alene siden vi fikk henne, så det var vel like greit å ha en liten venn til. 

Da vi fikk Hans klatret undulaten våres Pitpit på buret og prøvde å være i samme høyde som han.  Begge var veldig stille, noe som jeg synes var merkelig. 

I går da jeg kom tilbake hjem så fant jeg ut at begge har vært på samme bur og lekt. Så søt, men jeg føler at Pitpit blir mindre tam når Hans er med. Så det jeg gjør er at jeg tar vår undulat med fingrene og venter til hun hopper på skulderen min for å vise Hans at det går fint. 

I går så klarte jeg å gjøre noe jeg synes var helt fantastisk. Jeg hadde Pitpit på skulderen, og omringet Hans med armene mine og sto helt stille. Etter noen få minutter så hoppet han på skulderen min. Han var rolig og stille, og det er så fantastisk! Jeg tok bilde selvfølgelig og sendte det til naboen våres som var også ganske glad. 

Er ikke de søte?BESTÅTT!

I dag bestemte jeg for å ta teoriprøven for klasse B. Jeg har bestått det tidligere, men den gikk ut på dato i fjor. Jeg skulle egentlig ta den for lengst, men har bare drøyet den  i frykt om at jeg skulle stryke.
Jeg har også kjøpt en sånn pakke på teoritentamen appen med beståttgaranti.  Jeg har bestått en prøve der,  resten stryk.  Sist gang jeg brukte den var 15.juki
I dag,  ja i dag bestemte jeg for å ta prøven. Jeg rakk det akkurat med 3 minutter før se skulle stenge.
Jeg var ikke klar,  tror jeg var ferdig med å svare spørsmålene etter 15minutter. Jeg gikk og så gjennom spørsmålene både på engelsk og på norsk de resterende minuttene. Da jeg hadde ingen annet å tilføye eller å endre så trykket jeg på avslutt!
Jeg var så glad da meldingen jeg fikk var bestått! Jeg besto med 5 feil!!!
Så nå gjenstår det å ta masse kjøretimer og bestå oppkjøringen 🙂
Ha en fin mandag <3

London Tips


Tenkte å dele litt tips hvis man skal til London 🙂 Jeg har vært der ofte, men som regel på dagsturer eller 4 dagers tur der.

♥ Ha Oyster card hvis du vet du skal reise mye. Mye billigere enn å kjøpe enkeltbilletter 🙂

♥ Første gang i London og skal på sightseeing? Da lønner det seg å kjøpe en London Pass. Man sparer mye penger hvis man skal inn i museer osv.

♥Ta med en reiseadapter for England. Stikkontakten der er ikke lik her i Norge.

♥Jeg anbefaler å laste ned appen MetrO dersom du ikke har oversikt over tuben. Den fungerer som Ruter App, den forteller deg hvilken linje du skal ta og hvor lang reisetid det tar og hvor mange bytter osv.

♥Jeg anbefaler å ikke ta tuben i rushtiden. For der står man virkelig som sild i tønne. Får ikke beveget armene en gang, nei uff.

♥Gå, det er mye fint å se i London når man går.

♥Går du mye? Ta på sko som er behagelig når man skal gå mye.

♥Har du ikke kart? Det går fint. De har kart rundt om kring i London som viser hvor du er og hvor lang tid det går fra ditt ståsted til et annet destinasjon.

♥Billig shopping? Dra til Primark, men anbefaler å dra dit tidlig da det ser mye ryddigere. Pleier som regel å være veldig rotete der.

♥Dra til en av parkene, de er virkelig fine.

♥Ta med kontanter når du er i London 🙂

♥ Husk at de er det motsatte når det gjelder trafikken. Glemt det? Det går fint, de minner deg om det i London 😀

♥ Ha det gøy i London 🙂

De er mine London tips. Det kan hende at jeg har glemt noe, men det kan jeg bare oppdatere senere 🙂 <3

Premium Fylt Kokos

Å prøve ut nye ting synes jeg er så gøy, spesielt når det gjelder mat. Jeg liker å prøve nye matvarer selv om man vet ikke om man vil like det eller ikke.
Jeg var litt sugen på noe godt i går og oppdaget tilfeldigvis Premium Fylt Kokos.  Hvem er det som ikke liker kokos og sjokolade sammen?
Jeg er veldig glad i Bounty, men den er for søtt for meg at jeg blir alltid kvalm etter å ha spist den. Da synes jeg at det er greit å finne en erstatter til den.
Premium Fylt Kokos synes jeg er en bra ersatter. Det smaker faktisk ganske greit, men litt uvant siden jeg er vant til en alt for søt variant av sjokolade og kokos. Den er ikke så søtt siden det er av mørksjokolade og kokosen smaker ikke som om den er proppet med sukker. Jeg klarte faktisk å spise opp alt uten å bli kvalm. Haha
Veldig synd at det er søndag i dag, ellers hadde jeg dratt til Coop for å kjøpe flere. Kanskje bare en til siden det er litt dyrt synes jeg.
Ha en fin kveld <3

//Trying out new things is fun, specially when it comes to food. I love trying out new kinds of food even though there is a 50/50 chance of liking it.

I was craving for something good yesterday when I discovered Premium Fylt Kokos or Premium filled coconut. Who does not like chocolate and coconut together?

I like Bounty very much, but I find it way too sweet for me that I feel like throwing up after eating it. I think it is about time I find a replacement for Bounty.

Premium Fylt Kokos is a good candidate for a replacement. It actually tastes good, maybe a little bit weird since I am used to the variety of chocolate and coconut that is sweet. This chocolate is not too sweet because they use dark chocolate and the coconut is not filled with sugar. I managed to eat all of it without wanting to throw up afterwards. haha.

Had it not been Sunday and the stores were closed, I would’ve gone to Coop to buy some more. Okay, maybe just one since I found it to be expensive.

Have a nice day <3

Connoisseurs: sølvrenser

For noen dager siden så dro jeg til Bjørklunden. Jeg skulle bare på vindusshopping, men endte opp med en pose i hånden da jeg gikk ut.
Jeg kjøpte ikke smykke, da jeg ikke har behov for en.  Jeg kjøpte  en sølvrenser av merket Connoisseurs. Egentlig så burde jeg ha kjøpt en sølvrenser for lengst.  Jeg har en halskjede som jeg elsker som trengte virkelig en rens.  Den har blitt så mørk at jeg ikke turte å bruke den lenger i frykt om å ødelegge den, men ikke nå lenger.
Connoisseurs sølvrenser synes jeg er veldig enkelt å bruke og tar ikke så mye tid. Nedenfor er instruksene for å bruke denne
1. Drypp sølvet i ca 10sekunder i renseren
2. Rens sølvet i lunken vann
3. Tørk
Ser dere,  veldig enkelt å bruke og tar ikke så mye tid. Det jeg fikk informasjon om da jeg kjøpte dette var at dette skal kun brukes på sølv. Sølv med diamanter eller andre krystaller f.eks kan ikke brukes med denne. Ble ikke det mye finere etter rens? 😀

//A few days ago I went to Bjørklunden. I was only supposed to be window shopping but I came out with a plastic bag in hand. I did not buy any jewelries, because I have no use for them. I bought a silver jewellery cleaner by Connoisseurs. I have actually thought of buying one for a really long time now. I have a necklace which needed a rinse. It has become so dark that I have not dared wear it in years because I feared I would ruin it more. I need not fear anymore.

The Connoisseurs silver jewelry cleaner is actually very easy to use and does not take up much time. Below are the instructions for using it.
1. Dip the silver for about 10 seconds
2. Rinse the silver with lukewarm water
3. Dry
See? Very easy to use and does not take up time.The information I got when I bought it was to just silver on it, silver with diamonds or any other crystals are not to be used with this.
Didn’t it become a lot nicer with a rinse?

Ant-Man

Som nevnt på mitt forrige innlegg så dro jeg å så på Ant-Man i går. For å være helt ærlig så hadde jeg ikke så stor forventning for filmen, eller jeg trodde ikke at det skulle være bra. Ja jeg trodde ikke at filmen skulle være bra, men det var det. Jeg tror det har noe med at jeg kan ikke kunne se Paul Rudd som en actionhelt. Han er ikke som alle andre actionhelter kan jeg sikkert si. Han klarte Ant-Man ganske bra da. Evangeline Lily var også ganske bad-ass der. Greit med bad-ass actionkvinner, lurer på om hun kommer til å få sin egen film.

Nei, hva skal jeg si? Jeg visste jo aldri om Ant-Man før jeg så traileren før.Altså jeg visste aldri om at det fantes en Marvel superhero som het Ant-Man. Hvor kult er det ikke å kunne være så liten som en maur og like sterk også? Det er så kult!

Jeg synes i hvertfall at filmen var bra, litt komedie er det også der 🙂 Visste dere at det var faktisk Ant-Man som skapte Ultron? Han skurken på den nyeste Avengersfilmen? Kanskje ikke han Ant-Man vi ser på filmen nå, men han gamle.

 

#antman

Dagen så langt

I dag dro jeg tidlig til Oslo fordi jeg skulle se på Ant-Man kl 13:15 på Colosseum. Filmen var bra,  det kan jeg snakke om mer om senere. Etter filmen dro vi først til Ultra for å kjøpe litt å spise.  Kjøpte is og jordbær for deretter dra til Frognerparken.  Etter noen minutter der dro vi til bussholdeplassen for å dra til trening.  Nå skal jeg trene og jeg er fortsatt støl.
Ha en fin dag 🙂

//Today I went early to Oslo because I was going to see Ant-Man at 1:15PM at Colosseum. The film was good, that I can talk about later on. After the movie, we went to Ultra to buy some things to eat. I bought ice cream and strawberries and then we headed to Frogner park. After a few minutes on the park we went to the bus stop headed to where we train. So now, I am going to train and I still do have muscle pains.

Have a nice day

Slitsomt dag

I dag hadde jeg og lillesøsteren min avtalt at vi skulle sykle.  Vi dro hjemmefra kl 14:30. Vi sleit med å pumpe luft på syklene at vi syklet med flat hjul ned til Gport.  Der på Gsport så fikk vi luft på hjulene våres.
Vi syklet mot Sandvika som var 10km fra Asker. Litt usikker på hvor lang tid det tok. På Sandvika Storsenter gikk vi faktisk bare rundt og kjøpte litt godt.  Søsteren min var litt sulten og ville ha mat fra Mcern. Jeg ville ha noe fra Funky Frozen Yoghurt. Hun lo faktisk fordi yoghurten min koster like mye som hennes McFries, cheeseburger og soft is. 
På vei tilbake fra Sandvika til Askee varierte vi mellom å gå og å sykle.  Der var veldig mange oppoverbakker på vei tilbake. 
Vi var vel ikke hjemme før kl 19:30. Nå hviler vi bare fordi begge er ganske slitne.
Håper dere har hatt en fin dag 🙂

//Today, my sister and I had planned on going biking. We left home at 2:30PM. We had difficulties pumping air into our bikes so we kinda biked with flat wheels to Gsport. Gsport pumped our wheels for us.

We biked towards Sandvika which was 10km from Asker. Not quite sure how long it took to bike there. In Sandvika centre we just went around and bought something good to eat. My sister got hungry and wanted food from McDonalds. I wanted frozen yoghurt from Funky Frozen Yoghurt. She actually made fun of me since my yoghurt costs the same as her McFries, cheeseburger and ice cream.

On our way back to Sandvika to Asker we switched between biking and walking. There were a lot of ways which were uphill on our way back. We were not at home between 7:30PM. So now we are just resting because we are very tired.

Hope you had a nice day 😀

With love from Sardegna

Broren min kom tilbake fra ferie. Han var i Italia med familievenner i 2uker. Ut i fra bildene han viste oss så var det utrolig fint der.
Han sa at ekte italiensk mat var utrolig god. 
Han tok med litt mat fra Italia som man ser på bildene. Jeg har enda ikke smakt på nutellaen,  jeg tør ikke.  Sparer den til neste gang.  Den dolce tradizionale Sardo, var veldig god.  Søtt men god.

//My brother came back from his vacation. He was in Italy with family friends for two weeks. From the picture that he showed us, it seems like it was very wonderful there. He said Italian food was extremely good.

He brought us some Italian food like what you see in the pictures. I have yet to taste the nutella, I don’t want to yet. I am saving it. The dolce tradizionale Sardo is very good. Sweet but good.