Mai Oyatsubox

Heisann, da fikk jeg Oyatsuboxen min i går 😀

Ble desverre ikke så bra bildekvalitet da jeg måtte skynde meg med å ta bildene i går. Jeg gleder meg alltid til å få denne boksen 😀 Denne månedens boks har ikke skuffet med, vel de skuffer meg aldri 😛

I boksen har jeg fått:

 1. Pique Eight- Buttermilk
  • Denne har jeg enda ikke smakt. Det står at det er en ”mix of Japanese and Western flavors”. Den er laget av smør fra Hokkaido og er visst ekslusivt i Tokai området i Japan. Det blir spennende å smake.
 2. Dodotto Ramune
  • Dette er en DIY candy kit som vi enda ikke har prøvd.
 3. Hi-chew Otona Orange
  • Dette er visst for voksne, det er ikke tull, det står på beskrivelsen. Dette syntes både jeg og typen smakte godt, søsteren min på 13 år derimot syntes ikke det.
 4. Black Thunder- Gold
  • Dette har vi heller ikke smakt, men dette er sjokolade og kjeks.
 5. Puchitto Honey Lemon
  • Dette er utrolig godt. Meg, typen, søsteren og broren min synes at dette her var godt. Veldig synd at det ikke var så mye av den. Dette skal jeg definitivt lete etter når jeg er i Japan. Det er veldig mykt også.
 6. Kabaya Watermelon
  • Det står at dette er kun tilgjengelig i noen mpneder i Japan. Dette smaker akkurat som vannmelon godteri man får kjøpt her hjemme.
 7. Bourbon Choco Anpan
  • Det var ikke sjokolade i den bare sånn dere vet, det er condensed milk som er inni i disse. Det her var søtt og godt. Ikke like mykt som jeg forestillte meg, men det funker. Holdt på å spise alt i går.
 8. Cat Milk Caramel Choco
  • Reaksjonen til lillesøsteren min ”Dette er spillet jeg spiller, åå så søt”. Vi har desverre enna ikke smakt på dette 🙁
 9. Butamen Pork
  • Dette er nudler! Veldig god nudler. Selv om det er i en bitteliten boks så er det ganske mye nudler i den.
 10. Butamen Curry
  • Dette er akkurat som butamen pork bare i curry smak. Det smaker faktisk ganske godt dette her.
 11. Costume Chocolate
  • Dette er er utrolig søt. Man må gå gjennom fire ansiktsutrykk før man får ut godteriet.
 12. Coris- Pirate Cola
  • Har fortsatt ikke smakt på dette her 😛


Nå skal jeg fortsette med eksamensjobbingen, målet er å bli ferdig til i morgen. Så vi snakkes

Håper dere har hatt en fin dag <3
 

Innkjøp fra Sverige :)

Hei 🙂 

Jeg var i Sverige og handlet på lørdag, og tenkte at jeg kunne vise hva jeg har handlet. Har faktisk ikke handlet så mye, det er mamma som har handlet masse.

Kjøpte inn mandelnøtter med ulike smak, sukkerfri godteri, biler og läkerol. Jeg kjøpte også kesam, proteinpulver og alkohol som ikke er avbildet. Jeg har kun smakt på Dry roasted almond mix og kesam, alle de andre tenkte jeg å spare til neste gang. Alle de jeg har kjøpt inn er ganske billig i forhold til de samme tilbudet her hjemme.  Elsker å handle i Sverige, de har så mange alternativer og til billig penge 😀

Jeg fikk vår 72timers hjemmeeksamen i dag, så jeg har jobbet med den. Nå skal jeg fortsette å jobbe med den.

 

håper dere har hatt en fin dag 😀 <3

 

Ett år <3

I går var det ett år siden jeg og typen ble sammen igjen 😀 I går var det også nøyaktig en måned til vår opprinnelig ”anniversary” 🙂

Vi feiret ikke igår siden vi var jo med familien min, men vi hadde det koselig allikevel. Tror egentlig vi skal feire i vår opprinnelig dato, som er om en måned! Jeg vet bare ikke hvor mange år vi skal feire, et år? 4 år eller 7 år? Vi var jo sammen i 3 år, var ekser i 3 år, og har vært sammen i ett år.  Dette er forvirrende 😛

Det å bli sammen med en eks er ikke for alle. For oss så har det funket, og vi har det mye bedre enn vi hadde det før 🙂 Jeg er bare så utrolig glad 😀

Her var vi for nøyaktig et år siden 😀 Gleder meg til vi drar til Tokyo, og håper vi får flere reiser sammen <3

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

Sverige og en liten tur til Fredrikstad!

Heisann, i går var jeg borte nesten hele dagen! Jeg hadde en dobbelvakt på fredag, og sov med en gang da jeg kom hjem. Da jeg våknet opp i går så ble det frokost før vi dro av gårde til Strömstad. Vi så mener jeg typen min, mamma og søsteren min 🙂

Vi var ikke i Strömstad før 13:30 eller noe. Der ble vi ganske lenge. Etter det, dro vil Nordby shoppingsenter for å handle ting og tang til hunden og ikke minst for å spise. Vi var ganske sultne, siden vi ikke hadde spist lunsj og noen ikke hadde spist frokost.

Jeg har ikke klart å følge dietten min bortsett fra frokost. Vi spiste nemlig spis alt du kan buffet, og jeg har fått i meg noen ferrero rocher og noen biter godteri XD Vi ble faktisk i Norby helt til stenge tiden.

På vei hjem tok vi en liten tur til Fredrikstad. Der var det litt mere liv enn det var sist gang vi var der. Butikkene var riktignok stengt, men restaurantene var jo åpent 🙂 Her er noen bilder jeg tok fra Fredrikstad 🙂


Det siste bildet, er noe jeg liker veldig godt! Det er så sant! Til og med typen min er enig i påstanden 🙂


Vi var ikke hjem før kl 22:30! Der ble det mye å rydde, vi lekte litt med hunden våres og så litt på youtube videoer. Etter det dro hjem for å kjøre typen min hjem, han bor på andre siden av der jeg bor! Jeg var ikke hjemme før 00:30! Med en gang jeg kom hjem sovna jeg! haha så sliten var jeg. 

Håper dere hatt en fin helg i hvertfall <3

God helg!

I dag er det helg for de meste, men for meg er det ikke helg før i morgen.

Skulle egentlig ta helg kl 13 i dag, men jeg takket ja til en ekstravakt til. Skulle kanskje ikke ha gjort det 😛

Jeg rakk heldigvis å dra hjem og sove litt for det er noe jeg trenger. Jeg har vært oppe siden kl 04:45 i dag og er ikke hjemme før 01:40 i natt! Jeg har heldigvis laget all maten min for i dag, så mat trenger ikke jeg å beskymre meg for!

Nå gjør jeg meg selv klar, før jeg stikker av gårde til jobb. Ønsker allikevel alle en riktig god helg <3

 

PS! Kjenner at jeg gleder meg til sommeren allerede 😀 Blir så utrolig glad når været er så fint <3

Time for a wardrobe update!

Jeg er egentlig i sparemodus, men det er snart sommer og det er vel på tide å oppdatere garderobeskapet mitt.

Favoritt shortsen min som jeg har hatt i over 5 år, har fått to store hull mellom lårene :'( Derfor bestemte jeg meg for å kjøpe en ny shorts fra Nelly for 199kr.

Jeg har så utrolig mange topper, men det meste av de er for vinteren, fin fin topper eller sånn oversized singletter. Da syntes jeg at det var på tide å kjøpe en ny topp, som kan fint brukes til hverdagen og evt. fester. Jeg har en svakhet for svart klær, men denne toppen er jo bare nydelig! Den koster 199kr, men da jeg bestillte den var prisen på 99kr,-.

Siste artikkelen som ble bestillt er en sweatpants fra Only. Jeg hadde egentlig lyst på en Nike Sweatpants, men det koster 499,-. Fornuften sa at det var for dyrt, sa da ble det sweatpants fra Only for 199,-. Tenkte å bruke sweatpants når jeg skal reise og ikke minst bruke de i hverdagene. Når jeg skal sitte i flyet i over 12 timer, så er det viktig at jeg har på meg klær som er komfortable.

Topper, Short Sleeve Shift Dress, Glamorous - NELLY.COM Bukser & Shorts, NMPARIS SHORTS NW WITH FOLD MB VI30, Noisy May - NELLY.COM Bukser Sport, onpLINA SWEAT PANTS - OPUS, Only Play - NELLY.COM

Jeg kjenner at jeg gleder meg til å få de i posten 😀

Dagen i dag

I dag har dagen min vært så utrolig kort, føler jeg da.

Dagen startet med at jeg trente 30 minutter Cardio Puls på Elixia kl 10.Vi var overraskende få i dag, det pleier å være full sal i disse timene. Mye mer plass til oss som er der da 😀

Etter cardio timen begynte jeg med treningsprogrammet mitt. Det har gått greit å trene alene, men det er noen øvelser der jeg savner å ha en spotter. Det er litt vanskelig å øke i vekt uten spotter for da kan det gå galt når man ikke klarer siste rep. Det skjedde nemlig med meg. Jeg klarte ikke siste sett på benkpress, og det er utrolig vanskelig uten spotter. Jeg klarte heldigvis å rulle den ned til hofta slik at jeg kunne sette meg ned og løfte den opp. 

Hip thrust er så utrolig digg! Man føler det virkelig i rumpa mens man trener, og det svir også.

Jeg er egentlig ikke så glad i å ta bilder når jeg trener, men tenkte i dag går det greit 😀
 

Jeg var ikke hjemme før sånn typ kl 12, så det var en litt lang økt. Så gikk jeg ut en tur i det fine været for å kjøpe mat som jeg mangler til lunsj. Lagde ferdig lunsjen min. Så måtte jeg hjelpe søsteren min med mattemaraton. Etter det sov jeg ganske lenge.

Jeg har nå nettopp blitt ferdig med å lage middag og mat til i morgen. Snart skal jeg legge meg ned for i morgen skal jeg opp kl 4!

Ghibli Museum, I’m coming for you

Jeg får tak i billetter til Studio Ghibli Museet i Tokyo til utsalgspris!

I går ble jeg minnet på at jeg måtte besøke Studio Ghibli Museet. Jeg og broren min hadde lyst til å å dra dit da vi var i Tokyo,  men på grunn av knapp tid ble det ikke til. 

Jeg begynte å søke etter billetter i går. Man må visst bestille flere måneder i forveien for besøkende utenfor Japan! De er utsolgt helt frem til August hos Japanspesialisten og alle andre steder som selger billetter. 

Fant billetter hos Voyagin og Japanican,  men de selges for 6000yen og billettene koster 1000yen. Typen synes det var for dyrt å ikke verdt det.  Jeg kontaktet verten våres og spurte om hvor man kunne få tak i billetter. Hun sa at hun kunne kjøpe for oss 😀 Jeg skal selvfølgelig betale henne tilbake,  men hun skal skaffe oss billetter.  Hvor kult er det ikke? 

Nå er jeg så utrolig glad og jeg gleder meg skikkelig.  Elsker  Studio Ghibli!  Fant forresten ut at man ikke har lov til å ta bilder der.  Det er vel ganske synd for jeg vil jo gjerne dele det jeg har sett. 

 

Barcelona 💕

Kjenner at jeg savner Barcelona nå som det regner så mye i Oslo.

Det er snart ett år siden jeg var i Barcelona.  Jeg har forelsket meg i byen. De har det så livlig der også er det utrolig god mat der i tillegg. 

Savner å spise god paella! Det er en av det beste jeg vet om.

Håper at jeg får  dratt tilbake dit i nærmeste fremtid for å utforske byen mye mer!

Legger til bilder som jeg tok sist gang jeg var der.  Ser ikke det så utrolig fint der?

Osaka, skal eller ikke skal?

Til sommeren skal jeg være i Tokyo. Jeg skal være der i hele 14 dager og det blir kanskje litt for lenge. Så vi tenkte derfor å besøke andre steder i Japan som Osaka. Da jeg var i Japan for aller første gang besøkte jeg Osaka, men jeg tilbrakte meste av tiden på Universal studios og kun noen timer på selve byen. Denne gangen vil jeg dra dit for å spise mat, jeg har lest at Osaka er Japans kjøkken. Det skal visst være utrolig god mat i Osaka. Typen på sin side har lyst til å dra dit fordi det er en butikk i Osaka som selger figurene som han har lyst på.

Problemet våres er at det er utrolig dyrt å reise til Osaka fra Tokyo. Shinkansen eller bullet train som det kalles er ganske dyrt, på ca. 1000 kroner per person en vei, men man er jo der i løpet av 2,5timer. Det er fortsatt ganske dyrt, det blir kanskje over 5000kroner for oss to med billett og evt overnatting. Jeg er ikke akkurat rik, så jeg har ikke råd til det, men jeg har så utrolig lyst å dra dit 🙁

Her er to bilder jeg tok way back i 2011 da jeg var i Japan. Den nederste bilde så er det en pariserhjul oppe i en shoppingsenter 😛

Hva synes dere? skal vi dra dit eller ikke?