UnduLove

På mandag fikk vi en undulat som skulle være på ferie hjemme hos oss. Undulaten skal være på en midlertidig ferie hjemme hos oss. Dette er fordi han har vært slem mot de andre undulatene som vår nabo eier.

Vår undulat er fortsatt ikke fullstendig tam, men hun er ikke redd av mennesker og hopper ofte på skulderen min. Naboens undulat Hans er ikke tam. Vår undulat har vært ganske alene siden vi fikk henne, så det var vel like greit å ha en liten venn til. 

Da vi fikk Hans klatret undulaten våres Pitpit på buret og prøvde å være i samme høyde som han.  Begge var veldig stille, noe som jeg synes var merkelig. 

I går da jeg kom tilbake hjem så fant jeg ut at begge har vært på samme bur og lekt. Så søt, men jeg føler at Pitpit blir mindre tam når Hans er med. Så det jeg gjør er at jeg tar vår undulat med fingrene og venter til hun hopper på skulderen min for å vise Hans at det går fint. 

I går så klarte jeg å gjøre noe jeg synes var helt fantastisk. Jeg hadde Pitpit på skulderen, og omringet Hans med armene mine og sto helt stille. Etter noen få minutter så hoppet han på skulderen min. Han var rolig og stille, og det er så fantastisk! Jeg tok bilde selvfølgelig og sendte det til naboen våres som var også ganske glad. 

Er ikke de søte?12 kommentarer

Siste innlegg