Longchamp Big Ben

Er det et veskemerke jeg har flest av så er det Longcham Le Pliage vesker. Jeg elsker Le Pliage vesker! Jeg tror den første jeg kjøpte var i Osaka 2011, også har jeg kjøpt på et flyplass, også har jeg kjøpt en i Paris 2014 også den nyeste kjøpte jeg i London. Jeg har også kjøpt mamma og søsteren min Longchamp vesker. Jeg synes de er praktiske og romslige, altså du kan brette de!

Le Pliage vesken som jeg bruker mest av i dag, er den jeg kjøpte i Paris med Eiffeltårn print. Veksen kan kun fåes kjøpt i Paris og den er rosa. Vesken har jeg brukt i hverdagene og til reise, men den begynner desverre å bli slitt i kantene. Før jeg reiste til London fikk jeg vite at det fantes en Le Pliage med Big Ben tårnet, som igjen kan kun fåes kjøpt i London.

De hadde ikke så mange farger å velge mellom på Longchamp butikken i New Bond Street, faktisk så var det bare én farge å velge mellom. Jeg kjøpte vesken, men nå tenker jeg at jeg burde ha sjekket andre butikker. Jaja. Så her er min nye Longchamp veske 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg synes sløyfen var kjempe søt 😀 Har ikke turt å ødelegge den 😛

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Var den ikke fin? 😀 Nå må jeg rusle til jobb. Ønsker dere en fin kveld <3

 

8 kommentarer

Siste innlegg