The Martian

Forrige torsdag fikk jeg en epost som kunne gi meg to gratis billetter til filmen the Martian. Billettene var begrenset så det var på en måte en første mann til mølla opplegg. Jeg gikk til nærmeste kinoen med en gang jeg hadde muligheten og tok ut to billetter.

Filmen ble vist på Victoria Kino i går og varte 2.5 timer. En representant fra 20th Century Fox informerte oss om at vi er an av de i verden som får sett på filmen og dermed er all mobilbruk på salen forbudt og kunne resultere i å bli kastet ut. Det var ingen trailere før filmen, og det var ganske deilig.

Selve filmen var ganske bra. Selv om det er 2.5 timer, så er det faktisk ikke så langt. Man legger rett og slett ikke merke til at tiden har vært så mye fordi filmen er veldig interessant . Det handler jo om en man som bor i planeten Mars alene i flere mnd eller år, så interessant er det veldig. Jeg hørte faktisk at boken er mye mer detaljert enn filmen, så jeg fikk lyst til å lese boken. Boken kan jeg sikkert lese etter eksamen 😛

Her er  i hvertfall traileren 😀

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg