Travel checklist

Categories Blogg

*Oppdatert versjon / Updated version

Jeg er veldig glad i å reise som dere har sikkert lagt merke til. For hver reise så har jeg en sjekkeliste, slik at jeg ikke glemmer å ta med noe. Min reiseparter sørger også for at jeg har med de som han legger vekt på som er viktig ved en reise.   Det er jo veldig trist hvis man glemmer å ta med noe som er viktig.

Her er i hvertfall min sjekkeliste.

Viktig å ta med:

Pass og billetter–  Dette er en selvfølge

Penger- Det må man ikke glemme. Har ofte med bankkortet mitt, MasterCard og litt kontanter i lokal valuta. MasterCard er faktisk fantastisk å ha når man skal utenlands. Hvis man blir svindlet kan man få pengene tilbake, det kan man ikke gjøre med vanlig bankkort. Kontanter er veldig greit å ha da ikke alle land har samme kortbruk som oss.

Undertøy

Klær– mengde klær varierer og som oftest tar ikke jeg med meg masse klær. Bukse/shorts kan jeg bruke i flere dager. Pysj er viktig!

Sokker og minst to par sko – dette er avhengig om hvor mange dager jeg er borte. Er det mindre enn 4 dager har jeg bare med meg en ekstra sko. Jeg mener at sko må få hvile.Sokker er avhengig av hvormange dager jeg

Linser og briller Dersom jeg velger å bruke linser er det viktig at jeg har med solbriller slik at det ikke blir for tørr, også må jeg ha med meg mine vanlige briller i tilfelle.

Mac Er reisen mer enn 4 dager tar jeg med meg Mac’en min. Litt slitsomt med for liten mobilskjerm.

Ladere og adaptere– Ladere er viktig!

Epilator og pinsett – Skal jeg være borte lengre enn 3 dager da er de garantert med!

En liten veske – Jeg har alltid med meg min Natasha veske slik at slipper å drasse rundt med en stor sekk eller bagasje hvis jeg skal gå rundt.

Ting som går fint å glemme:

Tannbørste, tannkrem, deo, solkrem, sjampoo og balsam – disse kan nok kjøpes til billig penge i utlandet

Håndkle– sjekker alltid stedet jeg skal bo hos om de tilbyr håndkler, gjør de ikke det så tar jeg med

Sminke– øyenbrynssminken min 🙂 Jeg bruker ikke sminke til vanlig 😛

Kamera– jeg har mobilen uansett, og det er mer lettvint for meg å bruke den enn kameraet.

Det var i hvertfall min sjekkeliste, kan oppdatere om det er noe jeg har glemt å ta med 🙂

 

//If it not so obvious I love traveling.For each travel I have a checklist so that I won’t forget to bring anything. My travel buddy also asks me the things he thinks are important to bring during travels. It is unfortunate if you forget something important.

Here is my checklist ( sorry if it is not in the same for as above)

Things that are important to bring:

Passport and tickets are obviously important. Money is also important to bring. I alway bring my bank card, my MasterCard and some cash in the currency of the country I am visiting. MasterCard is actually pretty nice to have because in case someone is being scammed, you can get the money back. Using my bank account on the other hand, well the money would be lost forever. The clothes I bring vary, but I don’t usually bring a lot. I could wear the same pants for two days or so. Underwear is important to bring. Socks and at least two pairs of shoes, the one I wear and an extra one if the travel is for more than 4 days. It is because I believe that shoes needs to rest too. Lenses and glasses. If I bring my contact lenses I need to bring my sunglasses so that it wont dry the lesnes. I also bring my regular glasses in case the contacts dry out. I bring my Mac when I travel for more than 4 days. Chargers and adaptors are also very important, it is actually self explanatory. Last but not the least, epilator and tweezers if the travel is for more than 3 days.

Things that is okay to forget:

Toothbrush, toothpaste, shampoo, deodorant and conditioner because they can be bought for a cheap price. I always check if the place I will be staying in has towels. If they do not have any towels I bring my own, otherwise not. Make-up, and by make-up I mean my eyebrow make-up. I don’t usually wear make-up so I have no problems forgetting them. Lastly, I have no problems forgetting my camera. It is because I have my phone that is easier to take pictures with.

I’ll update if I ever forget something. What are your checklist?

 

 

12 kommentarer

12 thoughts on “Travel checklist

  1. Emilie Josefine: oi, ble plutselig nysgjerrig på hvordan din ser ut 😀 Som regel pakker jeg smått for å få tatt med masse tilbake hjem 🙂

  2. Lur sjekkliste! Helt enig med de tingene som ikke går an å glemme. Det jeg alltid pleier å ha som en tommelfinger regel er at mobil, pass og bankkort er de viktigste tingene. Alt annet kan kjøpes i krise! 🙂 Men er jo aller best å ikke glemme noe så klart!
    Utrolig fin blogg du har forresten!

  3. Jeg er veldig enig med alt du skrev. Pass, mobil og bankkort er de aller viktigste. De to sistnevnte er alltid med meg uansett så de blir nok aldri glemt 🙂 tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen ang bloggen. Du får fortsatt ha en fin lørdagskveld 🙂 Klem

  4. MAMMAS HJERTER: Så utrolig hyggelig å høre <3 Det ble visst aldri registrert at jeg svarte deg, men håper du har hatt en fin kveld 🙂

  5. synne: Ble visst aldri registrert at jeg svarte på kommentaren din, men da gjør jeg det igjen 🙂 Jeg er veldig enig med alt du skrev. Pass, mobil og bankkort er de aller viktigste. De to sistnevnte er alltid med meg uansett så de blir nok aldri glemt 🙂 tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen ang bloggen. Du får fortsatt ha en fin lørdagskveld 🙂 Håper at du har hatt en flott uke så lenge 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *