Trocadero

Selv om jeg og kjæresten har vært i Paris tre ganger tidligere, har vi bare besøkt eiffeltårnet én gang. Første gangen var vi i parken der Eiffeltårnet var, men jeg har sett både på Facebook og Instagram bilder av folk med eiffeltårnet i bakgrunnen. Jeg ville vite hvor det var og måtte søke litt, fant ut at det var i Trocadero. Vi satte kursen dit, og tja det var fint, men da vi var der så småregnet det tidligere også var det tåkete rundt Eiffeltårnet.

Vi var der litt, før vi satte kursen mot Eiffeltårnet. Noen kommentarer: Det er mange svindlere på fra Trocadero til selve eiffeltårnet. Svindlere i den forstanden at det er en gruppe folk som samarbeider. Det de gjør er at de skal la deg gjette hvor ballen er blant de tre koppene som de shuffler, de i gjengen er med på spillet. De vinner og taper med vilje. Det var en gjeng som ikke tok imot penger som var mindre enn 100Euro. Det som er litt trist er at det er noen lettlurte mennesker som virkelig ikke ser at det svindel. Når de ser politiet, forsvinner de med en gang, men de kommer tilbake like fort.

Her er i hvertfall noen bilder 😀


Her nærmer vi oss Eiffeltårnet 🙂


Eiffeltårnet ca kl 17 🙂

Vi har forresten aldri vært oppe der! Første gang vi var i Paris, ble vi egentlig ganske lei av køer fra attraksjoner vi dro til tidligere. Så når vi var ved Eiffeltårnet og så hvor lang køen var, droppet vi det. Denne gangen synes vi at det var meningsløst å dra helt på toppen når det var så tåkete. Kanskje en annen gang 🙂

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg