Hotel Le Lapin Blanc

Hotellet vårt het Hotel Le Lapin Blanc. Hotellet ligger i Latinerkvarteret ved Sorbonne universitet (ca 1 min å gå) og ved Jardin du Luxembourg (ca 3 minutter å gå). Vi er ganske kjent i området siden vi har nesten ekslusivt bodd på Hôtel Design de la Sorbonne de gangene vi har vært i Paris. Nesten ekslusivt fordi vi bodde ikke der i vår Paris 2014 tur, da det var fullbooket, samme gjelder i år.

Hotellet, må jeg innrømme var litt vanskelig å finne (egentlig så var det bare meg, fordi kjæresten så det med én gang) fordi den lå mellom to butikker.

Inngangen til hotellet var veldig lyst, også er det speil langs veggen. De som satt i resepsjonen var veldig hyggelige og hjelpsomme 🙂  Jeg glemte desverre å ta bilder av resepsjonen.

 

Her er i hvertfall noen bilder fra rommet våres 🙂 Tok aldri bilder av skapet ved badet, da det var speildører 😛

Sengen var veldig komfortabel å sove i! Vi hadde også ekstra puter som vi kunne bruke i tillegg til de som er i sengen. Hver dag så rer de sengen, så når vi kommer hjem fra byen ser den alltid slik ut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Brukte aldri telefonen, men jeg synes at denne telefonen gav meg en skikkelig retro feeling. For en søt telefon!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her var vårt skrivebord. Hyllen ved siden av har en kjøleskap, også er det ulike serviser til te eller kaffe der inne.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Her er badet vårt! Elsker at dusjhodet er fast montert oppå. Det minner meg faktisk om Jennifer Lopez sin If you Had My Love musikkvideo av et eller annet merkelig grunn. Litt ubehagelig er det at sengen er rforan dusjen, og at gardinen er det eneste som skiller de to, men det funker det. Synes badet var ganske fint jeg 🙂
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det søte lille toalettet. Selv om det ikke vises, oppå der man trekker ned, så er det en liten hylle og en speil. Ja en speil. Kjæresten min lurte på hvorfor man skulle ha speil der. Jeg vet ikke selv jeg.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi fikk macaroner som velkomstmat 😀 Vi turte desverre ikke å spise de før andre dagen, men de var ganske gode 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagen etter at vi spiste macaronene, fikk vi enda en snack til. Jeg vet ikke hva de var, men de hadde en hint av banan 🙂
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg