Vi dro til Osaka på grunn av to ting: mat og figurer. Osaka er kjent for å være Japans kjøkken
Figurene er hovedsakelig kjæresten min sin hobby. Vi fikk besøkt alle de butikkene han ville i de første tre timene vi var i Osaka. Da vi var ferdig med å besøke alle de butikkene i Namba, bestemte vi for å utforske byen ved å gå. Vi bare fulgte veien egentlig eller vi fulgte strømmen av folk, og da havnet vi på Dotonbori.
Hvis jeg ikke husker feil så er nesten hele Dotonbori området omringet av ulike restauranter! Jeg husker at vi var veldig sultne, men det var så utrolig mye å velge mellom. Vi visste ikke helt hva vi ville ha.
Det tok litt tid før vi fant stedet vi skulle spise i. Valget vårt ble takoyaki og vi skulle spise det i restauranten med en kjempestor blekksprut i bygningen. Stedet heter Konamon Museum. Selv om det står museum i det, så virket det ikke som om det var det. Vi satt i andre etasje, men kanskje museet var en etasje opp.
Her er noen bilder på hvordan takoyaki lages
Her er vår takoyaki Den var ganske god, det var liksom ordentlig store blekksprut biter inne den. Det er ikke alltid man får store biter! Dette er nok en av de beste takoyaki som vi har spist. Den er overlegen smaksmessig.
Så knallgodt ut! og så stilig restauranten så ut (:
Henriette Celin: Det var det også! Synes det var fascinerende å se hvordan de lagde maten
Ønsker deg en fortsatt fin dag <3
Så moro! Var i Japan tidlegare i år og då smakte eg og takoyaki
Utruleg godt! Vi var ikkje på resturant då, vi lagde det sjølv heime hos familien vi budde hos og det var litt av ei oppleving. Må prøvast!
SV: Det skjønner jeg, hehe ^^
Takk, det samme du <3
Andrea: Så heldig! Det smaker nok mye bedre når det er hjemmelaget
Det var bare oss to som bodde i en leilighet og da var muligheten for å lage selv ikke der. Har lyst å prøve å lage selv, men må finne ut hvordan.