Miss Teen and Miss Bantay Bata 2015

I går var jeg på en event som veldedighetsorganisasjonen jeg er med på hadde. Eventen var en Missekonkurranse for tenåringer og voksne damer under 30. I de to kategoriene var det tre i tenåring kategorien og seks i voksen kategorien. Jeg var faktisk en dommer sammen med 4 andre kvinner. Det å være dommer er ikke enkelt, det er faktisk ganske vanskelig. Jeg glemte også linsene mine og brillene mine, men heldigvis kom mamma med linser før det hele begynte. Tenk at jeg holdt på å dømme uten å kunne se ordentlig, i verste fall se sur ut. haha.

Siden jeg også er en medlem av organisasjonen, så dro jeg aldri på møter der konkurrente var også tilstede. Det hadde vært urettferdrig ovenfor de andre dommerne.Det var faktisk en ganske vellykket event. Vi fikk jo masse hjelp av sposorer i så kort tid. Hvis jeg ikke husker feil, begynte vi å planlegge i oktober eller november. Det var mange gjester som sang og danset for å underholde alle som så på eventet (gratis til og med). Det ga også de ulike grupper og organisasjoner en mulighet for å vise andre hva de er og hvem de er. Det var også loddtrekkning for de som kjøpte inngangsbillett. Alt som man tjente inn i denne eventet vil bli gitt til de barna på Filippinene som organisasjonen hjelper.

Jeg har desverre ikke så mange bilder, men her er to som jeg fikk tatt.


Nummer 1 og 2 er fra tenåringskategorien. Nummer 1 vant titelen og masse andre premier. Nummer 2 vant andre plass. Nummer 8, hun med blå, hun vant titelen Miss Bantay Bata og med masse andre premier også. Hun er faktisk fra Lithuania.

Her er et bilde med alle de andre konkurrentene. Fikk desverre ikke tatt bilde der alle konkurrente var med.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg